Vergaderstoelen

Vergaderstoelen banner

Vergaderingen vormen een cruciaal onderdeel van het werken op een kantoor. Niet iedereen vindt vergaderen een pretje en daarbij kunnen vergaderingen nogal eens lang duren. Het is daarom zeker niet onbelangrijk om bij de inrichting van een kantoor voldoende aandacht te besteden aan geschikte vergaderstoelen. Kantoormeubelen.net heeft binnen het assortiment een gevarieerd aanbod qua vergaderstoelen. We bieden een grote variëteit aan prijzen en vormgeving, maar één punt geldt voor iedere stoel: een garantie voor kwaliteit en comfort. Bij Kantoormeubelen.net zit u dus altijd goed.

Breed assortiment vergaderstoelen

Uiteraard is het voor u mogelijk om zelf de afweging te maken welke vergaderstoelen het meest geschikt zijn voor uw kantoor. Als u echter hulp nodig hebt, staan wij u vanzelfsprekend graag te woord en helpen wij u met alle plezier met uw keuze. Wij beschikken over een breed assortiment vergaderstoelen, tevens te combineren met onze bureaustoelen en een brede ervaring, dus u kunt ervan op aan dat wij u met raad en daad te woord zullen staan. Zo hebben wij zeer eenvoudige vergaderstoelen voor bedrijven waarin weinig of nauwelijks wordt vergaderd (of wanneer u met uw bedrijf graag eenvoud uit wilt stralen). Voor bedrijven die een luxe of chique uitstraling nastreven hebben wij eveneens zeer geschikte exemplaren.

Eenvoudig doch smaakvol

Voor de inrichting van een eenvoudige doch smaakvolle vergaderzaal hebben wij in assortiment vergaderstoel Budget. Deze stoel heeft een zeer eenvoudig ontwerp, maar u kunt rekenen op een zeer degelijke vergaderstoel met een solide frame dat voorzien is van zwarte epoxy lak. Het grote voordeel aan deze vergaderstoel is dat deze stapelbaar is. Indien u in de vergaderruimte na afloop plaatst dient te maken voor andere zaken, kunnen deze stoelen dus eenvoudig worden gestapeld en worden opgeborgen. De stoelen worden gemonteerd geleverd en zijn verkrijgbaar met of zonder armleuning. De prijs bedraagt € 29,00 (€ 35,09 incl. BTW) en tegen meerprijs is deze stoel in andere kleuren verkrijgbaar.

Extra comfort

Eenvoudige vergaderstoelen kunnen uitstekend voldoen aan uw wensen, maar soms wat extra comfort zeer wenselijk. Als u binnen uw bedrijf vaak langdurige vergaderingen belegt, is het raadzaam om het meubilair daarop aan te passen. Werknemers die comfort ervaren, zijn tevreden werknemers. Ook als zakenrelaties of belangrijke klanten bij u op bezoek zijn, is het natuurlijk van groot belang dat u ze een comfortabele stoel aanbiedt. Om deze redenen hebben wij daarom diverse vergaderstoelen in ons assortiment die gebruikers wat extra comfort bieden. Uiteraard staan deze stoelen ook garant voor een fraaie vormgeving.

Klasse en handigheid

Zo kunt u bij Kantoormeubelen.net vergaderstoel Lynx bestellen. Deze stoel is zeer comfortabel en is tevens stapelbaar. Deze stoel combineert dus klasse en handigheid, een dubbel voordeel. De rug van het product bestaat uit zwart gaas, de armleggers zijn vervaardigd uit kunststof en de zitting bestaat uit zwarte stoffering. Ook het frame is stijlvol ontworpen, dit is namelijk vervaardigd uit chroom. Wanneer u dit product bestelt, kunt ervan uit gaan dat het gemonteerd wordt bezorgd, extra gemakkelijk voor u. De prijs van deze stoel is € 79,00 (incl. BTW) en het product wordt binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd.

Vergaderstoel met stapelkap

Een andere vergaderstoel die klasse met handigheid fraai weet te combineren is vergaderstoel 160. Dit model vergaderstoel is tevens voorzien van armleuningen die enige ontspanning tijdens het vergaderen kunnen bieden. Het product is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat de stoel geschikt is voor verschillende kleuren vergadertafels. Evenals vergaderstoelen Budget en Lynx is vergaderstoel 160 stapelbaar en dit product is zelfs voorzien van een stapelkap aan de onderzijde. Deze kap vergemakkelijkt het stapelen van het product. De prijs van vergaderstoel 160 is € 139,00 (€ 168,19 incl. BTW).

Leuningen met extra ondersteuning

Een andere vergaderstoel die wordt gekenmerkt door comfort en die tevens een luxe uitstraling heeft, is vergaderstoel 1878. Deze vergaderstoel is verkrijgbaar in zowel wit als zwart en zodoende vergroot dit de mogelijkheden voor de inrichtingen van uw vergaderruimte. Deze stoel heeft een verchroomd sledeframe, het sledeframe is tevens voorzien van vloerdoppen waardoor de stoel een goede grip op de vloer heeft. De leuningen van deze stoel bieden extra ondersteuning aan de armen dankzij de kunststof armleggers. Het product kan tot 4 stuks worden gestapeld, zodat de producten niet teveel ruimte in beslag nemen wanneer ze niet worden gebruikt. De prijs van vergaderstoel 1878 is € 169,00 (€ 204,49 incl. BTW.

Meer comfort

Als u op zoek bent naar het type vergaderstoel als vergaderstoel 1878 maar als u net iets meer luxe en stijl wenst, biedt designstoel Wol een goede uitkomst. Deze stoel is namelijk uiterst stijlvol en biedt tevens erg veel comfort. De stoel is voorzien van een Wolvit stoffering en de stoel is leverbaar in 7 verschillende stofkleuren. Ook het frame is verkrijgbaar in verschillende kleuren (zwart en wit). Evenals vergaderstoel 1878 is designstoel Wol voorzien van vloerdoppen, zodat ook deze stoel een goede grip op de vloer heeft.

Een duurzame investering

De stoffering van deze vergaderstoel bestaat voor 75% uit wol en voor 25% uit polyamide. Deze vergaderstoel is slijtvast en zodoende ook erg duurzaam. U kunt er dus vanuit gaan dat u met de aanschaf van deze stoel kiest voor een product dat een geruime tijd mee gaat. Designstoel Wol is leverbaar op bestelling, we beschikken over een minimale voorraad dus wij verzoeken u vriendelijk om ons te vragen naar de hoeveelheid als u het product binnen 3 werkdagen verwacht. De prijs van dit product bedraagt € 199,00 (€ 240,79 incl. BTW).

Geschikt voor iedere vergaderruimte

Ook vergaderstoel F130SB is een geschikte stoel voor praktisch iedere vergaderruimte. Deze stoel heeft een gestoffeerde zitting, een netwave rugleuning, vaste verchroomde armleggers met PU buis en een verchroomd sledeframe. Deze vergaderstoel kan ook worden gestapeld, het product is stapelbaar tot zes stuks en beschikt over een stapelbeschermer. Deze stapelbeschermer zorgt er dus voor dat deze vergaderstoelen kunnen worden gestapeld zonder dat ze beschadigd raken. Het product is dus praktisch en duurzaam, vergaderstoel F130SB is zacht geprijsd en stijlvol vormgegeven. Deze stoel is voor vrijwel ieder bedrijf een aanwinst, ongeacht de aard van de business. De prijs van de stoel is € 189,00 (€ 228,69 incl. BTW).

Nieuwste generatie

Als u vergaderstoelen in verschillende kleuren wenst, is het raadzaam te kiezen voor vergaderstoel Salina. Dit model is namelijk verkrijgbaar in ongeveer 70 verschillende kleuren, dit betekent dat u een kleurrijke vergaderzaal kunt inrichten als dit bij het profiel van het bedrijf past. Uiteraard kunt u ook kiezen voor één enkele kleur als u meer uniformiteit wenst. Deze vergaderstoel heeft een chromen sledeframe, PU armleggers met zachte opdek en behoort tot de nieuwste generatie vergaderstoelen. Het product geeft dus niet alleen een moderne tint aan de vergaderzaal, maar ook aan het gehele kantoor.

Paradepaardje

Voor een moderne, stijlvolle vergaderstoel van topklasse kiest u voor vergaderstoel Napels. Deze prachtig vormgegeven vergaderstoel beschikt over een verchroomd sledeframe, kunststof PU armleggers, een gestoffeerde zitting en een netwave rugleuning. Vergaderstoel Napels bezorgt u ook een maximaal comfort, dit comfort in combinatie met de vormgeving en de luxe van het product maakt deze stoel het paradepaardje van het assortiment vergaderstoelen. Deze stoel is standaard leverbaar uit onze voorraad, dus wij kunnen u snel van deze stoelen voorzien. De prijs van vergaderstoel is € 209,00 (€ 252,89 incl. BTW) en wordt binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd.

Producten 1 t/m 10 van 11 totaal

producten per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Vergaderstoel Budget

  Onze budget vergaderstoel is voorzien van:

  • solide frame in zwarte epoxy lak
  • stapelbaar

  De budget vergaderstoelen zijn verkrijgbaar met of zonder armleuning en wordt gemonteerd geleverd uit voorraad. Tegen een meerprijs is de stoel tevens in andere kleuren leverbaar.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 29.00 inclusief. BTW: € 35.09

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Design zaalstoel

  De hippe draadstoel binnen het assortiment van Kantoormeubelen.net is voorzien van een hard-plastice rug- en zitting. De geperforeerde rug geeft de draadstoel een trendy look en is hij heel breed inzetbaar, te gebruiken als zaalstoel, vergaderstoel en kantinestoel.

  De draadstaal stoelen zijn leverbaar in de kleuren zwart & wit uit voorraad. Tevens is het mogelijk om een bijpassende transporttrolly te bestellen waar je tot ca. 25 stoelen op kunt stapelen.

   

  Klik hier voor meer informatie!
  € 69.00 inclusief. BTW: € 83.49

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Vergaderstoel Lynx

  • comfortabele, stapelbare vergaderstoel
  • zwarte gaas rug
  • kunststof armleggers
  • zwart gestoffeerde zitting
  • chroom frame
  • wordt gemonteerd geleverd
  Klik hier voor meer informatie!
  € 79.00 inclusief. BTW: € 79.00


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Vergaderstoel 160

  Vergaderstoelen voorzien van armleuningen en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

  • totale hoogte 80,5 cm
  • zithoogte 46 cm
  • zitdiepte 45 cm
  • breedte zitting 46,5 cm
  • hoogte armleggers 67,5 cm
  • onderzijde voorzien van stapelkap

  Deze stoel is stapelbaar en wordt standaard met armleggers geleverd.

   

  Klik hier voor meer informatie!
  € 139.00 inclusief. BTW: € 168.19

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Vergaderstoel Look

  De vergaderstoel Look is voorzien van:

  • chroom sledeframe
  • kunstlederen bekleding
  • zitting en rug uit een geheel
  • armleggers met kunstlederen opdek

  De vergaderstoelen Look zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart & wit en zijn uit voorraad leverbaar, tevens worden de vergaderstoelen gemonteerd geleverd.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 159.00 inclusief. BTW: € 192.39

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Vergaderstoel 1878

  Vergaderstoel, leverbaar in drie verschillende uitvoeringen

  • verchroomd sledeframe
  • sledeframe met vloerdoppen
  • armleggers zwart kunststof
  • stapelbaar tot 4 stuks

  De vergaderstoelen 1878 zijn leverbaar in wit, zwart & zwart stof (vraag hiervoor naar de mogelijkheden & levertijd).

   

  Klik hier voor meer informatie!
  € 169.00 inclusief. BTW: € 204.49

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Designchairs kunstleer

  Design bureaustoelen welke tevens ideaal te gebruiken zijn voor een luxe vergaderruimte

  • chroom vijfteens kruisvoet
  • hoogte verstelling
  • kantelbaar
  • verchroomde armleuningen
  • diverse verchroomde details
  • strakke afwerking bij de wielen
  • zwart en wit kunstleder
  • uit voorraad leverbaar
  • tevens met een verhoogde rugleuning verkrijgbaar

  De bureau/vergaderstoelen zijn uit voorraad leverbaar

  Klik hier voor meer informatie!
  € 179.00 inclusief. BTW: € 216.59

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Vergaderstoel F130SB

  De vergaderstoel F130SB is het broertje van de F120SB, het verschil zit hem in de rugleuning, voorzien van:

  • gestoffeerde zitting
  • netwave rugleuning
  • vaste verchroomde armleggers met PU tube
  • verchroomd slede frame
  • stapelbaar tot 6 stuks
  • stapelbeschermer
  Klik hier voor meer informatie!
  € 189.00 inclusief. BTW: € 228.69

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Designstoel Wol

  Zeer stijlvolle design vergaderstoelen, voorzien van Wolvit stoffering

  • Leverbaar in 7 stofkleuren
  • Frame is leverbaar in zwart & wit
  • Voorzien van vloerdoppen
  • 75% wol - 25% polyamide
  • Slijtvast, 100.000 Martindale

  De wollen designstoelen zijn op bestelling leverbaar. Er is altijd een minimale voorraad, vraag hiernaar alvorens u de stoelen binnen 3 werkdagen verwacht.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 199.00 inclusief. BTW: € 240.79

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Vergaderstoel Salina

  De vergaderstoel Salina is voorzien van:

  • chroom sledeframe
  • nieuwste generatie vergaderstoel
  • PU armleggers met zachte opdek

  Tevens is de vergaderstoel Salina voor 98% recyclebaar en is op aanvraag leverbaar in ca. 70 verschillende kleuren. De vergaderstoel Salina wordt gemonteerd geleverd en is direct leverbaar.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 199.00 inclusief. BTW: € 240.79

  Meer informatie


  Sitlife bureaustoelen

Producten 1 t/m 10 van 11 totaal

producten per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2