Stellingkast

Het is tegenwoordig trendy om een stellingkast te gebruiken als archiefkast die aanwezig is in uw huidige kantoorinrichting, u kunt hier eenvoudig veel ordners in kwijt en het is ook nog eens de goedkoopste oplossing als het gaat om archiefkasten. Naast het feit dat ze vaak in het kantoor worden gezet is het ideaal om te gebruiken in uw archief, u kunt namelijk zo hoog, breed en diep bouwen als u maar wilt.

Stellingkast banner

Handig, zo'n stellingkast

Kantoormeubelen.net verkoopt handige stellingkasten voor op kantoor, maar ze zijn tevens ideaal te gebruiken in bijvoorbeeld uw garage of schuur. Het zijn kasten van vijf etages hoog, die goed tegen wanden geplaatst kunnen worden, maar ook prima midden in een ruimte kunnen staan. Dit komt door de grote stabiliteit en het stevige materiaal. Ze moeten natuurlijk wel tegen een stootje kunnen, die stellingkasten. Kantoormeubelen.net verkoopt dan ook uitsluitend stellingkasten die zeer efficiënt zijn ingedeeld en van stevig materiaal zijn gemaakt.

Capaciteit stellingkasten

De stellingkasten van Kantoormeubelen.net zijn op maat leverbaar. Ook zijn ze in een later stadium makkelijk uit te breiden bij een gebrek aan opbergruimte. Per legbord of plank is er 110 kilo opbergcapaciteit. Het materiaal is van hoge G3 kwaliteit. Bij een aankoop van boven de 150 euro, worden de stellingkasten voor u gratis geleverd in heel Nederland. Let op, wij monteren de stellingkasten niet gratis!