Diversen

Kantoormeubelen.net heeft alles voor het inrichten van uw kantoor en werkplek. U heeft bij ons een ruime keuze in grotere kantoormeubelen, zoals bureaus, stoelen, archiefkasten en ladeblokken. Daarnaast bieden wij u ook een gevarieerd aanbod in kleinere kantoorartikelen, zoals computerhouders, monitorarmen, kapstokken en scheidingswanden. Maar wilt u uw interieur helemaal compleet maken, neemt u dan ook eens een kijkje onder diversen. Daar treft u praktische accessoires en handige aanvullingen om van uw kantoor de ideale werkplek te maken. Ook deze diverse producten zijn uit voorraad leverbaar.

Vloermatten

De vloeren in een kantoor of rond een werkplek hebben veel te verduren. Ze worden intensief gebruikt en hebben veel te lijden onder het geschuif van bureaustoelen, of deze nou wieltjes hebben of niet. De kwaliteit van uw vloer of tapijt speelt uiteraard een belangrijke rol, maar om deze ondergrond nog eens extra te beschermen, kunt u passende vloermatten aanschaffen. Onze vloermatten zijn transparant en hebben een antislip werking. Daarnaast kunt u kiezen uit vloermatten voor tapijt of voor een harde ondergrond. Natuurlijk kunt u ook kiezen uit diverse formaten en zijn onze vloermatten direct uit voorraad leverbaar.

Zichtschotten

Wanneer uw werkplek zich in een publieke ruimte bevindt, kan het prettig zijn om aan uw bureau een zichtschot te plaatsen. Een zichtschot, ook wel schaamschot genoemd, is een paneel dat aan de achterkant van uw bureau aan de onderkant van het werkblad bevestigd wordt. Hierdoor wordt het zicht onder het bureau belemmerd. Met name dames, die graag een rok dragen, vinden het fijn dat het zichtschot eventuele nieuwsgierige blikken voorkomt. Zichtschotten zijn gemaakt van epoxy gelakt staal en leverbaar in de kleuren zwart, wit, aluminium en antraciet.

2 product(en)

producten per pagina

 • Zichtschotten

  Heeft u een werkplek midden in een openbare ruimte, dan vind u het wellicht fijn om een zichtschot of schaamschot te plaatsen onder uw bureau, op deze manier heeft u minder inkijk onder uw bureau. De zichtschotten zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, antraciet, aluminium, wit en zwart. De zichtschotten worden tevens inclusief montagebeugels geleverd.

  Let op: Heeft u een bureau van bijvoorbeeld 180 cm breed, kies dan voor een schaamschot van 160 cm, het schaamschot dient tussen het onderstel van het bureau te passen, bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 64.00 inclusief. BTW: € 77.44

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Vloermatten

  Vloermatten, verkrijgbaar in twee verschillende maten.

  • Keuze uit zachte of harde ondergrond
  • doorzichtig kunststof met antislip
  • bespaart de vloerbedekking of vloer

  De voermatten zijn uit voorraad leverbaar.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 47.00 inclusief. BTW: € 56.87

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net

2 product(en)

producten per pagina