Kantinestoelen

Kantinestoelen banner

Op kantoor zijn de werkruimtes natuurlijk van groot belang. Dit betekent dat u zorgt dient te dragen voor goede zitplaatsen voor de werknemers, zodat ze op een zo comfortabel mogelijke manier aan het werk kunnen gaan. Natuurlijk is er binnen ieder bedrijf ook behoefte aan ontspanning en beschikken veel bedrijven dan ook over een kantine. Ondanks dat veel kantoren over goede bureaustoelen en directiefauteuils beschikken, mag ook de kwaliteit van de kantinestoelen niet worden onderschat. Kantoormeubelen.net beschikt dan ook over een breed en gevarieerd assortiment aan kantinestoelen. Wat uw wensen aangaande kantinestoelen ook zijn, wij hebben ongetwijfeld de juiste kantinestoelen waar u, uw werknemers, uw zakenrelaties, uw klanten en overige bezoekers van uw kantoor zeer tevreden mee zullen zijn.

Stapelbare kantinestoelen

Als u over een kantineruimte beschikt die u echter ook voor andere doeleinden gebruikt, kan het handig zijn om over stapelbare stoelen te beschikken. Als u een klein kantoor hebt en u gebruikt de kantine voor andere zaken, bijvoorbeeld presentaties of bedrijfstrainingen, kan het handig zijn om de stoelen tijdelijk elders te plaatsen. In dat geval is het handig om een aantal exemplaren van designstoel Britt aan te schaffen. Deze stoel kan tot 8 stuks worden opgestapeld en neemt zodoende weinig (kostbare) ruimte in beslag.

Kantinestelen voor binnen en buiten

Deze kantinestoel is vervaardigd uit recyclebaar en kleurecht polypropyleen. Deze kantinestoel hoeft niet enkel in de kantine worden gebruikt, maar kan op een mooie dag ook mee naar buiten worden genomen. De stoel is namelijk geschikt voor binnen- en buitengebruik. Designstoel Britt bestaat volledig uit kunststof en is licht van gewicht. De stoel heeft geen armleuningen, dus u kunt vrijelijk bewegen. De stoel past qua kleur bij iedere kantine, want designstoel Britt is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren (rood, groen, wit en zwart). Met een bedrag van € 39,00 (€ 47,19 incl. BTW) is deze stoel uiterst zacht geprijsd.

Meer design kantinestoelen

Als u bereid bent een iets hoger bedrag te betalen voor net even wat meer design dan biedt designstoel Charly een ideale uitkomst. Deze stoel is, evenals designstoel Britt, stapelbaar en kan derhalve voor veel ruimte in uw kantine zorgen als de stoelen tijdelijk elders dienen worden opgeborgen. Ook designstoel Charly is vervaardigd uit recyclebaar en kleurecht polypropyleen, geschikt voor binnen en buiten en kan in acht verschillende kleuren worden besteld. Daarbij wordt het product ook gemonteerd geleverd en zodoende wordt u daarmee werk uit handen genomen. Voor designstoel Charly betaalt u een bedrag van € 59,00 (€ 71,39 incl. BTW).

Hout zorgt voor klasse

Het kan nooit kwaad om voor uw kantine te kiezen voor stoelen met houten poten. Houten poten staan namelijk garant voor originaliteit, klasse en laten derhalve een goede indruk achter op gasten of zakenrelaties. Designstoel Ola is dan ook een uitstekende keuze als kantinestoel. Deze stoel beschikt namelijk over beuken poten die de stoel zeer fraai laten ogen. Het overige gedeelte van de stoel, het zitgedeelte, is vervaardigd uit recyclebaar polypropyleen. Een prettige bijkomstigheid is deze stoel tot 4 stuks kan worden opgestapeld, handig als u ruimte wenst te maken in de kantine.

Multifunctionele kantinestoel

Niet alle kantinestoelen hoeven te worden opgestapeld, zeker niet als de kantine niet voor andere doeleinden dan pauzes en consumpties wordt gebruikt. Voor veel kantoren is het dan ook een uiterst goede keuze om te kiezen voor de design zaalstoel die wij in ons assortiment hebben. Zowel de rug als de zitting van deze stoel is vervaardigd uit hard plastic, dankzij de geperforeerde rug oogt deze stoel erg stijlvol. De draadstoel kan dus niet worden gestapeld, maar is echter wel multifunctioneel.

Geschikt als zaalstoel en vergaderstoel

Als kantinestoel is de design zaalstoel zeer geschikt, maar dit product kan ook worden gebruikt als zaalstoel en vergaderstoel. Wanneer u tijdens een vergadering een stoel tekort komt, biedt deze kantinestoel uitkomst. Vanwege het fraaie ontwerp kunt u met deze stoel ook prima voor de dag komen als u bezoek hebt van een chique zakenrelatie. Het product is leverbaar in zwart en wit, dus qua kleur is deze stoel altijd geschikt voor het interieur van uw kantoor. U kunt bij ons ook een bijpassende transporttrolley bestellen waarop ongeveer 25 stoelen op geplaatst kunnen worden.

Organische vorm

Voor veel bedrijven is het steeds belangrijker om veel aandacht te besteden aan design in de kantine. Als u bereid bent om redelijk te investeren in een kantine met een mooi ontwerp biedt designstoel Flick een prachtige uitkomst. Deze kantinestoel beschikt over een organisch gevormde kuip waarin de armen zijn verwerkt, dit betekent dus dat designstoel Flick een product uit één stuk is. De kuip is vervaardigd uit de hoogwaardige kunststof Restylon en het onderstel is verchroomd. Restylon is een product dat prettig aanvoelt, u kunt bij dit product dus rekenen op comfort. De prijs van de stoel bedraagt € 135,00 (€ 163,35 incl. BTW).

Praktisch ontwerp

Als u op zoekt bent naar een kantinestoel met een topontwerp maar die ook nog eens zeer praktisch kan worden gebruikt, hebben wij met designstoel Coral de perfecte oplossing voor u. De Coral is een product van Ton Haas en kan met recht een technisch hoogstandje worden genoemd. Dit fraaie product is uit één stuk vervaardigd en de vormgeving heeft een natuurlijk patroon. Deze kantinestoel oogt dus erg mooi, maar kan ook worden gestapeld en is daarmee dus ook praktisch in gebruik. De Coral kan tot 20 stuks worden gestapeld, zeer handig als de kantine voor een ander doeleinde dient te worden gebruikt.

Sterk, duurzaam en stabiel

De Coral design kantinestoel is dus een sterke, duurzame en stabiele stoel. Nog een voordeel is dat deze stoel ook relatief licht en comfortabel is. Dat komt omdat deze designstoel is vervaardigd uit duurzaam nylon dat is versterkt met 30% glasvezels. Coral kan worden besteld in antraciet, oranje en wit, dankzij de verkrijgbaarheid in meerdere kleuren is het product voor iedere bedrijfskantine geschikt. Voor een designstoel met zoveel voordelen betaalt u met een bedrag van € 129,00 (€ 156,09 incl. BTW) een zeer schappelijke prijs.

Uitzonderlijke klasse

Voor een uitzonderlijk fraaie kantine kiest u voor designstoel Moiré. Deze kantinestoel is vervaardigd uit de kunststof polypropyleen en heeft 4-poots onderstel, de diameter van de poten is 20 mm. Het mooie ontwerp is oogstrelend en bezorgt mensen zelfs plezier wanneer men een bezoekje aan de kantine brengt. De stoel is zeer gebruiksvriendelijk en dient het gemak nog meer vanwege het feit dat meerdere stoelen van dit model kunnen worden gestapeld. Designstoel Moiré is namelijk stapelbaar tot 10 stuks. Deze stoel is ook verkrijgbaar met een slede, een massief onderstel en met armleggers, dit maakt het product nóg fraaier en comfortabeler. De prijs bedraagt € 159,00 (€ 192,39 incl BTW).

10 product(en)

producten per pagina

 • Designstoel Britt

  • stapelbare designstoel
  • vervaardigd uit recyclebaar en kleurecht polypropyleen
  • geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik
  • volledig kunststof, lichtgewicht
  • zonder armleuningen
  • stapelbaar tot 8 stuks
  • leverbaar in vier verschillende kleuren, rood, groen, wit en zwart

  De designstoel Britt is tevens verkrijgbaar met armleuningen, dit is de designstoel Esmee

  Klik hier voor meer informatie!
  € 39.00 inclusief. BTW: € 47.19

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Designstoel Esmee

  • stapelbare designstoel
  • vervaardigd uit recyclebaar en kleurecht polypropyleen
  • geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik
  • volledig kunststof, lichtgewicht
  • met armleuningen
  • stapelbaar tot 8 stuks
  • leverbaar in vier verschillende kleuren, rood, groen, wit en zwart

  De designstoel Esmee is tevens verkrijgbaar zonder armleuningen, dit is de designstoel Britt

  Klik hier voor meer informatie!
  € 44.00 inclusief. BTW: € 53.24

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Designstoel Charly

  • stapelbare designstoelen charly
  • vervaardigd uit recyclebaar en kleurecht polypropyleen
  • geschikt voor binnen als buiten gebruik
  • stapelbaar tot 6 stuks
  • leverbaar in 8 verschillende kleuren
  • wordt gemonteerd geleverd
  Klik hier voor meer informatie!
  € 59.00 inclusief. BTW: € 71.39

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Design zaalstoel

  De hippe draadstoel binnen het assortiment van Kantoormeubelen.net is voorzien van een hard-plastice rug- en zitting. De geperforeerde rug geeft de draadstoel een trendy look en is hij heel breed inzetbaar, te gebruiken als zaalstoel, vergaderstoel en kantinestoel.

  De draadstaal stoelen zijn leverbaar in de kleuren zwart & wit uit voorraad. Tevens is het mogelijk om een bijpassende transporttrolly te bestellen waar je tot ca. 25 stoelen op kunt stapelen.

   

  Klik hier voor meer informatie!
  € 69.00 inclusief. BTW: € 83.49

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Designkuip wit & zwart

  Strakke design kuipstoelen voorzien van zwarte kunststof glijdopjes, eventueel te voorzien van filtjes

  • hard kunststof kuipstoel
  • leverbaar in zwart & wit
  • v.v. verchroomd draadstaal frame
  • uit voorraad leverbaar

  De kunststof design kuipstoeltjes zijn te bezichtigen in onze showroom

  Klik hier voor meer informatie!
  € 89.00 inclusief. BTW: € 107.69

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Designstoel Ola

  Een zeer moderne kunststof vier-poots design kantinestoel, voorzien van onder andere:

  • beuken poten
  • recyclebaar polypropyleen kuip
  • stapelbaar tot 4 stuks

  De kunststof design stoelen zijn op bestelling leverbaar en hebben een levertijd van ca. 3 weken.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 115.00 inclusief. BTW: € 139.15


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Designstoel Jim

  Sterk & handig, dat is de designstoel Jim. De designstoel met een organisch gevormde zetel zit zeer comfortabel en is vervaardigd uit soft-touch polypropyleen. Leverbaar in vele kleuren, waarvan een aantal kleuren uit voorraad.

  • zeer gebruiksvriendelijk
  • stapelbaar tot 4 stuks
  • met armleuning
  • kunststof kuip, soft-touch polypropyleen
  • 4-poots onderstel, ø 20 mm buis

  De Jim is uit voorraad leverbaar in de kleuren, wit, antraciet, blauw, rood, oranje, vanille & olijfgroen.

   

  Klik hier voor meer informatie!
  € 119.00 inclusief. BTW: € 143.99

  Meer informatie


  Workware
 • Designstoel Coral

  De Coral van ontwerper Ton Haas vertegenwoordigt een technisch hoogstandje, het is een stoel gemaakt uit een stuk en vormgegeven volgens een natuurlijk patroon. Op deze manier is er een sterke, duurzame en stabiele stoel gerealiseerd. De Coral designstoel is daarmee relatief licht doch oersterk en comfortabel.

  • geschikt voor binnen en buiten, het hele jaar door
  • stapelbaar tot 20 stuks
  • duurzaam nylon versterkt met 30% glasvezels
  • verkrijgbaar in antraciet, oranje & wit

  De designstoel Coral is uit voorraad leverbaar.

  100 jaar garantie Designstoel Coral

  Klik hier voor meer informatie!
  € 129.00 inclusief. BTW: € 156.09

  Meer informatie


  Workware
 • Designstoel Flick

  De organisch gevormde kuip van de Flick is met armen en dus uit een stuk. De kuip is van het zeer hoogwaardige kunststof Restylon. De designstoel Flick heeft een kunststof mechanische en voelt prettig aan. De designstoel Flick is een zeer sterke kuipstoel die zeer comfortabel wordt ervaren.

  • 4-poots verchroomd onderstel
  • kunststof kuip, vervaardigd uit restylon.
  • zeer gebruiksvriendelijk
  • stapelbaar tot 4 stuks

  De kunststof designstoel is uit voorraad leverbaar in de kleuren wit & grijs.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 135.00 inclusief. BTW: € 163.35

  Meer informatie


  Workware
 • Designstoel Moiré

  De designstoel Moire is een kunststofl polypropylene kuipstoel, voorzien van onder andere:

  • 4-poots onderstel ø 20 mm buis
  • stapelbaar tot 10 stuks
  • zeer gebruiksvriendelijk

  De Moire designstoel is tevens verkrijgbaar met een slede massief onderstel met armleggers.

  Designstoel Moire

  Klik hier voor meer informatie!
  € 159.00 inclusief. BTW: € 192.39

  Meer informatie


  Workware

10 product(en)

producten per pagina