Vergaderstoelen

Vergaderstoelen voor iedere werkplek

Zorg dat u er goed bij zit tijdens vergaderingen op uw werkplek. Wij verkopen vergaderstoelen voor elke portemonnee. Zo hebben wij een budgetvariant met solide frame die stapelbaar is. Of een luxe variant met chroom sledeframe en PU armleggers met zachte opdek. Deze is op aanvraag leverbaar in ca. 70 verschillende kleuren. Kortom, voor iedere situatie kunt u bij ons terecht als u een vergaderstoel zoekt.

Vergaderstoel met 4-poots onderstel of sledeframe?

Comfortabel vergaderen

Om klachten te voorkomen is het belangrijk dat zowel uw medewerkers als uzelf prettig en in een juiste houding zitten. Daarom hebben we vergaderstoelen in verschillende stijlen. Bijvoorbeeld met een gestoffeerde zitting, netwave rugleuning, comfortabele armsteunen en omdat het oog ook wat wil, verkrijgbaar in meerdere kleuren.


Daarbij kunnen wij u ook voorzien van geschikte vergadertafels. Kijk eens rond op onze webshop Kantoormeubelen.net voor ons uitgebreide assortiment. Onze vergadertafels uit verschillende series kunnen in hoogte worden versteld, maar zijn ook op maat leverbaar. Ze zijn te bestellen in verschillende afwerkingen. Bij de TORO! Bijvoorbeeld is het epoxy gelakte onderstel in de kleuren zwart, antraciet, aluminium en wit verkrijgbaar. Het kunststof blad is afgewerkt met een PVC stootrand en leverbaar in de kleuren: antraciet-eiken, beuken, havanna, midden-eiken, light-oak, wit en wild-peren.

Alles voor uw kantoor

Naast vergaderstoelen en -tafels kunt u bij ons ook terecht voor al uw andere kantoorbenodigdheden. Denk aan bureaus en bureaustoelen, maar ook archiefkasten en meubilair voor de kantine. Ook voor kapstokken kunt u bij ons terecht. Whiteboards en prikborden om makkelijk presentaties en aankondigingen te doen zijn ook bij ons verkrijgbaar.
 Onze producten zijn van uitstekende kwaliteit en dat voor een scherpe prijs. Op onze website kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft. Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch op 035 - 52 357 64 of via e-mail info@kantoormeubelen.net.