Vergadertafels

Op zoek naar een vergadertafel?

Bij Kantoormeubelen.net kunt u vergadertafels kopen in verschillende soorten. Deze kunt u heel makkelijk bestellen in onze webshop. Altijd van hoogwaardige kwaliteit en met een goede garantie. De tafels zijn in hoogte te verstellen en passen daardoor altijd bij uw situatie.

Aan de vergadertafels worden de deals gesloten, deze ruimte dient daarom ook de juiste uitstraling te hebben. Wij hebben een ruim assortiment aan vergadertafels en spreektafels tegen concurrerende prijzen. Neem onderstaand een kijkje in ons assortiment vergadertafels met prijzen rond de € 200,- euro, geen geld, voor een vergadertafel van formaat!

Vergadertafels in diverse maten en kleuren!

Moeiteloos vergaderen

De een vergadert af en toe, de ander iedere dag. Daarom is het belangrijk dat uw vergaderruimte ingericht is op de manier die bij uw bedrijf past. Ook kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen van uw vergadertafel. Stel de tafel in op de passende hoogte voor u en uw werknemers. Dit kan tijdens onze montageservice worden gedaan, maar naderhand ook nog aangepast worden.
 Als u de juiste vergadertafel heeft is het van belang dat u ook een goede vergaderstoel heeft. Die kunt u ook in onze webshop krijgen. Van simpel en stevig tot royaal en wendbaar, u vindt alle soorten en maten in ons assortiment kantoormeubelen. Ook onze vergaderstoelen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen. Zo vergadert u niet alleen comfortabel, maar ook in een aangename inrichting en prettige sfeer.

Wij hebben een ruim assortiment aan vergadertafels welke tevens bij de bureaus passen, zelfde onderstel, zelfde bladen. Naast de bureaus en vergadertafels hebben wij uiteraard een ruim aanbod in vergaderstoelen, waarbij in veel gevallen ook weer een bureaustoel uitvoering van is, zo kunt u naast de bureaus & bureaustoelen, ook uw vergaderstoelen compleet aanpassen aan het huidige interieur hiermee krijgt het bedrijf de uitstraling die het wil uitstralen en dat tegen zeer scherpe prijzen, alles binnen een week gratis op de plek van bestemming geleverd en gemonteerd!

Van kleine tot grote vergadertafels

Binnen ons assortiment vind u diverse maten wat betreft vergadertafels, beginnend vanaf 200 x 100 cm, oplopend tot 320 x 160 cm met daartussen nog een arsenaal aan variaties, denk aan ovale vergadertafels, ronde vergadertafels, ton/vat model vergadertafels, met andere woorden, voor elk wat wils. Nu kan het zijn dat de vergadertafel van 320 cm niet lang genoeg is, geen probleem, dit model word opgebouwd uit bladen van 160 x 160 cm en zijn te verkrijgen met een middenpoot en is eindeloos te verlengen, het langste model wat door ons is geleverd 8 meter lang en de betreffende klant is er nog steeds zeer blij mee!

Meubelen en accessoires voor ieder kantoor

Heeft u uw vergaderruimtes op orde? Zorg dan dat uw personeel ook buiten vergadertijd goed kan werken. Wij hebben hiervoor in hoogte verstelbare bureaus en bureaustoelen in de verkoop. Kies het formaat en het design voor uw bedrijf en zorg behalve voor comfort ook voor een mooie inrichting. Daarbij hebben wij accessoires voor uw kantoor. En ook archiefkasten en prikborden of whiteboards.

Toch niet wat u zoekt?

Geen probleem, binnen ons assortiment vergadertafels vind u uitsluitend vergadertels van onze huislijn. Dat betekent echter niet dat wij niet verder kijken naar maatwerk oplossingen, neem een onderstaand een kijkje naar een aantal sfeer impressies van vergadertafels welke wij tevens kunnen leveren naast ons standaard assortiment.