CPU-houders

Komt het u bekend voor? U wilt een DVD of USB stick in uw computer plaatsen, maar deze bevindt zich onder uw bureau. U moet uw stoel naar achteren schuiven, bukken, heeft niet genoeg licht om goed te kunnen zien wat u doet en zou willen dat het anders kon. Nou, dat kan ook inderdaad anders. Met de computer en CPU houders van Kantoormeubelen.net kunt u uw apparatuur op de gewenste plek en op de gewenste hoogte plaatsen, zodat u er altijd makkelijk bij kunt. Bovendien is het ook beter voor de computer, wanneer deze niet op de grond geplaatst wordt. Stof en vuil hebben minder kans om er in te verdwijnen en de behuizing blijft langer mooi wanneer er niet continu door voeten of stofzuigers tegenaan gestoten wordt.

CPU-houder

Bij Kantoormeubelen.net vindt u verschillende soorten computer en CPU houders. Zo hebben wij CPU houders op wieltjes, waardoor uw computer eenvoudig verplaatsbaar is. Handig bij het reinigen van de vloer, maar ook als u af en toe van werkplek wilt wisselen. De houder is van metaal en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De kunststof wielen zwenken makkelijk op elke ondergrond en zorgen voor een stevige basis. Heeft u er de ruimte voor en vindt u het handiger om uw CPU eenheid aan uw bureau te hangen, dan kan dit met onze in hoogte en breedte verstelbare CPU houders. Het epoxy gelakte staal is mooi, stevig en eenvoudig te bevestigen.

Snelle levering

Omdat de meeste van onze kantoorartikelen uit voorraad leverbaar zijn, kunt u rekenen op een snelle levering. Over het algemeen heeft u de bestelde producten al binnen enkele werkdagen in huis. Bestelt u meerdere artikelen tegelijk en komt het totaalbedrag uit boven de 150 euro, dan kunnen wij ook de montage van de CPU houders voor u verzorgen.

2 product(en)

producten per pagina

 • CPU-houder verrijdbaar

  Een verrijdbare CPU-houder zorgt ervoor dat uw computer niet op de grond staat en eenvoudig is te verplaatsen. De verrijdbare CPU-houder is voorzien van:

  • geheel metalen houder op kunststof parketwielen

  De verrijdbare CPU houder is uit voorraad leverbaar en is leverbaar in diverse kleuren. Hangt u uw desktop liever op aan uw bureau, dat is ook geen probleem, klik dan hier voor de CPU-houders.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 35.00 inclusief. BTW: € 42.35

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • CPU-houders

  Het staat fraai en het is hygienischer om uw computer netjes aan uw bureau te hangen, dat kan eenvoudig met één van onze CPU-houders. Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en o.a. voorzien van:

  • epoxy gelakt staal
  • verstelbaar van 17,5 tot 25,5 cm breed
  • in hoogte verstelbaar van 33 tot 53,5 cm
  • bevestiging aan tafelblad

  Wilt u of kunt u uw computer niet aan uw bureau hangen, kijk dan eens naar de verrijdbare CPU-houder.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 35.00 inclusief. BTW: € 42.35

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net

2 product(en)

producten per pagina