Kantinetafels

Heeft uw kantine nood aan een opfrisbeurt? Hebben uw kantinetafels wel hun beste tijd gehad? Of bent u nog op zoek naar enkele kantinetafels om uw gloednieuwe kantine mee in te richten? Neem dan snel een kijkje in het ruime assortiment van Kantoormeubelen.net en laat u verleiden door de mooiste en degelijkste tafels om uw inrichting compleet te maken. Een lunch aan een kwaliteitsvolle tafel smaakt altijd dat tikkeltje beter, niet? En om die goede tafels te hebben, kunt u ze gewoon bestellen bij Kantoormeubelen.net.

Losse of gelaste poten

Als u op zoek gaat naar geschikte kantinetafels voor in uw bedrijf, moet u natuurlijk rekening houden met enkele zaken. Zoiets als tafelpoten klinkt misschien stom, maar is wel een belangrijk onderdeel van de tafels. Als u kiest voor een kantinetafel met losse poten moet u weten dat dit soort tafels niet zo geschikt zijn voor ruimtes waar er vaak geschoven wordt met de tafels. Dit kan het geval zijn als de kantine ook gebruikt wordt voor bedrijfspresentaties of recepties, waarbij u enkel gebruik maakt van hoge tafels. Indien u de kantine enkel gebruikt om te lunchen, kunt u gerust tafels met losse poten aanschaffen.

Indien u dus wel van plan bent om veel te schuiven, raden we aan om te kiezen voor kantinetafels met gelaste poten. Voor dergelijke tafels betaalt u wat meer, maar weet u wel dat uw tafels langer zullen meegaan indien uw kantine meerdere functies heeft. Dankzij het stevige onderstel kunt u uw tafels naar hartenlust verplaatsen indien er een receptie of een presentatie plaats zal vinden. Het grote nadeel van gelaste poten is wel dat u de tafels niet kunt opstapelen.

Als u graag de tafels zou willen opstapelen - wat natuurlijk uiterst handig is om de tafels op te bergen - kunt u kiezen voor stapelbare kantinetafels. Deze soort tafels hebben een gelast onderstel waarbij de poten los staan van het onderstel. Op die manier kunt u ze opstapelen of de poten zelfs in elkaar klappen. Als er dan een presentatie plaats zal vinden waarbij alle tafels aan de kant moeten, dan kunt u die tafels handig op elkaar stapelen en langs de zijkant plaatsen.

Betere werksfeer

Wanneer u aan het rondkijken bent voor nieuwe kantinetafels, is het aangeraden om te kijken voor tafels die makkelijk schoon te maken zijn. Lees dus altijd goed de productspecificaties zodat u kunt kiezen voor een tafelblad dat eenvoudig te poetsen is. Op die manier zorgt u ervoor dat uw kantine steeds hygiënisch en netjes is. Voor u en uw werknemers zijn enkel de beste kantinetafels voldoende. Wees dus kieskeurig in het kiezen van uw nieuwe tafels voor in de kantine. Kies voor kwaliteit en investeer zo in kantinetafels die een lange levensduur kennen.

Probeer ook voor wat kleur te kiezen, dat bevordert namelijk de werksfeer. Ook klassiek wit kan wonderen doen voor de energie van u en uw werknemers. Denk daarbij aan een kantine met een licht behang, witte kantinetafels - gewone hoogte of hoge statafels - en enkele planten. Met enkele kleine accenten creëert u een fijne plaats voor uzelf en uw werknemers om te genieten van een verkwikkende lunch. Omdat de lunch plaats vindt in een aangename atmosfeer wordt ook de sfeer tussen op de werkvloer veel aangenamer. Wedden dat de lunch veel beter zal smaken aan een van de kantinetafels van Kantoormeubelen.net?

Jarenlange ervaring

Bij Kantoormeubelen.net kunt u terecht voor al uw kantoormeubilair - waaronder kwaliteitsvolle kantinetafels - en andere kantoorartikelen. Dankzij de jarenlange ervaring (sinds 2004) in deze branche besloten we om de producten via een webshop te verkopen. Op die manier gaan we mee in onze tijd waar online bestellen de nieuwe manier van winkelen is geworden. De webshop is dan ook geheel aangepast naar de noden en eisen van online kopen. Net zoals bij andere webshops mag u rekenen op een veilige iDEAL betaalomgeving en een snelle levering.

Omdat niet iedereen houdt van deze manier van winkelen, is het nog steeds mogelijk om uw bestelling te plaatsen via de mail (info@kantoormeubelen.net), via de telefoon (035 - 52 357 64) of ter plaatse bij Kantoormeubelen.net. Indien u wilt langskomen in de showroom dient u wel vooraf een afspraak te maken. Ook dit kan via e-mail of het bovengenoemde telefoonnummer. Aangezien we het leveren en monteren zelf doen, zijn we niet altijd op beide plaatsen aanwezig en vragen we dus om op voorhand een afspraak te maken. Indien u gewoon wilt kennis maken met de mensen achter deze onderneming, bent u natuurlijk ook altijd van harte welkom.

Scherpe prijzen

Kantoormeubelen.net biedt enkel kantoormeubelen aan van de hoogste kwaliteit. Daarnaast hanteren wij uitsluitend de scherpste prijzen. Dit kan omdat we geen duizenden euro’s pompen in fancy showrooms. Dankzij deze eenvoud kunnen wij onze prijzen laag houden voor u. Vindt u een product elders toch goedkoper, dan kunt u ons steeds contacteren. Op die manier kunnen we samen met u tot een overeenkomst komen en onze kantoormeubelen voor een nog scherpere prijs aanbieden.

Omdat we zo zeker zijn van onze kwaliteit bieden we ook een minimale garantie van maar liefst 24 maanden. Per product kan de garantietermijn verschillen. Voor sommige bureaustoelen hanteren we bijvoorbeeld een garantietermijn van 60 tot 120 maanden. Tevens mag u er zeker van zijn dat u enkel met professionals te maken heeft. Onze werknemers verwerken uw bestelling in de beste omstandigheden en zorgen er ook voor dat bijvoorbeeld uw kantinetafels in goede orde geleverd worden. Voor de levering hoeft u trouwens maar rekening houden met een periode van drie tot vijf werkdagen. Zo snel kunnen wij 95% van alle producten in onze webshop leveren

Klantenservice

Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben, kunt u altijd op onze website het contactformulier invullen. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen via info@kantoormeubelen.net. Onze klantenservice probeert u dan zo snel mogelijk te antwoorden. Een laatste optie is natuurlijk bellen via het nummer 035 - 52 357 64 (maandag tot en met vrijdag, van 08.30 tot en met 18.00 uur).

3 product(en)

producten per pagina

3 product(en)

producten per pagina