Over Kantoormeubelen.net

Kantoormeubelen.net is de webshop voor al uw kantoormeubilair en kantoorartikelen.

Door jarenlange ervaring in de kantoorbranche, zijn wij zo ver om onze producten via een webshop te verkopen, kortom, we moeten met de tijd mee!

Zeer snelle levering, tegen een scherpe prijs.

Professionele bezorg en montage service kantoormeubelen

Wij zijn in 2004 begonnen met de verkoop van nieuw- en gebruikt kantoormeubilair, langzamerhand zijn wij ons steeds meer gaan focussen op nieuw kantoormeubilair, in combinatie met de benodigde kantoor artikelen, het gebruikte kantoormeubilair is voor Kantoormeubelen.net volledig komen te vervallen.

Bent u op zoek naar gebruikt kantoormeubilair, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen, door de connecties binnen deze branche, kunnen wij hierin ongetwijfeld iets voor u betekenen, bent u op zoek naar specifieke bureaustoelen of naar een bureau, dan kunnen wij hier altijd vrijblijvend naar kijken!

Neem contact op met Kantoormeubelen.net

Kortom, voor een complete kantoorinrichting bent u bij ons aan het juiste adres. Het is mogelijk uw bestelling online te plaatsen, echter uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling via de mail, telefoon of bij ons op kantoor te plaatsen. Het is wel verstandig om een afspraak te maken alvorens u naar ons toe komt, onze showroom en magazijn zitten niet in hetzelfde pand en zijn om die reden dan ook niet altijd op beide plaatsen. U vind onze contactgegevens onderstaand. Wilt u eerst kennis maken met degene achter Kantoormeubelen.net, dan bent u uiteraard ook van harte welkom.

Heeft u vragen, aarzel niet, wij staan voor u klaar!

 

Met vriendelijke groet,

Kantoormeubelen.net
de webshop voor kantoor

t. 035 - 52 357 64
e. info@kantoormeubelen.net

 

Voordelen balk

 

Bij Kantoormeubelen.net bent u verzekerd van


onder andere de onderstaande punten.Kwaliteit

Binnen ons assortiment vind u uitsluitend kantoormeubelen en kantooraccessoires van de hoogste kwaliteit.

Lees verder

Prijzen

Bij Kantoormeubelen.net hanteren wij uitsluitend de scherpste prijzen op ons kantoormeubilair, vind u een product elders goedkoper, laat het ons weten en wij bieden het nog scherper aan.

Lees verder

Professionaliteit

Bij Kantoormeubelen.net werken uitsluitend professionals die verstand van zaken hebben, u kunt er dus van uit gaan dat wij onze uiterste zorg besteden aan het uitvoeren van uw order(s).

Lees verder
 


Snel

Alle producten binnen ons assortiment worden zeer snel (uit voorraad) en in eigen beheer door onze eigen chauffeur binnen drie tot vijf werkdagen bij u geleverd en indien gewenst, geinstalleerd.

Lees verder

Veilig

Als u online winkelt bij Kantoormeubelen.net bent u verzekerd van een beveiligde SSL betaalomgeving binnen onze webshop, daarnaast kunt u ook á contant betalen op het moment van leveren.

Lees verder

Garantie

Op al onze producten zit standaard 24 maanden fabrieksgarantie, op onze bureaustoelen hanteren wij een garantietermijn van 60 maanden waarvan sommige modellen de optie hebben voor 120 maanden fabrieksgarantie.

Lees verder