Presenteren

Van al uw kantoorartikelen vormen uw presentatiematerialen één van de belangrijkste onderdelen. Presenteren is namelijk het delen van waardevolle informatie en dat wilt u uiteraard op een professionele manier doen. Of het nu gaat om een brainstormsessie met uw collega’s of om een overleg met (potentiële) klanten, u heeft goede materialen nodig waar u de input op een duidelijke manier op kunt weergeven. Bij Kantoormeubelen.net vindt u diverse artikelen die daarvoor geschikt zijn.

Whiteboards

Misschien wel de bekendste en meest gebruikte onder de presentatiematerialen is het vertrouwde whiteboard. Onze whiteboards zijn gemaakt van eerste kwaliteit emailstaal en in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Van een bescheiden 45 x 60 cm tot een indrukwekkend formaat van 1 bij 2 meter. Het oppervlak is krasvrij, magnetisch en eenvoudig droog uitwisbaar. Whiteboards van Kantoormeubelen.net kunnen zonder problemen langdurig en intensief gebruikt worden.

Glasborden

Kent u ons nieuwste product al op het gebied van het presenteren van informatie: het glasbord? Het glasbord hebben wij recentelijk aan ons assortiment toegevoegd en is nu al zeer populair. Door de stijlvolle uitstraling van het glas in verschillende kleuren zijn deze borden een aanwinst voor ieder kantoor, school of publieke ruimte. Het glasbord is gemaakt uit 4 mm dik facet geslepen en gehard veiligheidsglas en heeft een stalen achterwand. Ook het glasbord is geschikt voor magneten en kan beschreven worden met speciale stiften. Uiteraard zijn ook deze accessoires bij ons te koop.

Prikborden

Misschien een tikkeltje ouderwets, maar nog steeds uitermate praktisch in het gebruik is het alom bekende prikbord. U kunt er allerhande informatie, artikelen en notities op kwijt, die u regelmatig nodig hebt of niet mag vergeten. Waren de prikborden vroeger gemaakt van kurk, tegenwoordig gebruiken we hiervoor 100% hoogwaardig pluis vast textiel dat beschikbaar is in maar liefst 18 verschillende kleuren. Onze prikborden zijn afwasbaar en milieuvriendelijk.

4 product(en)

producten per pagina

 • Glasborden

  De glasborden zijn nieuw binnen het assortiment van Kantoormeubelen.net. Stijlvolle glasborden zijn een absolute aanwinst voor iedere werkplek, school en openbare ruimte.

  De glasborden zijn vervaardigd uit gehard veiligheidsglas van 4 mm dik. Het glas is facet geslepen en voorzien van een stalen achterwand.

  Het glasbord is beschrijfbaar met markers, droog uitwisbaar en magneethoudend.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 89.00 inclusief. BTW: € 107.69

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Whiteboards

  De whiteboards zijn vervaardigd uit hoogwaardig emailstaal. De whiteboards zijn geschikt voor langdurig en intensief gebruik.

  De oppervlakte van de whiteboards is magneethoudend, krasvrij en droog uitwisbaar.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 29.00 inclusief. BTW: € 35.09

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Starterkit

  De starterkits voor whiteboards, kant- en klaar, om direct aan de slag te gaan.

  Inhoud:

  • 4 boardmarkers
  • 1 magnetische penhouder
  • 10 magneten
  • 1 magnetische viltwisser
  • 10 viltjes
  • 1 reinigingsspray
  Klik hier voor meer informatie!
  € 35.00 inclusief. BTW: € 42.35


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Prikborden

  De prikborden binnen ons assortiment zijn verkrijgbaar in 18 verschillende kleuren, wij hebben vijf kleuren standaard op voorraad en zijn voorzien van:

  • 100% gerecycled hoogwaardig textiel
  • kleurvast, duurzaam, anti-pluis, vuurvast, afwasbaar en milieuvriendelijk
  • geanodiseerd Softiline profiel met grijze kunststof hoekstukken

   

  Klik hier voor meer informatie!
  € 51.00 inclusief. BTW: € 61.71

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net

4 product(en)

producten per pagina