Kantoorartikelen

Bij Kantoormeubelen.net vindt u een ruime keuze aan kantoorartikelen die uw werkplek aangenamer en efficiënter maken. Het is bewezen dat de productiviteit stijgt als uw werkomgeving opgeruimd is en rust uitstraalt. Dit is niet alleen belangrijk als u met meerdere collega’s een kantoor deelt en elkaar zo min mogelijk wilt storen. Ook als u alleen werkt, wilt u zo min mogelijk gehinderd worden door een wirwar aan snoeren, een moeilijk bereikbare computer of een slecht geplaatste monitor. Kantoormeubelen.net kan u in beide gevallen pasklare oplossingen bieden, die uw werkplek tot een goede basis maken.

Het belang van een goede werkhouding

Minstens zo belangrijk als een opgeruimde werkplek is een goede werkhouding. U wilt uiteraard plezierig kunnen zitten en geen lichamelijke klachten krijgen door een verkeerde positie van uw hoofd, nek, rug of schouders. Een ergonomische stoel en een op de juiste hoogte ingesteld bureau zijn daarvoor eerste vereisten. Maar er zijn nog meer kantoorartikelen verkrijgbaar die u daarbij kunnen helpen. Denkt u bijvoorbeeld eens aan computerhouders en monitorarmen. Een computerhouder zorgt ervoor dat u niet hoeft te bukken om bij uw computer te kunnen wanneer u bijvoorbeeld een CD of USB-stick wilt plaatsen en een monitor die op de juiste afstand staat, geeft rust aan uw ogen en voorkomt nekklachten.

Professionele uitstraling

Wanneer u klanten of leveranciers op uw kantoor ontvangt, wilt u natuurlijk professioneel overkomen. Een opgeruimde, geordende werkplek, zoals u met onze kantoorartikelen kunt realiseren, geeft een uitstekende eerste indruk. Daarnaast kunt u uw professionele uitstraling nog vergroten door de diverse presentatie materialen die wij in ons assortiment hebben. Denkt u bijvoorbeeld aan whiteboards, prikborden of onze nieuwe glasborden. Stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit en ook om te zien een aanwinst voor iedere werkruimte of vergaderzaal.

Hoge kwaliteit en toch scherp geprijsd

Alle kantoorartikelen die u vindt bij Kantoormeubelen.net zijn van hoge kwaliteit. Wij waken ervoor dat de producten in ons assortiment lang meegaan, stevig zijn en intensief kunnen worden gebruikt. Omdat wij zeker zijn dat wij u goede spullen leveren, krijgt u bij ons minimaal 24 maanden en in sommige gevallen zelfs 60 maanden garantie. En dat alles tegen scherpe prijzen. In tegenstelling tot veel andere leveranciers hebben wij geen eigen showrooms of magazijnen en dus nauwelijks bijkomende kosten. Wij leveren rechtstreeks van de fabrikant aan u en kunnen u daarom altijd een laagste prijs garantie bieden. Zo weet u zeker dat u bij Kantoormeubelen.net altijd goed zit.

Vakkundig advies

Net als u hechten wij veel waarde aan professionaliteit en kwaliteit. Bij Kantoormeubelen.net werken dan ook uitsluitend enthousiaste vakmensen die u graag helpen wanneer u vragen heeft. Zij zijn telefonisch en per email bereikbaar. Ook kunnen zij u adviseren bij het inrichten van uw kantoorruimte en individuele werkplekken. Wanneer u daar prijs op stelt, kunnen zij op locatie bij u langskomen. U kunt dan in een persoonlijk gesprek aangeven, wat uw wensen zijn en samen met Kantoormeubelen.net tot de ideale oplossing komen.

Bezorg- en montageservice

Omdat u ongetwijfeld iets beters te doen heeft, dan het land rondrijden om kantoorartikelen op te halen en deze daarna zelf in elkaar te zetten of te monteren, bieden wij u een professionele bezorg- en montageservice. U wilt als ondernemer uiteraard niet alleen uw tijd maar ook uw geld nuttig besteden en ook daarin kunnen wij u tegemoet komen. Wij leveren onze artikelen gratis en monteren deze ook nog eens voor u wanneer u voor minimaal 150 euro bij ons bestelt. Dankzij onze snelle levertijden kunt u al op korte termijn naar uw nieuwe kantoorartikelen uitzien en uw werkzaamheden in de toekomst nog beter uitvoeren.

Eenvoudig bestellen

Zodra u uw keuze hebt gemaakt en over wilt gaan tot het bestellen van de gewenste kantoorartikelen, kunt u contact met ons opnemen. Wij willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken en laten het dan ook aan u over hoe u uw bestelling wilt plaatsen. Vindt u het prettig om iemand persoonlijk te spreken? Dan kunt u ons bellen op werkdagen van 8.30 tot 18.00 op telefoonnummer 035-5235764. Wilt u op een tijdstip dat het u uitkomt uw order doorgeven? Dan kunt u een email sturen naar info@kantoormeubelen.net. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw bestelling in gang zetten. Heeft u genoeg informatie op onze website kunnen vinden? Dan kunt u ook direct online uw kantoorartikelen bestellen.

Veilig betalen

Wanneer u online uw bestelling plaatst en het bestelproces volgens de aanwijzingen doorloopt, kunt u direct in een beveiligde omgeving via iDEAL betalen. Heeft u dat liever niet, dan kunt u aangeven dat u uw producten onder rembours wilt ontvangen. U betaalt dan contant bij aflevering van de artikelen. Een derde mogelijkheid is dat u het verschuldigde bedrag na bestelling en voor aflevering per bank of giro naar ons overschrijft.