Werkstoelen

Werkstoelen banner

Kantoormeubelen.net levert veel diverse stoelen voor kantoren, maar ook voor werkplaatsen hebben wij veel verschillende zitproducten in ons assortiment. Diverse beroepen vereisen veel fysieke inspanning, zoals bijvoorbeeld fietsenmaker, automonteur of timmerman op een werkplaats. Ook bij deze beroepen is het van belang af en toe te zitten en soms is het simpelweg nodig om te zetten bij precisiewerk (denkt u hierbij aan een beroep als horlogemaker). Het is dan ook van belang om daarbij een goede zitplaats te hebben. Wij hebben dan ook producten in ons assortiment die voldoen aan de eisen waaraan dergelijke stoelen en krukken aan dienen te voldoen.

Verstelbare werkstoelen

Krukken kunnen erg handig zijn bij diverse werkzaamheden. Wij beschikken over lage ronde krukken. Dit product is in hoogte verstelbaar en de kruk is geschikt voor werkbladen met een hoogte van 69 cm tot 85 cm. Als u deze kruk bestelt, wordt de kruk gemonteerd geleverd. U hebt dus geen omkijken naar de montage van de kruk en u kunt het product direct in gebruikt nemen. De zitting is vervaardigd uit PU kunststof, de kruk heeft een zwarte kruisvoet en kan dus in hoogte worden versteld. De wielen zijn eveneens uit kunststof vervaardigd. De prijs van deze kruk is € 79,00 (€ 95,59 incl. BTW).

Comfortabele zadelkrukken

Een werkstoel met een zadel is voor veel mensen een ideaal middel op de werkplaats. Voor sommige mensen zit een zadel namelijk prettiger dan de zitting van een kruk. Ook dit product heeft diverse verstelmogelijkheden. De werkstoel is verrijdbaar, in hoogte verstelbaar (van 43 cm tot 54 cm) en de werkstoel is geschikt voor bureaus met een hoogte van 69 cm tot 85 cm. Ook de zithoek kan worden versteld en, evenals de verstelbare kruk, is de zitting vervaardigd uit PU kunststof en beschikt de stoel over een zwarte kruisvoet. De werkstoel kost € 119,00 (€ 143,99 incl. BTW).

Degelijke werkstoel

Soms zit u op een werkplaats toch regelmatig aan een bureau, daarom is deze bureau werkstoel zeer geschikt voor veel mensen die op een werkplaats werken. Deze werkstoel is vervaardigd uit polyurethaan van een hoogwaardige kwaliteit en de zitting kan gemakkelijk in hoogte worden versteld dankzij lift-o-matic (hoogte is verstelbaar van 39 cm tot 52 cm). Het product is geschikt voor het werken aan bureaus met een hoogte van 69 cm tot 85 cm. De stoel is voorzien van een zwarte kruisvoet en beschikt over een zwarte kruisvoet en multifunctionele wielen.

Deze bureau werkstoel beschikt tevens over een rug die in hoogte kan worden versteld. De rug kan van voor naar achter worden verplaatst en deze kan tevens onder een hoek worden geplaatst. Deze werkstoel is dus zeer beweeglijk en daarmee erg geschikt voor het gebruik op een werkplaats Wij hebben deze bureau werkstoelen in voorraad en de stoelen worden gemonteerd geleverd, naar de montage van het product hebt u dus geen omkijken. Het product kost € 129,00 (€ 156,09 incl. BTW) en wordt binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd.

Multifunctionele stoel

Binnen ons assortiment hebben we ook een multifunctionele werkstoel die onder meer aan het bureau kan worden gebruikt. Deze werkstoel is vervaardigd uit hoogwaardig polyurethaan en is dankzij de lift-o-matic in hoogte verstelbaar. Het product kan van 58 cm tot 79 cm worden versteld. Het voordeel van deze multifunctionele werkstoel ten opzichte van de bureau werkstoel is dat deze stoel over een chromen voetring beschikt die in hoogte kan worden versteld. Deze werkstoel is ontworpen voor bureaus met een hoogte van 75 cm tot 110 cm. De stoel heeft een zwarte kruisvoet en is voorzien van kunststof glijdoppen, zodat de werkstoel makkelijk kan worden verplaatst.

Deze multifunctionele werkstoel beschikt over een rug die in hoogte kan worden versteld, een eigenschap die de beweeglijkheid van het product ten goede komt. De rug kan van voren naar achteren worden geplaatst en ook kan deze onder een worden geplaatst. Deze stoelen worden uit onze voorraad aan u geleverd. U krijgt de stoelen gemonteerd toegestuurd, zodat u daar zelf geen omkijken naar hebt. De prijs van de multifunctionele werkstoel is € 159,00 (de prijs incl. BTW bedraagt € 192,39).

Designstoel voor werkplaats
Voor de mensen die er waarde aan hechten aan een beetje stijl op hun werkplaats is deze design werkstoel ontworpen. Dit product heeft een fraai ontwerp en is daarbij ook zeer comfortabel en praktisch in gebruik. De werkstoel heeft een hoge rug, synchroonverstelling, de zithoogte kan van 57 cm tot 83 cm worden versteld, ook de rughoogte kan worden versteld en ook verstelling van de voetring is mogelijk. Deze stoel kan dus volledig worden aangepast naar de believen van de gebruiker. Het product is standaard voorzien van glijdoppen, de PHD wielen zijn optioneel verkrijgbaar. Deze wielen zijn geschikt om het gebruikersgemak te verhogen. De prijs van deze stoel is € 239,00 (€ 289,19 incl. BTW).

6 product(en)

producten per pagina

 • Ronde kruk laag

  Ronde krukken voorzien van:

  • PU-kunststof zitting
  • zwarte kruisvoet
  • in hoogte verstelling
  • kunststof wielen

  De ronde krukken zijn in hoogte verstelbaar van 39 tot 52 cm en geschikt voor werkbladen van 69 tot 85 cm. De ronde krukken worden gemonteerd geleverd.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 79.00 inclusief. BTW: € 95.59


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Ronde kruk hoog

  Ronde krukken voorzien van:

  • PU-kunststof zitting
  • zwarte kruisvoet
  • in hoogte verstelling
  • kunststof glijdoppen
  • met chromen voetring

  De ronde krukken zijn in hoogte verstelbaar van 53 tot 79 cm en geschikt voor werkbladen van 84 tot 109 cm. De ronde krukken worden gemonteerd uit voorraad geleverd.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 92.00 inclusief. BTW: € 111.32


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Zadel werkstoel

  Ideale zadel werkstoel voorzien van diverse verstelmogelijkheden zoals:

  • zithoek verstelling
  • PU-kunststof zitting
  • zwarte kruisvoet

  De verrijdbare zadel werkstoel is in hoogte verstelbaar van 43 tot 54 cm en door de zithoek verstelfunctie is die ideaal te gebruiken voor elk werk aan bureaus van 69 tot 85 cm. De zadel werkstoelen worden standaard gemonteerd geleverd uit voorraad.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 119.00 inclusief. BTW: € 143.99


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Bureau werkstoel

  Bureau werkstoel, vervaardigd uit hoogwaardig polyurethaan en eenvoudig in hoogte verstelbaar d.m.v. lift-o-matic, van 39 tot 52 cm. Deze bureau werkstoel is geschikt voor werk aan bureaus van 69 tot 85 cm en is voorzien van een zwarte kruisvoet met multifunctionele wielen.

  De rug is in hoogte verstelbaar, tevens van voor naar achter en onder een hoek te plaatsen. De bureau werkstoelen worden uit voorraad gemonteerd geleverd.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 129.00 inclusief. BTW: € 156.09


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Multifunctionele werkstoel

  Bureau werkstoel, vervaardigd uit hoogwaardig polyurethaan en eenvoudig in hoogte verstelbaar d.m.v. lift-o-matic, van 58 tot 79 cm. In tegenstelling tot de bureau werkstoel heeft de multifunctionele werkstoel een in hoogte verstelbare chrome voetring. Deze multifunctionele werkstoel is geschikt voor werk aan bureaus van 75 tot 110 cm en is voorzien van een zwarte kruisvoet met kunststof glijdoppen.

  De rug is in hoogte verstelbaar, tevens van voor naar achter en onder een hoek te plaatsen. De multifunctionele werkstoelen worden uit voorraad gemonteerd geleverd.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 159.00 inclusief. BTW: € 192.39


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Design werkstoel

  De design werkstoel is vervaardigd uit polyurethaan, een hoge werkstoel voorzien van onder andere:

  • synchroon verstelling
  • zithoogte verstelling van 57 tot 83 cm
  • rughoogte verstelling
  • hoogte verstelbare voetring

  De design werkstoel is standaard voorzien van glijdoppen en optioneel verkrijgbaar met PHD wielen.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 239.00 inclusief. BTW: € 289.19


  Huislijn Kantoormeubelen.net

6 product(en)

producten per pagina