Ladeblokken

Ladeblokken banner

Als u wat extra opbergruimte nodig heeft in uw kantoor, dan kunt u natuurlijk een keuze maken uit één van de archiefkasten uit ons assortiment. Het kan echter ook zo zijn dat u slechts een opbergruimte nodig heeft voor een kleine hoeveelheid kantoorartikelen of voor een aantal hangmappen, of dat u uw bureaublad een stukje wilt vergroten. U kunt er dan ook voor kiezen om een ladeblok in uw kantoor neer te zetten. Hier kunt u net even die spullen in kwijt, die op uw bureau in de weg liggen. Of juist al die kleine papieren, die in een grotere archiefkast al snel zoek raken tussen andere spullen. Wij bieden diverse modellen ladeblokken aan.

Een ruim assortiment met drie soorten ladeblokken

In ons assortiment kunt u drie soorten ladeblokken vinden. Allereerst bieden wij de traditionele rolblokken aan, die u onder menig bureau aantreft. Ten tweede beschikken wij over een assortiment luxere rolblokken. Beide soorten rolblokken hebben als voordeel dat ze op wieltjes staan en dus makkelijk verplaatst kunnen worden. Heeft u geen verrijdbaar ladeblok nodig maar juist een opbergmeubel dat stevig op zijn plek blijft staan, dat aansluit bij uw bureau en dat iets ruimer is dan de rolblokken? Daarvoor bieden wij tot slot de zogenaamde standcontainers aan. Dit zijn degelijke ladeblokken die net iets groter zijn dan de rolblokken en waarvan u het topblad kunt laten aansluiten aan uw bureau.

Extra werkruimte dankzij een verlengd topblad

Een ladeblok zorgt niet alleen maar voor het creëren van extra opbergruimte. Afhankelijk van het model dat u kiest, kan het namelijk ook zorgen voor extra werkruimte door het bureaublad een stukje te vergroten. Hiervoor hebben wij standcontainers in ons assortiment, die een verlengd topblad hebben dat u kunt laten aansluiten aan uw werktafel of bureau. Hiermee creëert u eenvoudig een stukje extra tafelblad. Deze standcontainers bieden daarmee een ideale combinatie van opbergruimte en extra werkruimte.

Ladeblokken t.o.v. een persoonlijke lade

Naast de traditionele en luxere ladeblokken en de standcontainers, bevinden zich in ons assortiment ook persoonlijke lades. Deze zijn zeer geschikt in situaties waarin een ladeblok geen handige oplossing is, omdat deze bijvoorbeeld te groot of te zwaar is, of omdat het bedrijf werkt met flex werkplekken. In dit soort gevallen kunt u kiezen voor een persoonlijke lade, die u eenvoudig onder uw bureau schroeft. Een betaalbare oplossing die zeer weinig ruimte in beslag neemt, en toch net dat beetje opbergruimte biedt om persoonlijke spullen in kwijt te kunnen.

Verrijdbare ladeblokken

Onze traditionele verrijdbare ladeblokken zijn stevige ladekasten op wieltjes, die standaard voorzien zijn van een metalen top. Ze zijn ideaal om onder een bureau te schuiven en te gebruiken voor kleinere spullen en een kleine hoeveelheid hangmappen. De rolblokken zijn gemaakt van metaal en zijn daardoor stevig en robuust. Onze rolblokken zijn in verschillende maten en kleuren te verkrijgen en dankzij de strakke en eenvoudige uitstraling passen deze verrijdbare ladeblokken vrijwel in elk interieur. De wielen bieden veel flexibiliteit. Ideaal als u het ladeblok op verschillende plekken wilt kunnen gebruiken.

Ladeblokken met twee of drie laden

Een ladeblok met twee laden is standaard uitgevoerd met één gewone lade en een hangmappenlade. Een rolblok met drie laden bestaat uit drie gewone laden. Beide modellen zijn voorzien van een pennenbakje dat los in de bovenste lade zit. De laden zijn voorzien van telescoopgeleiders waardoor deze soepel open en dicht gaan en de onderste lade bevat tevens extra rol ondersteuning, waardoor de kast niet kiept wanneer u deze lade opent. De rolblokken zijn verkrijgbaar in aluminium, antraciet, wit en zwart. Om uw eigendommen te beschermen zijn de rolblokken voorzien van een cilinderslot.

Luxe rolblokken

Naast de traditionele rolblokken, bieden wij in deze lijn ook een iets luxere variant aan. De afmetingen van een rolblok deluxe zijn iets anders dan van een traditioneel rolblok, en daarnaast is een deluxe model voorzien van een materiaal- ofwel pennenlade. Net als de traditionele modellen, bestaat het rolblok deluxe met twee laden verder uit één gewone lade en één lade voor hangmappen. Het deluxe model met drie laden bestaat uit drie gewone laden en een pennenlade.

Overeenkomsten tussen een deluxe en traditioneel model

Behalve de afmetingen en de extra pennenlade, lijken de traditionele rolblokken en de deluxe varianten veel op elkaar. Beide modellen zijn vervaardigd uit een volledig gelaste stalen constructie, die de ladekasten stevig en robuust maakt. Dit zijn kasten die tegen een stootje kunnen. Daarnaast beschikken alle modellen over telescoopgeleiders voor de laden en over een extra vijfde wiel onder de onderste lade, om kantelen van het ladeblok te voorkomen. Alle rolblokken zijn tenslotte voorzien van een cilinderslot en worden geleverd met twee sleutels. Zo kunt u vertrouwelijke documenten of persoonlijke bezittingen veilig opbergen.

Standcontainers

Als u geen behoefte heeft aan een verrijdbaar ladeblok, dan kunt u kiezen voor een standcontainer, ook wel bureau hoogte blokken genoemd. Zoals de naam al doet vermoeden zijn de standcontainers niet voorzien van wielen, maar is het de bedoeling dat u deze op één plek laat staan. Een ander verschil met de rolblokken is dat de standcontainers een hoger formaat hebben, zodat u ze kunt laten aansluiten aan uw bureau. U kunt er dus ook iets meer in kwijt dan in een rolblok. Daarnaast zijn de standcontainers uitgevoerd met een kunststof topblad, in tegenstelling tot het metalen topblad bij een rolblok. Zo sluit het mooi aan bij uw werktafel en heeft u naast de extra opbergruimte, ook een stuk extra werkruimte erbij.

Een degelijke kwaliteit

Net als de rolblokken zijn de standcontainers van een degelijke, zware kwaliteit. Ze zijn epoxy gelakt in de kleuren zwart en aluminium. De standcontainers zijn verkrijgbaar in twee modellen. Allereerst kunt u kiezen voor een model met vier gewone laden en een pennenlade. Daarnaast is er een model met twee gewone laden, één hangmappenlade en een pennenlade. De standcontainers zijn net als de rolblokken voorzien van telescoopgeleiders aan de laden en een degelijk cilinderslot met twee sleutels om uw eigendommen te beschermen.

Standcontainers met verlengd topblad

De standcontainer is ook te verkrijgen met een verlengd topblad. Dat is bijvoorbeeld handig wanneer u het ladeblok wilt laten aansluiten op een bestaande bureautafel. Door het verlengde topblad ontstaat er zo extra tafelblad en dus een stukje extra werkruimte. Ideaal wanneer u altijd net wat plek tekort komt op uw bureau. De standcontainer met verlengd topblad is vervaardigd uit epoxy gelakt staal in aluminium, antraciet, wit of zwart en is verkrijgbaar in twee modellen. Het ladeblok bevat ofwel vier gewone laden en één pennenlade, ofwel twee gewone laden, één lade voor hangmappen en een pennenlade.

Gelijkenis met de gewone standcontainer

Net als de gewone standcontainer is ook de standcontainer met verlengd topblad voorzien van telescoopgeleiders om de laden soepel te laten openen en sluiten. De laden zijn bovendien uitgevoerd met zijgrepen en de onderste lade bevat een extra vijfde wiel, waarmee voorkomen wordt dat het ladeblok kiept wanneer de onderste lade open staat. Uiteraard is ook de standcontainer met verlengd topblad voorzien van een degelijk cilinderslot, waarbij twee sleutels mee geleverd worden.

Persoonlijke lade onder bureau

Wanneer een bedrijf voornamelijk werkt met flexwerkplekken, dan is een ladeblok vaak geen handige oplossing. Ook een verrijdbaar rolblok is immers niet bedoeld om dagelijks onder een ander bureau geplaatst te worden. Voor dit soort situaties is de persoonlijke lade een ideale oplossing. U schroeft deze lade eenvoudig onder een bureau, waarmee u extra ruimte creëert voor de persoonlijke spullen van uw werknemers. De lade is leverbaar in aluminium, wit en zwart en net als de ladeblokken is de persoonlijke lade voorzien van een cilinderslot met twee sleutels, en een pennenbakje.

7 product(en)

producten per pagina

7 product(en)

producten per pagina