Stoelen accessoires

Als u over een bureaustoel uit ons assortiment beschikt, beschikken wij over de nodige accessoires indien u daar behoefte aan hebt. Wij garanderen een goede kwaliteit van onze producten, maar door een ongeval (bijvoorbeeld bij een verhuizing) is het natuurlijk mogelijk dat een product beschadigd raakt. Het zou natuurlijk zonde zijn om fraaie designstoel weg te gooien vanwege een beschadiging, dus om die reden kunt u bij ons diverse accessoires bestellen die ervoor zorgen dat een beschadigde stoel weer in een uitstekende staat wordt teruggebracht. Op deze website treft u de accessoires aan die geschikt zijn voor alle stoelen uit ons assortiment.

Oplossing

De accessoires zijn niet enkel geschikt voor beschadigde stoelen. Zo beschikken wij over verschillende wieltjes die onder stoelen kunnen worden geplaatst, maar die zijn niet enkel ontworpen voor stoelen met beschadigde wieltjes. Ook als de oorspronkelijke uitvoering van een stoel niet over wieltjes beschikt, kunnen deze wieltjes eronder worden geplaatst. Ook als de ondergrond van uw kantoor of uw werkplaats niet of minder geschikt is voor de huidige wieltjes van uw stoel(en) kan een van onze accessoires een goede oplossing bieden. Ook hebben wij accessoires die de vloer van uw kantoor beschermen tegen de wieltjes.

Geschikt voor harde vloeren

In ons assortiment hebben we PHD wielen met een doorsnee van 55 mm, de bevestigingspin van dit wieltje heeft een lengte van 11 mm. Dit product bestaat uit een set van 5 wielen en zijn geschikt voor harde vloeren. Harde vloeren raken dus niet beschadigd dankzij deze wielen en stoelen kunnen dankzij deze wielen soepel over de vloer worden verplaatst. Uw vloer blijft dus intact en uw stoel kan gemakkelijk worden verplaatst: twee voordelen in één set wielen. De prijs van deze set wielen bedraagt € 17,50 (€ 21,18 incl. BTW) en de set wordt binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd.

Harde en zachte vloeren

Wij leveren ook wieltjes met een doorsnee van 65 mm, de bevestigingspen is eveneens 11 mm. Ook dit betreft een set van 5 PHD wielen, het product is multifunctioneel. De wieltjes zijn namelijk geschikt voor zowel harde als zachte vloeren. Als u dus over verschillende vloeren in uw kantoor beschikt, bieden deze wieltjes een ideale uitkomst voor stoelen met wielen die enkel schikt zijn voor één bepaald type vloer. Deze wieltjes zijn geschikt voor alle bureaustoelen in ons assortiment. De prijs van deze set wielen bedraagt € 20,00 (€ 24,20 incl. BTW) en de set wordt binnen 2 tot 5 werkdagen toegestuurd.

Antistatische wielen voor bureaustoelen

De combinatie van sommige vloeren en wielen kan soms erg vervelend zijn wat betreft de statistische elektriciteit. Er zijn namelijk diverse wieltjes onder stoelen die bij beweging statische elektriciteit veroorzaken en dat is voor veel werknemers erg hinderlijk. Deze wieltjes zorgen ervoor dat u daar geen last meer van hebt, aangezien deze wieltjes antistatische eigenschappen hebben. Als u dit product dus onder uw bureaustoel monteert, kunt u dus zonder het risico op hinderlijke statische elektriciteit uw stoel bewegen. Deze wieltjes verhogen dus het comfort van uw stoel.

Geschikt voor alle stoelen

De antistatische wielen hebben een doorsnee van 65 mm. De wieltjes beschikken tevens over een bevestigingspen van 11 mm om aan uw bureaustoel vast te maken. Deze set antistatische wieltjes is geschikt voor elke bureaustoel binnen het assortiment van Kantoormeubelen.net. Als u dus meerdere en verschillende stoelen hebt die uit ons assortiment afkomstig zijn, kunt u dus probleemloos meerdere sets aanschaffen. De prijs van een set antistatische wieltjes bedraagt € 40,00 (€ 48,40 incl. BTW). Het product wordt binnen 2 tot 5 werkdagen toegestuurd.

Beschermende vloermatten

De wieltjes van onze bureaustoelen zijn niet geschikt voor alle vloeren. De wieltjes kunnen de vloer beschadigen of de wieltjes kunnen vastlopen omdat de ondergrond niet strookt met het mechanisme. Met onze vloermatten hebben wij voor u de oplossing. Dankzij deze vloermatten blijft de vloerbedekking of de vloer bespaard tegen schade door wieltjes. Bij deze vloermatten hebt u de keuze uit een zachte of een harde ondergrond. De vloermatten bestaan uit doorzichtig kunststof met antislipeigenschappen. De vloermatten blijven dus stabiel liggen terwijl de wieltjes van de bureaustoel eroverheen rijden. Dankzij de doorzichtigheid van de kunststof vallen de matten ook niet zo sterk op en springen ze niet direct in het oog.

Meer informatie

De vloermatten zijn leverbaar uit voorraad en u kunt ze binnen 2 tot 5 werkdagen verwachten als u een bestelling plaatst. De prijs van een vloermat bedraagt € 47,00 (€ 56,87 incl. BTW). Indien u nog vragen hebt over de eigenschappen van de vloermatten staan wij u vanzelfsprekend graag te woord. U kunt ons benaderen via de contactgegevens op onze website, zo zijn wij telefonisch en per-mail goed bereikbaar. U kunt ook gebruik maken van de optie om met ons te chatten. Een medewerker zal u dan via chatten van dienst zijn. Wij hopen spoedig van u te horen!

4 product(en)

producten per pagina

4 product(en)

producten per pagina