Scheidingswanden

Akoestische scheidingswanden banner

Voor het grotere kantoor, waar u werkplekken deelt met één of meerdere collega’s, zijn scheidingswanden absoluut onmisbaar. Om iedereen in staat te stellen zijn of haar werk zo goed en efficiënt mogelijk uit te voeren, is het van belang dat men elkaar zo min mogelijk stoort met de gebruikelijke bezigheden als telefoneren en overleggen. Naast een geluiddempende werking hebben scheidingswanden ook nog een andere functie. Zij zorgen voor extra privacy, het afscheiden van de werkplekken en geven tegelijk rust en sfeer. Neemt u eens een kijkje in het uitgebreide assortiment scheidingswanden van Kantoormeubelen.net. Er zit vast een scheidingswand bij, die geschikt is voor de door u gewenste doeleinden.

Akoestische scheidingswand

De akoestische scheidingswand wordt standaard geleverd met stevige T-poten van metaal, die de wand stabiel op de grond plaatsen. Zo kunt u uw bureau afscheiden van dat van uw collega en uw eigen rustige werkplek creëren. Omdat de akoestische scheidingswand bekleed is met een stof die minimaal 88% wol bevat, heeft deze wand een uitstekende dempende werking tegen de omgevingsgeluiden, die u in uw kantoor ervaart. De akoestische scheidingswanden zijn leverbaar in diverse breedte- en hoogte maten. U kunt niet alleen de kleur van de stof kiezen, maar ook de kleur van de poten. Zo kunt u de scheidingswand helemaal zelf samenstellen in de uitvoering die het beste past bij uw kantoorinrichting.

Akoestische opzetwand

Een akoestische opzetwand is een duidelijke afbakening van een werkplek. U plaatst de opzetwand op uw bureau. Het biedt niet alleen privacy, maar werkt ook geluiddempend en geeft uw werkplek een prettige sfeer, waar u in alle rust uw werkzaamheden kunt verrichten. De akoestische opzetwand van Kantoormeubelen.net heeft een hoogte van 53 cm en is in verschillende breedtes verkrijgbaar. Het paneel is 38 mm dik en uitgevoerd in een geluiddempende combinatie van wol en polyamide. Kortom, een uitstekende toevoeging aan uw werkplek.

Opzetwanden & pricay panelen

Opzetwanden zorgen voor een afgebakende werkruimte en blokkeren storende omgevingsfactoren, zonder dat u volledig het contact met uw collega’s kwijt bent. Met een standaard hoogte van 38 cm bieden onze opzetwanden voldoende privacy, maar verliest u nooit volledig de mogelijkheid tot interactie met uw collega’s. Kantoormeubelen.net heeft verschillende formaten opzetwanden in het assortiment, maar kan u ook wanden op maat leveren in de door u gewenste kleur. Neemt u voor het bespreken van uw wensen gerust contact op met onze klantenservice. Zij kunnen u verder helpen.

Naast onze akoestische scheidingswanden en opzetwanden hebben wij ook privacy panelen is ons assortiment. Privacy panelen zorgen ervoor dat uw werkblad uit het zicht wordt gehouden van degene die tegenover u werkt. Zonder dat u het directe contact met uw collega verliest, creëert u toch een rustige eigen werkplek, waar u uw werkzaamheden zonder storende blikken of geluiden uit kunt voeren. De privacy panelen variëren in afmetingen van 80 cm tot 200 cm breed en zijn tussen de 45 en 49 cm in hoogte, afhankelijk van hoe ze geplaatst worden. Ook hier kunt u kiezen uit verschillende kleuren.

Snel geleverd en gemonteerd

Scheidingswanden in standaard maten zijn door Kantoormeubelen.net in de meeste gevallen binnen 2 tot 5 werkdagen te leveren door onze eigen vervoerder. Heeft u een afwijkend formaat besteld, dan kan onze klantenservice u informeren wat de levertijd van uw specifieke bestelling is. In ieder geval doen wij er altijd alles aan om onze producten snel bij onze klanten geleverd te krijgen. Dus ook bij op maat gemaakte artikelen. Hoewel onze scheidingswanden over het algemeen eenvoudig te bevestigen zijn, kunt u bij afname van minimaal 150 euro direct profiteren van onze gratis montageservice. Uw scheidingswanden worden op een afgesproken tijdstip geleverd en vakkundig door één van onze professionals gemonteerd. Dat is de service van Kantoormeubelen.net.

Altijd zeker van de laagste prijs

Omdat wij direct vanaf de fabrikant onze producten leveren, kunnen wij onze prijzen laag houden. Daar geven wij graag garantie op. Ziet u één van onze artikelen ergens anders aangeboden tegen een voordeliger prijs, laat het ons dan direct weten. Wij doen u met alle plezier een aantrekkelijk prijsvoorstel. Onze klantenservice staat vijf dagen per week tot uw beschikking van 8.30 uur tot 18.00 uur. In het weekend en buiten kantoortijden kunt u ons altijd via email bereiken.

5 product(en)

producten per pagina

 • Akoestische opzetwanden

  Het akoestische paneel stimuleert de efficientie en maakt een ruimte gezellig.

  • hoogte paneel boven bureaublad is 53 cm
  • dikte panneel 38 mm
  • incl. stevige metalen bevestigingskoppeling
  • uitgevoerd met de Velito Presto stof (88% wol, 12% polyamide)
  • verkrijgbaar in 5 verschillende breedtes.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 124.00 inclusief. BTW: € 150.04

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Akoestische scheidingswanden

  Het plaatsen van een akoestische wand tussen twee werkplekken zal de ongewenste blikken en geluiden blokkeren van medewerkers, tevens geeft het een effect alsof de storende geluidsbron driemaal zo ver weg lijkt dan zonder een akoestische wand.

  Onze akoestische wanden zijn verkrijgbaar in diverse maten en standaard geleverd incl. stevige metalen T-poten, verkrijgbaar in drie kleuren. De akoestische afscheidingswanden zijn uitgevoerd in de Velito Presto stof (88% wol, 12% polyamide).

  De akoestische scheidingswanden zijn op bestelling leverbaar.

   

  Klik hier voor meer informatie!
  € 256.00 inclusief. BTW: € 309.76

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Opzetwanden

  De opzetwanden zijn ideaal als uw collega of u zelf vaak aan het bellen bent, de opzetwanden worden standaard geleverd inclusief 2 beugels. De opzetscheidingswanden zijn standaard 38 cm hoog, en de breedte is 80, 120, 140, 160, 180 of 200 cm.

  De opzetscheidingswanden zijn uit voorraad leverbaar en binnen 3 tot 5 werkdagen in huis. De opzetwanden zijn tevens op maat leverbaar in andere maten en kleuren, neem hiervoor contact met ons op.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 89.00 inclusief. BTW: € 107.69

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Opzetwanden rond

  Naast de opzetwanden hebben we tevens de privacy panelen, o.a. voorzien van:

  • ronde hoeken
  • 19 mm dik spaanplat
  • bekleed met zwarte 80.000 Martindale stof
  • Eenvoudig te bevestigen op elk houten of melamine blad

  De privacypanelen zijn op bestelling tevens leverbaar in andere kleuren.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 105.00 inclusief. BTW: € 127.05

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Zichtschotten

  Heeft u een werkplek midden in een openbare ruimte, dan vind u het wellicht fijn om een zichtschot of schaamschot te plaatsen onder uw bureau, op deze manier heeft u minder inkijk onder uw bureau. De zichtschotten zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, antraciet, aluminium, wit en zwart. De zichtschotten worden tevens inclusief montagebeugels geleverd.

  Let op: Heeft u een bureau van bijvoorbeeld 180 cm breed, kies dan voor een schaamschot van 160 cm, het schaamschot dient tussen het onderstel van het bureau te passen, bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 64.00 inclusief. BTW: € 77.44

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net

5 product(en)

producten per pagina