Kapstokken

Wanneer u uw klanten ontvangt in uw showroom of uw kantoor, dan is een goede kapstok uiteraard een noodzakelijk onderdeel van uw inrichting. Het is erg ongemakkelijk voor klanten als zij hun jas tijdens een rondleiding of bezoek op de arm moeten houden of over een stoel heen moeten hangen. Dat maakt nu eenmaal niet bepaald een professionele indruk. Bij Kantoormeubelen.net kunnen we u van verschillende kapstokken voorzien, zowel in een staand als in een hangend model en eventueel zelfs voorzien van een paraplustandaard. Variërend van slechts enkele haakjes tot grote rekken voor een flink aantal jassen.

Kapstokken voor kantoor

Met een functionele kapstok geeft u uw klanten direct een mooie binnenkomer. U heeft keuze uit verschillende modellen in verschillende kleuren en kunt zo een kapstok kiezen die precies bij de uitstraling van uw entree past. Mocht u op onze website niet het model kunnen vinden waar u naar op zoek bent, neemt u dan even contact op met onze klantenservice. Zelfs in het onwaarschijnlijke geval dat wij niet aan het door u gewenste model kunnen komen, kunnen wij u wel in contact brengen met één van onze vele relaties, die u vast verder kunnen helpen. Ook daar doen wij niet moeilijk over. Bij Kantoormeubelen.net staat de klant immers centraal.

Een kapstok is vaak het eerste wat een klant ziet, wanneer hij of zij bij u binnen komt. En ook al lijkt het een nietszeggend onderdeel van het interieur, een mooie kapstok met een aantrekkelijke uitstraling geeft uw bezoeker meteen een goede eerste indruk. Voor welk model of design u ook kiest, het is vooral van belang dat de kapstok stevig en stabiel is. Dit geldt zowel voor een hangende als een staande kapstok. U wilt immers niet dat een kapstok uit balans raakt en om kan vallen als er aan één kant net wat meer jassen hangen dan aan de andere kant. Bij een kapstok van Kantoormeubelen.net hoeft u daar niet bang voor te zijn. Onze kapstokken zijn stuk voor stuk van een prima kwaliteit en worden desgewenst door ons gemonteerd en opgehangen. Bij een bestelling van meer dan 150 euro, doen wij dat ook nog eens gratis voor u.

Laagste prijs garantie

Omdat wij korte lijnen hebben met fabrikanten en eindgebruikers kunnen wij voor onze kantoorartikelen een laagste prijs garantie bieden. Dit houdt in dat u bij ons altijd het voordeligst uit bent. Mocht u een door ons verkocht artikel ergens anders toch goedkoper vinden, dan verzoeken wij u vriendelijk met ons contact op te nemen. Wij zullen u dan geheel vrijblijvend een aantrekkelijk tegenvoorstel doen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze werkwijze, onze garanties, bestellingen, levering of montageservice? Neemt u dan gerust contact op met de medewerkers van ons klantenservice. Zij zullen er alles aan doen u van het juiste antwoord en advies te voorzien. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 18.00 uur. U kunt ook een email sturen naar info@kantoormeubelen.net. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Geen producten gevonden in deze categorie

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.