De bureaustoel, het belangrijkste onderdeel van uw werkplek!

Bureaustoelen banner

 

De bureaustoel die bij u past

Zoekt u de ideale bureaustoel? Zoek dan niet verder, want op onze website Kantoormeubelen.net zult u ongetwijfeld de bureaustoel vinden die bij u past. Wij hebben bureaustoelen in verschillende soorten en maten en deze zijn altijd nog te verstellen zodat hij perfect afgestemd is op uw situatie.

Maakt u lange dagen op kantoor en spendeert u veel tijd op uw bureaustoel, dan is een verantwoorde bureaustoel een absolute must! In een ergonomische bureaustoel kunt u zich beter focussen en concentreren op uw werk en krijgt u geen last van rug- en nekklachten. De bureaustoelen binnen het assortiment van Kantoormeubelen.net zijn voorzien van alle benodigde opties en instelfuncties. Er word vaak meerdere uren per dag gewerkt aan een computer tafel, daarom is het van zeer groot belang om kantoormeubelen van hoge kwaliteit te kiezen. Een ergonomische bureaustoel is een van de, zo niet het belangrijkste onderdeel binnen uw kantoorruimte.

Op zoek naar een ergonomisch verantwoorde bureaustoel?

 

Een bureaustoel op maat


Stel uw bureaustoel af op uw lichaamslengte en voorkeuren. Het handige 'lift-o-matic'-systeem zorgt ervoor dat u gemakkelijk op de juiste hoogte komt te zitten. Dat is prettig als u niet de enige gebruiker van de stoel bent. Ook hebben wij stoelen waarbij u de veerkracht, de hoogte of de stand van de armsteunen, de lengte van de zitting of de lendesteun helemaal naar uw wens kunt afstellen. Daarbij heeft u ook de keuze uit stoelen met synchroontechniek en netwave voor nog meer zitcomfort. Onze bureaustoelen voldoen aan de NEN-EN 1335 en NPR-1813-norm en hebben een garantietermijn van 60 maanden.


Verder hebben wij verschillende bureaustoelen om uw interieur helemaal af te maken. Van netjes zwart tot vrolijke kleuren met een klassieke uitstraling of juist een modern design.

Meer dan bureaustoelen

Behalve een ruime keus aan bureaustoelen hebben wij andere stoelen, bureaus, vergadertafels en accessoires. Kies uit verschillende formaten tafels met aanzetstukken als u bijvoorbeeld met een grote groep vergadert. Wij hebben vergaderstoelen, maar ook werkstoelen en kantinestoelen. Bureaus zijn er in alle soorten en maten en ook weer verstelbaar zodat u altijd prettig kunt werken. Kijk ook eens bij ons aanbod van vergadertafels, kantinetafels of bureauaccessoires.

Bij Kantoormeubelen.net vindt u een uitgebreid aanbod aan bureaustoelen in diverse uitvoeringen en prijsklassen. Wij hebben van alles, van strakke bureaustoelen die een moderne tint geven aan uw thuiswerkplek, tot zeer uitgebreide ergonomische bureaustoelen. De ergonomische bureaustoelen zijn in de meeste gevallen voorzien van een EN-1335 norm (Europese norm) en in de NPR-1813 norm (Nederlandse praktijk richtlijnen, ook wel ARBO bureaustoelen). Bij deze bureaustoelen bent u verzekerd van de volgende instelfuncties, hoogte, zithouding, armleuningen en rugleuning. Daarnaast zijn er diverse extra functies, zoals de armleggers, die zijn naast dat ze in hoogte verstelbaar zijn tevens zwenkbaar en in diepte verstelbaar.

Om de juiste bureaustoel uit te kiezen is het van belang om te bedenken hoeveel tijd u aan uw bureau doorbrengt. Als u met regelmaat thuis werkt of dagelijks op kantoor, adviseren wij u om voor een ergonomische bureaustoel te kiezen. U bent qua prijs wel iets meer kwijt, maar de gezondheid staat voorop en de juiste bureaustoel kunt u daarbij helpen.

Wat is nu de juiste bureaustoel, er is zoveel keuze, welke moet ik nemen? Een aantal vragen waarbij wij u kunnen helpen, maar waar het in de meeste gevallen ook een kwestie van smaak is en voor ieder persoon zit elke bureaustoel weer anders, het is dan ook aan te bevelen om een bureaustoel eerst uit te proberen alvorens u tot aankoop over gaat.

Bureaustoel op proef

Zoals u bovenstaand heeft kunnen lezen is een ergonomische bureaustoel van zeer groot belang, de uitgave is echter fors, door het uitgebreide aanbod en assortiment bieden wij onze klanten een bureaustoel op proef aan. U wilt toch eerst een paar dagen ervaren hoe de bureaustoel zit alvorens u er de aankomende 5 jaar weer op gaat zitten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het is eenvoudig, wij bieden u de mogelijkheid om een bureaustoel twee weken op proef te laten proberen, alvorens wij overgaan tot leveren sturen wij een factuur voor de bureaustoel en de eventuele verzendkosten, zodra wij de betaling hebben ontvangen, word de bureaustoel geleverd en heeft u de mogelijkheid om er twee weken gebruik van te maken, bevalt de bureaustoel, dan hoeft u niets meer te doen, de betaling is reeds voldaan, de factuur heeft u ontvangen alsmede de bureaustoel. Bevalt de bureaustoel niet, dan komen wij de bureaustoel retour halen, sturen een creditfactuur en storten het betaalde bedrag binnen 5 werkdagen retour op uw rekening.

Het is van belang dat er in deze periode met beleid gebruik word gemaakt van de bureaustoel(en), wij kijken hem na alvorens wij hem leveren, blijkt de bureaustoel beschadigd of defect te zijn, dan kunnen wij nemen wij de bureaustoel niet terug.