Klantenservice


Op deze pagina vind u antwoord op uw vraag, staat uw vraag en dus ook het antwoord er niet bij, neem dan contact met ons op via 035 - 52 357 64 of stuur een mail naar info@kantoormeubelen.net.Bezorgen
Het bezorgen van de producten word in de meeste gevallen gedaan door Kantoormeubelen.net zelf en dus niet door derden. De kosten voor het bezorgen zitten op € 17,50 per bestelling tot een order bedrag van € 350,00. Orders vanaf € 350,00 worden gratis geleverd.
Betalen
Het is mogelijk uw betaling te voldoen op de volgende manieren, iDEAL, a contant bij levering (let op: geen PIN aanwezig), d.m.v. overboeking (de overboeking dient te worden voldaan voor levering).
Bestellen
U kunt eenvoudig online via de webshop uw bestelling plaatsen, uiteraard zijn wij ook per mail en telefoon bereikbaar en kunt u uw bestelling ook op deze manier doorgeven.
Garantie

Bent u toe aan een nieuwe inrichting van uw kantoor? Kiest u het liefst voor zekerheid? Enige voorbereiding kan geen kwaad.

Waarborg

Garantie wordt gegeven als extra zekerheid, als een waarborg van kwaliteit. Dan gaat het niet enkel over een regeling die u de optie geeft de door u gekozen producten te retourneren of ruilen bij concrete gebreken, maar ook om het vertrouwen waarmee een producent zijn producten aanprijst. De garantie dat de producten die u aanschaft de juiste zijn voor u en uw situatie.

Op alle producten van Kantoormeubelen.net geldt een fabrieksgarantie van 24 maanden, in sommige gevallen (zoals de bureaustoelen) zit de garantietermijn op 60 maanden, dit staat per product aangegeven.
Monteren
Naast het bezorgen bieden wij u ook de mogelijkheid om uw bestelde kantoormeubelen door ons te laten monteren, ook hier word er geen gebruik gemaakt van derden. De kosten voor het monteren zitten tevens op € 17,50 per bestelling tot een orderbedrag van € 350,00. Orders vanaf € 350,00 worden gratis geleverd en gemonteerd.
Afhalen
Het is mogelijk uw bestelling af te halen in ons magazijn. Wij zijn niet altijd aanwezig in het magazijn, u dient dus eerst een afspraak te maken alvorens u langs komt om uw producten af te halen.