Ladeblokken

U kent ze vast wel, de compacte, verrijdbare kastjes die je onder je bureau kunt zetten: rolblokken. Op Kantoormeubelen.net vindt u verschillende soorten rolblokken, elk model aangepast aan uw interieur.

Een greep uit ons assortiment ladeblokken

Drie soorten

Is een grote archiefkast net iets teveel om alle kleine papieren in op te bergen? Of heb je simpelweg teveel op je bureau liggen? Rolblokken kunnen dan van pas komen. Op Kantoormeubelen.net vind je drie soorten opbergmeubelen. De traditionele blokken, de wat luxere versie daarvan, en de zogenaamde standcontainers.

Traditioneel

De traditionele rolblokken zijn uitgevoerd in twee of drie laden. Alle laden zijn apart afsluitbaar met een cilinderslot en zijn soepel in en uit te schuiven. De dossierlade is voorzien van extra ondersteuning, zodat het schuiven soepel blijft gaan. De wat luxere versie van deze rolblokken is te verkrijgen met twee of drie laden en een toplade, waar belangrijke documenten in opgeslagen kunnen worden. De toplade is een kleine lade die gebruikt kan worden om losse papieren of pennen in op te bergen. Handig toch?

Standcontainers

De standcontainers zijn een wat grotere soort rolblokken. Ze hebben meer mogelijkheden om variaties met de lades te maken. Je kunt er bijvoorbeeld hangmappenlades en pennenlades in laten bouwen, zodat je de maximale opbergcapaciteit van de kast gebruikt. U kunt uw eigen topblad kiezen bij de standcontainers van Kantoormeubelen.net. Kiest u voor havanna, beuken of wit hout? Er ligt een groot assortiment voor uw klaar in de webshop. 

Keuze
Of u voor een grote of kleine soort kiest, ligt aan uw interieur. Rolblokken zijn een vrij eenvoudige manier om rommel van uw bureau in op te bergen. Doordat ze onder uw bureau passen, wordt de ruimte extra efficiënt benut en is er meer ruimte voor andere meubels. Op Kantoormeubelen.net kunt u uw eigen rolblokken samenstellen. U heeft ze met een paar klikken van de muis, zo in huis.