Monitorarmen

Voor iedere werkplek geldt dat u er veilig, comfortabel en efficiënt moet kunnen werken met zo min mogelijk risico’s voor uw gezondheid. Dit noemen we ergonomisch werken. Langdurig zitten in één positie kan rug-, nek- en schouderklachten veroorzaken. Het is daarom essentieel dat u bij de keuze van uw kantoormeubilair rekening houdt met alle factoren, die uw werkpositie kunnen beïnvloeden. Een te hoog bureau of een te lage stoel kunnen klachten veroorzaken. Maar ook harde geluiden om u heen, fel licht of een slechte luchtvochtigheid kunnen problemen opleveren. Bij Kantoormeubelen.net vindt u een ruime keuze aan artikelen die u helpen klachten te voorkomen.

Monitorarm

Eén van onze populairste producten op ergonomisch gebied zijn onze monitorarmen. Een monitorarm is een standaard voor uw monitor, die het beeldscherm op de juiste hoogte en de juiste diepte kan plaatsen. Dit is belangrijk voor uw houding en voorkomt nekklachten, pijn in de rug of schouders en oogklachten. Oogklachten ontstaan wanneer het scherm te ver weg of juist te dichtbij staat. Het oog moet dan veel inspanning leveren om goed te kunnen focussen. Dit kan hoofdpijn veroorzaken. Een monitorarm is het ideale hulpmiddel om al deze klachten te voorkomen.

Enkele monitorarm

Monitorarmen zijn er in verschillende soorten. De enkele arm is geschikt voor het dragen van één monitor. De arm is eenvoudig op de juiste hoogte te zetten. Met een enkele monitorarm kunt u ook de diepte instellen, waardoor uw beeldscherm precies op de juiste afstand van uw gezicht staat. Bij levering door Kantoormeubelen.net is de monitorarm al voor gemonteerd. U hoeft deze alleen nog maar op uw bureau te plaatsen en persoonlijk in te stellen. Werkt u op een zogenaamde flexplek, waar u de ene dag en uw collega de andere dag gebruikt van maakt? Geen probleem. De monitorarm is heel makkelijk te verstellen en kan dus met een paar kleine bewegingen aangepast worden aan de nieuwe gebruiker. Zo profiteert iedereen van de voordelen en het gemak van een monitorarm.

Dubbele monitorarm

Wanneer u uw werkplek met iemand deelt en de bureaus tegen elkaar aangeschoven staan, is de dubbele monitorarm een ideale uitkomst. De dubbele monitorarm bestaat uit één paalklem, die 360० roteerbaar is. Aan de paalklem zitten twee armen die elk maar liefst 8 kilo kunnen dragen en geschikt zijn voor monitoren tot 19”. Beide armen zijn individueel maximaal 260० te draaien en in te stellen. Maar de dubbele monitorarm hoeft niet per definitie door twee mensen gedeeld te worden. Tegenwoordig werken mensen vaak met meerdere applicaties tegelijk. Met een dubbele monitorarm op uw werkplek, kunt u twee beeldschermen installeren en bijvoorbeeld één scherm gebruiken voor uw mailverkeer en de andere voor uw gewone werkzaamheden. Of u kunt uw monitor in één arm klemmen en uw tablet in de ander. Het gaat er om wat u het prettigst vindt en hoe u het meest ergonomisch kunt werken.

Wit monitorarm?

Monitorarmen, zowel de enkele als de dubbele uitvoering, kunnen geleverd worden in verschillende kleuren. Ze zijn verkrijgbaar in zwart, wit en zilver metaal. De monitorarmen zijn stevig en van goede kwaliteit. Daarom geeft Kantoormeubelen.net u er maar liefst 24 maanden garantie op. Aangezien de monitorarmen uit voorraad leverbaar zijn, heeft u uw bestelling snel in huis.

Eenvoudige montage

Iedere monitorarm wordt geleverd met een bureauklem en een bladdoorvoer. Beide montagemethoden zorgen voor veel extra ruimte op uw bureaublad. Welke installatie u gebruikt, is geheel aan u. Kiest u voor de bureauklem, dan is de monitorarm binnen enkele minuten geïnstalleerd. Heeft u liever dat de monitorarm door middel van een bladdoorvoer wordt vastgezet, dan kost dat iets meer tijd vanwege het gat dat in het bureaublad geboord moet worden. Op verzoek kunnen wij dat echter voor u doen. Vraagt u bij uw bestelling even naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Kantoormeubelen.net heeft een eigen huislijn. Producten uit deze huislijn zijn stuk voor stuk van hoogwaardige en duurzame kwaliteit en zijn met de grootst mogelijke zorg voor u uitgekozen en aan ons assortiment toegevoegd. Ook op onze huislijn artikelen zijn ons ruime garantievoorwaarden van toepassing en garanderen wij u de laagste prijs. Omdat deze producten meestal op voorraad zijn, kunnen wij uw bestelling op korte termijn bij u afleveren.

2 product(en)

producten per pagina

 • Monitorarm dubbel

  De dubbele monitorarmen zijn onder andere voorzien van:

  • 2 x 8 kg draagvermogen
  • tot monitoren van 19"
  • in hoogte verstelbaar tot 400 mm
  • in diepte verstelbaar maximale extensie 430 mm
  • eenvoudig met klem instelbaar
  • uitgevoerd met bureauklem en bladdoorvoer
  • klemcapaciteit 60 mm
  • 360 graden roteerbare paalklem
  • 260 graden afzonderlijk roteerbare arm
  • 180 graden roteer- en kantelbaar bevestigingspunt

  De monitorarmen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en zilver en zijn uit voorraad leverbaar.

  Klik hier voor meer informatie!
 • Monitorarm enkel

  De enkele monitorarmen zijn praktische ergonomische oplossingen voor thuis of op kantoor. De voorgemonteerde monitorarm is in een handomdraai geinstalleerd. De monitor kan door middel van de snel-verstel klem eenvoudig in hoogte versteld worden en dankzij de extensie kunt u diepteverstelling realiseren waardoor u meer flexibiliteit realiseert bij het instellen van uw nieuwe monitorarm. De enkele monitorarmen worden standaard geleverd met een bureauklem en een bladdoorvoer.

  De monitorarmen zijn leverbaar in de kleuren wit, zilver en zwart en zijn uit voorraad leverbaar, tevens vind u binnen ons assortiment ook dubbele monitorarmen, zie hiervoor rechts.

  Klik hier voor meer informatie!

2 product(en)

producten per pagina