Kantinetafels

Voor het aanschaffen van kantinetafels bent u bij Kantoormeubelen.net goed. Wij hebben diverse kantinetafels in ons assortiment. Wij helpen u dan ook graag met het vinden van de juiste kantinetafel. De modellen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen.

Kantinetafels als kantoormeubel


Deze tafels zijn naast dat ze in de kantine kunnen worden gebruikt ook prima geschikt als kantoormeubel. Bij het bestellen kunt u kiezen voor de volgende bladen: wit, wild-peren, light-oak, havanna, midden-eiken, antraciet-eiken en beuken. Het onderstel is eventueel leverbaar in een andere kleur. Bij het bestellen kunt u kiezen voor een aluminium, lichtgrijs en zwart onderstel. Het voordeel is verder dat we uw de kantine/kantoor tafel ook op maat kunnen leveren.

Een nieuwe look

Met de kantinetafels uit ons assortiment kunt u uw kantine ook een nieuwe look geven. Zo hebben we een kantinetafel in het assortiment die als sta of bartafel dient. Deze tafel kunnen we leveren met een stapelbare barkruk. Dit zal zeker fraai staan in een kantine, maar niet alleen in een kantine. U kunt deze plaatsen waar u maar wilt.

Meer informatie

Door op één van de onderstaande artikelen te klikken kunt u de foto’s bekijken van de artikelen die we aanbieden. Hier kunt u bovendien meer productinformatie vinden. Indien u meer informatie wenst over de kantinetafels die we aanbieden, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Kantinetafels bestellen

Het bestellen van een kantinetafel is eenvoudig. Desgewenst kunnen wij de geleverde artikelen ook voor u monteren. Wij hebben professionele medewerkers die u graag helpen. Hiernaast is het mogelijk om te profiteren van gratis levering en montage. Bestelt u voor meer dan 150 euro via onze site, dan wordt het artikel gratis bezorgd en gemonteerd. Het afrekenen van een kantoormeubel gaat eenvoudig en veilig via iDEAL. Ieder artikel wordt zo spoedig mogelijk geleverd.