Directiefauteuils

Directiefauteuil banner

Het is natuurlijk goed denkbaar dat u meer wenst dan enkel bureaustoelen. Afhankelijk van de branche waarin u opereert, is het prettig en soms zelfs noodzakelijk net even wat meer klasse aan te meten dan het gemiddelde kantoor. Het is dan zeer de moeite waard om één of meerdere directiefauteuils aan te schaffen. Als u een bedrijf heeft met een redelijke directiekamer staat het chique en indrukwekkend ten opzichte van uw zakenrelaties als alle aanwezigen plaatsnemen in een directiefauteuil. Echter, een directiefauteuil staat ook zeer indrukwekkend (en is bovendien zeer comfortabel) als u een eenmanszaak heeft.

Directiefauteuil van topklasse

Het is dus altijd aan te raden om ten minste één directiefauteuil in uw kantoor te hebben. Wilt u direct een ijzersterke indruk achterlaten op zakenrelaties of gunt u uzelf een prettige zit dan raden wij u aan om naar bureaustoel Airspace, ontwikkeld door Prosedia, te kijken. Deze fauteuil springt direct in het oog en is derhalve zeer geschikt voor een indrukwekkende kantoorinrichting. Daarbij is het zitcomfort van deze fauteuil van een uitermate hoog niveau waar iedereen plezier aan beleeft. Deze fauteuil beschikt over de nodige specificaties die de gebruiker een groot comfort bieden wanneer hij of zij in deze stoel zetelt.

Unieke directiefauteuil

Bureaustoel Airspace beschikt over een net bespannen zitting en rugleuning. Deze bespanning zorgt niet alleen voor een kwaliteit sterke zitting, maar hierdoor oogt het product ook behoorlijk fraai. De stoel heeft een midden-hoge rugleuning en beschikt over synchroontechniek. De hoogte van de rugleuning kan natuurlijk worden versteld en tevens kan het gewicht worden geregeld. U hoeft niet te vrezen voor blokkering van het mechanisme, aangezien de stoel een blokkering tegen terugslag heeft. Dankzij deze kenmerken bent u met deze stoel verzekerd van een uiterst comfortabele directiefauteuil. Bureaustoel Airspace is dus typische een stoel die iedereen past, maar niemand anders heeft.

Voor de bureaustoel Airspace betaalt u € 595,00 (€ 719,95 incl. BTW). Dit is een zeer scherpe prijs voor een directiefauteuil van topklasse, gefabriceerd door Prosedia, onderdeel van de Interstuhl groep! Ondanks dat deze stoel de investering waard is, blijft het een behoorlijk bedrag. Het kan daarom zeker geen kwaad dat u ook naar directiefauteuils voor een lagere prijs kijkt. Dat is bij ons geen enkel probleem, want wij leveren producten uit meerdere prijsklassen. Het mooie is dat een lagere prijs echter niet betekent dat de uitstraling en kwaliteit van de fauteuils er op achteruit gaan. Integendeel, ook onze directiefauteuils die lager zijn geprijsd dan bureaustoel Airspace zijn producten van hoge kwaliteit.

Deftige uitstraling

Voor een uiterst scherpe prijs beschikt u namelijk over bureaustoel Look. Ook deze fauteuil is voorzien van een zeer fraaie en deftige uitstraling. Deze stoel garandeert tevens een uitstekende kwaliteit en dat voor slechts een prijs van € 199,00 (€ 240,79 incl. BTW). Deze directiefauteuil is beschikbaar in zowel zwart als wit, dus zal deze stoel hoe dan ook goed bij uw interieur passen. Bureaustoel Look heeft meerdere kenmerken die een groot zitcomfort waarborgen en tegelijkertijd garant staan voor een goede kwaliteit. U zult hoe dan ook veel plezier en profijt beleven aan de aanschaf van deze fauteuil.

Zowel bureaustoel Airspace als bureaustoel Look zijn dus uiterst geschikte fauteuils voor uw kantoor. Tussen de prijsklassen van deze stoelen hebben wij nog meerdere, vergelijkbare producten die klasse en comfort aan uw werkruimte geven. Zo hebben wij binnen ons assortiment ook bureaustoel 600+, een fauteuil die wij aanbieden voor een prijs van € 299,00 (€ 361.79 incl. BTW). Evenals de twee eerdere genoemde exemplaren staat ook deze fauteuil garant voor een goede kwaliteit en een goed comfort. Deze fauteuil is ook verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, wat inhoudt dat dit product geschikt is voor de meeste kantoren.

Directie bureaustoel

Bureaustoel 600+ heeft een hoge rugleuning en de stoel is in hoogte verstelbaar. Dit product beschikt namelijk over een gasveer waardoor de hoogte eenvoudig kan worden aangepast. Behalve de hoogte zijn ook de rug en de zitting van deze fauteuil te verstellen, zodat deze stoel voor iedereen comfortabel zit. De stoel heeft een 5-traps synchroonmechanisme en gewichtsregeling is met deze fauteuil eveneens mogelijk. Het product bevat kunstleer dat zeer comfortabel aanvoelt. Bureaustoel 600+ is derhalve een aanwinst voor uw kantoor, als u meer vragen over dit product hebt staan wij u daarover graag te woord.

Snelle levering én een fijn product

Heeft u op korte termijn een directiefauteuil nodig en is bij de bezorging haast geboden? Directiefauteuil 605 biedt de oplossing, deze fauteuil is namelijk uit voorraad leverbaar en u kunt er dan in de meeste gevallen van uit gaan dat u dit product binnen 3 tot 5 werkdagen in huis heeft. Een snelle levering is natuurlijk erg prettig, maar minstens zo belangrijk is natuurlijk dat dit product aan al uw wensen voldoet. Laat dit nu net het geval zijn bij dit product: directiefauteuil 605 is een geschikte keuze voor iedereen die zijn kantoor wil inrichten met smaak, stijl en souplesse.

Echt leder

Met een kunstlederen fauteuil maakt u indruk op uw zakenrelaties, maar u laat een onuitwisbare indruk achter als uw directiefauteuil uit echt leder is vervaardigd. Directiefauteuil 605 is dan ook voorzien van echt leder en om de goede stijl te vervolledigen bevat het product ook nog eens chromen details. Deze stoel staat dus garant voor veel stijl en comfort. Deze fauteuil is derhalve een aanwinst voor uw kantoor. Indien u de directeur bent, geeft u door middel van deze fauteuil duidelijk te kennen dat u een directeur met stijl en klasse bent.

De specificaties wijzen verder uit dat deze stoel een topproduct is dat kwaliteit en comfort biedt. Bij deze fauteuil is synchroonverstelling met gewichtsregeling mogelijk, de hoogteverstelling wordt gedaan door middel van lift-o-matic en de stoel beschikt over vaste, verchroomde armleuningen. Uw armen hebben dus altijd een goede ondersteuning dankzij deze stoel. Om het comfort te vervolledigen, beschikt deze stoel ook nog eens over een extra hoge rugleuning. U kunt er dus van op aan dat u met deze fauteuil over veel comfort, veel kwaliteit en veel klasse beschikt. Aarzelt u dus niet en bestel directiefauteuil voor een prachtige inrichting van uw kantoor.

5 product(en)

producten per pagina

 • Bureaustoel Airspace by Prosedia

  De bureaustoel Airspace van Prosedia by Interstuhl, een absolute eye-catcher binnen uw kantoorinrichting en hij bied, niet onbelangrijk, zeer veel zitcomfort. De bureaustoel Airspace is voorzien van onder andere:

  • netbespannen zitting en rugleuning
  • midden-hoge rugleuning
  • synchroontechniek
  • hoogte verstelling van de rugleuning
  • gewichtsregeling
  • anti-terugslag blokkering

  De bureaustoel Airspace, de stoel die iedereen past, maar niemand anders heeft.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 595.00 inclusief. BTW: € 719.95


  Prosedia bureaustoelen
 • Bureaustoel Look

  De bureaustoel Look is voorzien van:

  • verchroomde vijfteens kruisvoet
  • hoogteverstelling d.m.v. lift-o-matic
  • veerkracht instelling
  • vaste armleggers met kunstlederen opdek
  • kantelbare zitting en rug
  • zitting en rug uit een geheel
  • geschikte wielen voor zowel harde als zachte vloeren

  De bureaustoelen Look zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit en worden gemonteerd geleverd uit voorraad.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 199.00 inclusief. BTW: € 240.79

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Bureaustoel 600

  De bureaustoel 600 is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en tevens voorzien van:

  • lage rugleuning
  • hoogte verstelbaar d.m.v. gasveer
  • zithoogte verstelbaar van 47 tot 56 cm
  • rug en zitting synchroon verstelbaar
  • 5-traps synchroon mechanisme
  • gewichtsregeling
  • kunstlederen in drie kleuren, wit, zwart en bruin

  De design bureaustoel 600 is standaard uit voorraad leverbaar.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 279.00 inclusief. BTW: € 337.59

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Bureaustoel 600+

  De bureaustoel 600+ is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en tevens voorzien van:

  • hoge rugleuning
  • hoogte verstelbaar d.m.v. gasveer
  • zithoogte verstelbaar van 47 tot 56 cm
  • rug en zitting synchroon verstelbaar
  • 5-traps synchroon mechanisme
  • gewichtsregeling
  • kunstlederen in drie kleuren, wit, zwart en bruin

  De design bureaustoel 600+ is standaard uit voorraad leverbaar.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 299.00 inclusief. BTW: € 361.79

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Directiefauteuil 605

  De directiefauteuil 605, een echt lederen directiefauteuil met chromen details, onder andere voorzien van:

  • synchroonverstelling met gewich instelling
  • hoogte verstelling d.m.v. lift-o-matic
  • vaste verchroomde armleuningen
  • extra hoge rugleuning

  De directiefauteuil is uit voorraad leverbaar en heeft u binnen 3 tot 5 werkdagen in huis.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 549.00 inclusief. BTW: € 664.29


  Huislijn Kantoormeubelen.net

5 product(en)

producten per pagina