Roldeurkasten, verkrijgbaar in diverse maten en kleuren

Roldeurkasten, verkrijgbaar in diverse maten en kleuren

Roldeurkasten zijn voor zowel op kantoor als thuis, handig in het gebruik. Deze kasten kunnen splinternieuw aangeschaft worden, maar je kunt vanzelfsprekend ook gebruikte kasten kopen. Roldeurkasten zijn verkrijgbaar in standaard maten, de hoogte, de breedte en de lengte kunnen variëren, al naar gelang wat je zelf wenst en nodig hebt. Deze kasten kun je kopen en/of geleverd krijgen in verschillende kleuren en merken.

Maten roldeurkasten

De hoogtes van de kasten variëren van bijvoorbeeld 72,5 tot 198 cm en de breedtes van de kasten kunnen verschillen van bijvoorbeeld 80 tot 120 cm, al naar gelang uw wens en/of voorkeur. De deuren verdwijnen/rollen in de kasten, hetgeen het ordelijk maakt. De deuren sluiten flexibel en moeiteloos. De (stalen) kasten kunnen op slot, dus er is sprake van veiligheid.

Je kunt jezelf laten informeren in de diverse zaken en/of op hun sites. Hier zijn geen kosten aan verbonden en je bent na de inlichtingen, niet verplicht zo een kast aan te schaffen. Afhankelijk van of een roldeurkast in voorraad is, kan deze geleverd worden binnen 4 werkdagen, maar als deze nog besteld moet worden, kan het ook oplopen tot circa 5 (werk)weken. Afhankelijk van waar je de kast koopt, kunnen de kasten gratis geleverd worden.

Kleuren roldeurkasten

De kasten kun je aanschaffen in bijvoorbeeld de kleuren: zwart, aluminium, antraciet en wit. Door de verschillende kleuren, kun je dit mooi aanpassen op het overige meubilair, waardoor alles overzichtelijk blijft en voor het aanzien chique is. De inrichting van de kast kun je zelf bepalen. Je kunt kiezen voor legborden en/of uittrekkbare draagstellen. De prijzen zijn afhankelijk van grootte, kleur en merk.