Kantinestoelen

Kantinestoelen

U kent het wel, bij veel bedrijven is de kantine een plek om snel de boterham op te eten en weer verder te gaan met het werk wat is blijven liggen, echter uit onderzoek is gebleken dat tijdens de lunch de beste ideeën ontstaan. Het is dan ook geen verkeerd idee om uw kantine een gezellige ruimte te maken waar de werknemers rustig kunnen lunchen en even met de gedachte ergens anders aan te denken.

Een frisse kantinestoel voor uw kantine of sportvereniging?

Wij komen natuurlijk veel bij bedrijven, een vaak word de kantine vergeten als het gaat om het inrichten, vervolgens worden er wat goedkope tafels en stoelen aangeschaft, neergezet en niet meer naar om gekeken, dat willen wij veranderen met ons frisse assortiment aan kantinestoelen leverbaar in verschillende trendy kleuren.

Milieuvriendelijk


De kantinestoelen van Kantoormeubelen.net zijn vervaardigd uit recyclebaar en kleurecht polypropyleen. Met een aankoop van Kantoormeubelen.net zit u dus altijd goed. Het is milieuvriendelijk en duurzaam materiaal. Zo gaat niet alleen uw stoel langer mee, maar ook het milieu.Kantinestoelen


De inrichting van de ruimte bepaald de keuze van de soort kantinestoel. Heeft u een lichte ruimte, dan is het bijvoorbeeld leuk om daar fel gekleurde kantinestoelen in neer te zetten. Contrasterende kleuren kunnen een ruimte opfleuren en diepte geven. Het is ook leuk om van uw kantine een kleurexplosie te maken. Kies bijvoorbeeld voor tien stoelen in het rood, tien in het groen en tien in het wit. Het zal iedereen verrast op doen kijken bij een eerste kennismaking met de nieuwe inrichting.Hoogteverschil


U kunt de kantine ook vullen met verschillende stoelen. Creëer bijvoorbeeld een lange wandtafel met barkrukken. De rest van de ruimte kunt u vullen met de lage stoelen. Of zet de barkrukken midden in een ruimte en creëer zo kleine eilandjes, waar mensen kunnen eten of overleg kunnen voeren. Zo kunt u van een saaie kantineruimte een speelse plek maken.