Vergadertafels

Vergadertafels Banner

Vaak wordt gezegd dat vergaderen een noodzakelijk kwaad is. Het is dan misschien wel een leuke break tussen al het werken door, toch wordt vergaderen vaak gezien als iets saais en tijdrovend. Gelukkig kunt u de boel al heel wat leuker maken door te kiezen voor moderne vergadertafels. Daarom biedt de webshop Kantoormeubelen.net een uitgebreid assortiment vergadertafels. Klein, rond, rechthoekig of groot. In ons assortiment vindt u zeker de vergadertafel die het beste bij uw eisen past.

Lees hieronder verder voor een uitgebreid overzicht van de verschillende soorten vergadertafels die wij op voorraad hebben. Ontdek ook in welke kleuren uw toekomstige vergadertafel te verkrijgen is en hoe u kunt bestellen bij Kantoormeubelen.net. Wij kijken er alvast naar uit om uw bestelling bij u te leveren en te installeren.

De ridders van de ronde vergadertafel

Zo zou u zich wel kunnen voelen als u kiest voor de ronde vergadertafels. Natuurlijk zult u wel andere zaken bespreken aan deze tafel dan Koning Arthur en de zijnen. Deze ronde modellen hebben een vaste, epoxy gelakte trompetvoet die verkrijgbaar is in het zwart, in het aluminium en het wit. De tafels zijn 75 centimeter en zijn afgewerkt met een kunststof blad en een PVC stootrand. Op aanvraag kunt u de ronde tafels in verschillende kleuren en maten verkrijgen. Deze tafels zijn ideaal voor one on one meetings of voor kleine vergaderingen met maximaal vier personen.

Rechte spreektafels

Eenvoudig en elegant. Zo kunt u de spreektafels uit de NOW! serie het beste omschrijven. De spreektafel is 200 x 100 cm groot en is geschikt voor een vergadering met zes personen. De poten zijn verstelbaar en zo kan de tafel een hoogte hebben tussen de 62 en 86 centimeter. Het kunststof melamine blad heeft een PVC stootrand. Deze spreektafels zijn steeds in voorraad en kunnen dus geleverd worden tussen de drie tot vijf werkdagen. Op aanvraag kunt u de spreektafels in verschillende kleuren verkrijgen. Hierbij kunt u kiezen voor de kleur van het onderstel en het blad.

Verder zijn er ook de spreektafels van de DOQ! serie. Deze zijn tevens 200 x 100 cm groot en zo dus ook geschikt voor meetings met maximaal zes personen. U kunt deze spreektafels zelfs ook gebruiken als een gewone bureau. Deze type spreektafels hebben een in hoogte verstelbaar onderstel dat in epoxy gelakt is en verkrijgbaar is in het wit en het aluminium. Het kunststof blad is afgewerkt met een PVC stootrand en is beschikbaar in verschillende kleuren. Net zoals de NOW! serie zijn deze vergadertafels in voorraad en dus leverbaar tussen de drie tot vijf werkdagen.

Ovale vergadertafels

Kantoormeubelen.net biedt u ook de keuze uit enkele ovaal gevormde vergadertafels. Een van die series is de PINTA! Serie. Deze vergadertafels zijn in hoogte verstelbaar en zijn te verkrijgen met een zwart, aluminium of een wit onderstel. Het kunststof blad met PVC stootrand is tevens beschikbaar in verschillende kleuren. Een andere serie is de TORO! Serie met de beste verkochte bureaus uit het ruimte assortiment. Dankzij de inbus bouten zijn deze vergadertafels eenvoudig in hoogte verstelbaar. Het onderstel is epoxy gelakt en kunt u verkrijgen in het zwart, antraciet, aluminium en wit. Het kunststof blad is afgewerkt met een PVC stootrand en te verkrijgen in het antraciet-eiken, beuken, havanna, midden-eiken, light-oak, wit en wild-peren. Voor welke kleur kiest u?

Omdat iedereen een eigen smaak heeft op het gebied van kleur, vindt Kantoormeubelen.net het belangrijk om een brede waaier aan kleuren aan te bieden. Een kleur keuren vanuit een klein vierkantje is niet zo handig en daarom heeft de webshop een aparte pagina waarin u alle kleurmonsters kunt zien in groter formaat. Dit zijn de beschikbare kleuren uit voorraad: antraciet eiken, beuken, havanna, midden eiken, licht eiken (ofwel light oak), lichtgrijs, wit en wild-peren. Deze kleuren zijn leverbaar tussen de drie tot vijf werkdagen.

Op bestelling zijn ook nog de volgende kleuren te verkrijgen: zwart, noten, scandic wood wit, gelakt eiken, delano eiken, hacienda zwart, wild peren #2, wenge, style ash brown, donker eiken, chauteu eiken, blank beuken, bella noce choco, kersen, thermo pine, molina essen zand, molina essen grijs, logan eiken, antraciet en delano eiken. Indien u een van deze kleuren wenst te bestellen, is de levertijd tussen de vier tot zes weken. Hou dus bij het bestellen rekening met deze iets langere levertijd.

De bladen van de vergadertafels zijn standaard 25 millimeter dik en zijn afgewerkt met een afgeronde 2 mm PVC rand. Daarnaast is de toplaag voorzien van een geïmpregneerde melamine hars laag voor de bescherming. De leverancier die deze bladen levert aan Kantoormeubelen.net is zowel FSC als PEFC gecertificeerd. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat onze webshop u een handje helpt bij maatschappelijk en verantwoord ondernemen. Neem vandaag nog een kijkje in de kleurenmonsters en beslis welke kleur het beste bij de stijl van uw bedrijf past.

Op ons kunt u rekenen

Tegenwoordig is het internet alom tegenwoordig en daarom besloten wij als experts in kantoormeubilair een webshop op te starten. Zo willen we het makkelijker maken voor u als particulier of ondernemer om uw kantoormeubelen en andere kantoorartikelen te bestellen. Op uw eigen tempo neemt u een kijkje in het ruime assortiment die wij aanbieden tot u de bureaus, kantinetafels en vergadertafels vindt die het beste bij uw thuis of uw onderneming passen. Per product kunt u de volledige productspecificatie lezen alvorens u overgaat tot bestellen.

Bestellen is heel eenvoudig, net zoals het betalen. Het betalen gebeurt in een veilige SSL omgeving en als u dat wenst kunt u zelfs betalen bij de levering. Nadat u hebt besteld, nemen onze professionele werknemers uw bestelling in handen. Vanaf dat moment tot de levering en de installatie van uw kantoormeubilair, worden uw kantoormeubelen met de grootste zorg behandeld. Als uw gewenste kantoormeubilair in voorraad is, is de levertijd slechts tussen de drie tot vijf werkdagen. Indien u een andere kleur wenst die niet in voorraad is, moet u rekenen op een levertijd van vier tot zes weken.

Gegarandeerd de goedkoopste

Kwaliteitsvolle kantoormeubelen leveren tegen een scherpe prijs. Dat is het doel van Kantoormeubelen.net. Omdat wij geen geld spenderen aan fancy showrooms - we hebben een showroom in Huizen, in de provincie Noord-Holland - hoeven wij geen meerprijs door te rekenen aan onze klanten. Mocht u elders toch onze producten goedkoper zien, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Dat kan via het e-mail adres info@kantoormeubelen.net of via het telefoonnummer 035 - 52 357 64. Op die manier kunnen we dan samen tot een overeenkomst komen en u zo nog steeds de scherpste prijs aanbieden.

Tevens geniet u een garantie van minimaal 24 maanden op uw kantoormeubelen. Per product kan deze garantietermijn verschillen. Zo zijn er kantoormeubelen waarop u 60 tot zelfs 120 maanden garantie op hebt. Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben over het bestellen, de garantietermijn of over onze producten, verzoeken wij u om contact op te nemen met onze klantenservice. Dat kan via e-mail, het contactformulier op de website of het bovenvermelde telefoonnummer. Telefonisch kunt u onze medewerkers bereiken van maandag tot en met vrijdag, en dit van 08.30 tot en met 18.00 uur.

10 product(en)

producten per pagina

 • Ronde tafel 120 cm

  De ronde tafels zijn voorzien van een vaste trompetvoet, de tafels zijn 75 cm hoog en standaard voorzien van:

  • epoxy gelakte trompetvoet verkrijgbaar in zwart, aluminium en wit
  • kunststof blad afgewerkt met PVC stootrand
  • op aanvraag in diverse kleuren en maten leverbaar

  De ronde tafels zijn standaard uit voorraad leverbaar en binnen 3 tot 5 werkdagen in huis.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 219.00 inclusief. BTW: € 264.99

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • NOW! Serie spreektafel 200 x 100 cm

  De NOW! serie bureaus en vergadertafels zijn verkrijgbaar in diverse maten, naast de NOW! serie extra grote vergadertafel hebben wij ook een spreektafel van 200 x 100 cm, geschikt voor 6 personen en standaard voorzien van:

  • hoogte verstelbare poten
  • volgens de nieuwe maatvoering (62 tot 86 cm)
  • kunststof melamine blad met PVC stootrand

  Net als de NOW! bureaus & hoekbureaus zijn ook de spreektafels uit voorraad leverbaar en kunnen binnen 3 tot 5 werkdagen fungeren als uw nieuwe spreektafel!

  Klik hier voor meer informatie!
  € 236.00 inclusief. BTW: € 285.56

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • DOQ! Serie spreektafel 200 x 100 cm

  De DOQ! Serie vergadertafel 200 x 100 cm is een vergadertafel welke tevens verkrijgbaar is als bureau en hoekbureau. De DOQ! Serie vergadertafel is voorzien van :

  • in hoogte verstelbaar onderstel
  • epoxy gelakt onderstel verkrijgbaar in wit en aluminium
  • kunststof blad afgewerkt met PVC stootrand
  • op bestelling ook op maat leverbaar

  De vergadertafels uit de DOQ! Serie zijn uit voorraad leverbaar en binnen 3 tot 5 werkdagen in huis.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 283.00 inclusief. BTW: € 342.43

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • PINTA! Vergadertafels 240 x 120 cm

  Vergadertafels uit de PINTA! Serie verkrijgbaar in VAT- en ovale uitvoering. De kleuren van de bladen en poten zijn uiteraard ook weer zelf te bepalen! De vergadertafel is voorzien van:

  • in hoogte verstelbaar onderstel, in zwart, aluminium en wit
  • kunststof blad met PVC stootrand
  • op bestelling ook op maat leverbaar

  De vergadertafels zijn uit voorraad leverbaar en binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd en geinstalleerd op de gewenste locatie.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 299.00 inclusief. BTW: € 361.79

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • TORO! Vergadertafels 240 x 120 cm

  De bureaus en vergadertafels uit de TORO! Serie zijn tot op heden nog steeds de meest verkochte bureaus binnen ons assortiment. De TORO! vergadertafels zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar d.m.v. inbus bouten van 62 tot 86 cm. Het onderstel is epoxy gelakt en leverbaar in de kleuren zwart, antraciet, aluminium en wit. Het kunststof blad is afgewerkt met een PVC stootrand en leverbaar in de kleuren: antraciet-eiken, beuken, havanna, midden-eiken, light-oak, wit en wild-peren. De TORO! vergadertafels zijn uit voorraad leverbaar en zijn eenvoudig te monteren. Indien gewenst zijn er diverse mogelijkheden wat betreft maatwerk, tegen een minimale meerprijs. Andere bladkleuren zijn ook verkrijgbaar op aanvraag. Klik hier voor meer informatie!
  € 315.00 inclusief. BTW: € 381.15

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • CASA! Vergadertafel ovaal 240 x 120 cm

  Ovale vergadertafel, eenvoudig in hoogte verstelbaar met zware CASA! poot

  • in hoogte verstelbaar van 62 tot 86 cm
  • volgens de nieuwe normering
  • epoxy gelakt onderstel, leverbaar in drie verschillende kleuren
  • blad leverbaar in zeven verschillende kleuren leverbaar
  • op bestelling ook op maat leverbaar (minimale meerprpijs)

  De vergadertafel is uit voorraad leverbaar.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 395.00 inclusief. BTW: € 477.95

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • CASA! Vergadertafel VAT 240 x 120 cm

  VAT model vergadertafel 240 x 120 cm o.a. voorzien van:

  • in hoogte verstelbaar onderstel volgens nieuwe normering
  • 62 tot 86 cm hoogte verstelling d.m.v. inbusbout
  • kunststof melamine blad afgewerkt met PVC stootrand
  • blad leverbaar in de kleuren, beuken, bruin-eiken, midden-eiken, light-oak, havanna, wit en wild-peren
  • diverse maatwerk oplossingen mogelijk

  De vergadertafel is uit voorraad leverbaar en binnen 3 tot 5 werkdagen in huis.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 429.00 inclusief. BTW: € 519.09

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • NOW! Serie vergadertafel 320 x 160 cm

  Prachtige vergadertafel uit de NOW! Serie van 320 x 160 cm maken uw vergaderruimte echt af en geeft ruimte aan minimaal 8 personen die comfortabel en ruim kunnen zitten, tevens is de vergadertafel voorzien van:

  • in hoogte verstelbaar onderstel van 62 tot 86 cm.
  • kunststof blad met PVC stootrand
  • leverbaar in diverse kleuren uit voorraad
  • op bestelling ook op maat leverbaar

  Op de witte bladen zit een levertijd van ca. 4 weken, overige kleuren zijn uit voorraad leverbaar.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 799.00 inclusief. BTW: € 966.79

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Vergadertafel Ellips 320 x 120 cm

  De vergadertafel Ellips is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, donker eiken en walnut. De Ellips vergadertafel is uitgevoerd in:

  • melamine opbouw, 38 mm dikke bladen
  • 320 x 120 cm (75 cm hoog)
  • kunststof PVC stootranden
  • opgebouwd uit twee bladen

  De vergadertafel Ellips is uit direct leverbaar indien voorradig, vraag alvorens u dit product gaat bestellen even naar de voorraad.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 845.00 inclusief. BTW: € 1,022.45

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Manager tafel 420 x 138 cm

  De manager vergadertafel is een zeer ruime vergadertafel, onder andere voorzien van:

  • melamine blad 38 mm dik met PVC stootrand
  • 420 x 138 cm (75 cm hoog)
  • voorzien van kabelgoten t.b.v. presentatiemateriaal

  De vergadertafel is uit direct leverbaar indien voorradig. Vraag wel even naar de voorraad alvorens u besluit om het product te bestellen.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 1,295.00 inclusief. BTW: € 1,566.95

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net

10 product(en)

producten per pagina