Hoekbureaus

Hoekbureaus banner

Van kleine hoekbureaus tot grote ca bureaus: in het ruime assortiment van de webshop Kantoormeubelen.net vindt u de mooiste hoekbureaus. Daarnaast kunt u online shoppen voor een bijpassend ladeblok, archiefkast of standcontainer. Op die manier kunt u al uw papieren en dossiers netjes opbergen zodat uw bureau er altijd netjes bij staat. Zeg nu zelf, werken op een opgeruimd bureau gaat altijd stukken beter. Neem dus vandaag nog een kijkje op onze website en wie weet krijgt u al na drie tot vijf werkdagen gratis uw nieuwe hoekbureau thuis geleverd en gemonteerd.

Soorten hoekbureaus

Bij Kantoormeubelen.net kunt u terecht voor ca hoekbureaus, alphabureaus en wingbureaus. Die laatste bieden een ruimer werkoppervlak dan alphabureaus en dat komt door de vleugel. Deze extra centimeters geven meer mogelijkheden waardoor u meer kwijt kunt op een wingbureau. Een nog grotere versie is de CAD tafel, ofwel de tekentafel, in eerste instantie geïnspireerd op de ouderwetse bouwtekenaars. Deze tafel geeft u voldoende ruimte om aan te slag te gaan met tekeningen en dergelijke. Deze tafels zijn dan ook zeer geliefd bij architecten. Afhankelijk dus van uw wensen, past een alphabureau, een wingbureau of een CAD hoekbureau het beste bij u en uw bedrijf.

Als u bij Kantoormeubelen.net op zoek gaat naar een bureau die het beste bij uw smaak en eisen past, kunt u het beste gebruik maken van de filters. Deze vindt u aan de linkerzijde van de pagina hoekbureaus. U kunt zo filteren op merk, verstelbaarheid, afmetingen en kleur. De afmetingen per soort hoekbureau zijn 200/80 x 160/80 (CAD tafels), 180 x 80/120 (wingbureaus) en 180 x 80/100 (alphabureaus). Bij kleur kunt u filteren op een aluminium onderstel, een zwart onderstel, eenwit onderstel of een hoekbureau met antraciet onderstel. Wedden dat u snel uw perfecte hoekbureaus hebt gevonden?

Hoekbureaus, voordelen?

Het grote voordeel van hoekbureaus is bij deze al duidelijk: meer werkruimte dan een recht bureau. Toch wordt er nog altijd veel gekozen voor een recht bureau in plaats van een hoekbureau. Als u start met uw zaak en u nog geen kantoormeubilair heeft gekocht, is het aangeraden om goed na te denken over de inrichting van uw bedrijf. Als u aan de slag gaat met hoekbureaus, creëert u meer werkruimte voor uw werknemers. Dit zorgt er ook voor dat zij meer ruimte hebben om hun eigen plekje te creëren in het bedrijf. Op die manier voelen ze zich meer thuis en komen ze liever werken.

Daarnaast kunt u ook heel wat ruimte besparen door met hoekbureaus te werken. U kunt ze bijvoorbeeld tegen de muur tegen elkaar schuiven. Zo zorgt u ook meer voor een eilandgevoel op het kantoor. Een open werkplek waarbij uw werknemers toch nog de nodige privacy genieten. Een open werkplek bevorderd ook de communicatie en de uitwisseling van kennis onder collega’s. Doordat een hoekbureau ruimer is, geeft u uw werknemers ook de kans om het bureau beter te ordenen. Voorzie ook elke werknemer van een verrijdbaar ladeblok zodat ze hun dossiers netjes kunnen opbergen.

Een greep uit het assortiment hoekbureaus

Nu u heeft gekozen om te investeren in hoekbureaus, kunnen we eens kijken naar enkele hardlopers uit het assortiment van Kantoormeubelen.net. Dat een hoekbureau niet duur hoeft te zijn, bewijst de PINTA! Serie hoekbureaus. Deze beschikken over een melamine blad dat voorzien is van een stootrand en een onderstel dat verkrijgbaar is in het wit, zwart en aluminium. Deze hoekbureaus kunt u zowel links als rechts plaatsen en kunt u in hoogte verstellen. In deze serie kunt u zowel kiezen voor een alpha- of een wingbureau en CAD-hoekbureaus.

Een andere topper zijn de hoekbureaus uit de TORO! Serie. Deze hoekbureaus zijn tevens beschikbaar in verschillende afmetingen en kunt u van 62 tot 86 centimeter in hoogte bijstellen (volgens de nieuwe ARBO normering). De bureaus zijn epoxy gelakt en zijn leverbaar in de kleuren aluminium, antraciet, wit en zwart. Het kunststof blad is afgewerkt met een PVC stootrand. Nog een sterkhouder zijn de hoekbureaus van de NOW! Serie. Deze zijn verkrijgbaar in het aluminium, antraciet, zwart en wit. Uniek aan deze serie is dat het lijkt alsof het blad op het bureau zweeft, alle bureaus zijn verkrijgbaar met 8 verschillende bladkleuren.

De productinformatie

Indien u geïnteresseerd bent in een van de series kunt u meer informatie verkrijgen door op het product te klikken. Per serie is deze productinformatie zeer uitgebreid zodat u meteen een goed beeld krijgt over het product. U leest onder meer het artikelnummer, het merk, het model, de mogelijke bladkleuren, het materiaal van het blad, de mogelijkheid tot de hoogste verstelling, de kleur van het onderstel, het materiaal van het onderstel, de breedte in centimeters, de diepte in centimeters, de hoogte in centimeters, de levertijd en de garantie.

De minimale garantietermijn van de kantoormeubelen verkrijgbaar in onze webshop is 24 maanden. In sommige gevallen is dit meer en dit staat dan ook altijd vermeld bij de productinformatie. De levertijd is in principe altijd tussen de drie tot vijf werkdagen.

Bezorgen en installeren

Bij kantoormeubelen.net bent u verzekerd van een professionele bezorg- en montageservice. Het bezorgen van hoekbureaus en andere kantoormeubelen, is meestal in eigen beheer. Als het gaat om een spoed opdracht is het mogelijk dat er een derde partij wordt ingeschakeld. Dit is enkel als het niet anders kan en altijd in samenwerking met gerenommeerde bedrijven waar wij al lang zaken mee doen. Zo kunt u er altijd op rekenen dat u kantoormeubelen veilig geleverd zullen worden. Dit kan zowel thuis als op kantoor.

De installatie van de kantoormeubelen is mogelijk als optie en is niet inbegrepen in de prijs. De extra kosten worden bepaald door de hoeveelheid kantoormeubelen. Voor de montage van bijvoorbeeld uw hoekbureau, wordt nooit gebruik gemaakt van een derde partij. De installatie gebeurt altijd in eigen beheer. U mag er ook zeker van zijn dat u enkel met professionals te maken heeft die verstand hebben van zaken. Ten slotte kunt u er ook voor kiezen om uw bestelde producten zelf te komen ophalen. Dit kan in het magazijn in Huizen nadat u een afspraak hebt gemaakt. Een afspraak maken kan via de klantenservice op het nummer 035 - 52 357 64 of via het e-mail adres info@kantoormeubelen.net.

Extra informatie

Indien u niet graag online bestelt, kunt u ook langskomen in Huizen. Een bezichtiging is tevens op afspraak via de klantenservice. Via de website kunt u ook het contactformulier invullen indien u vragen heeft. Betalen doet u in een beveiligde iDEAL betaalomgeving of u kunt er ook voor kiezen om te betalen aan de chauffeur die uw bestelling komt leveren. Bij Kantoormeubelen.net komt uw gemak altijd op de eerste plaats.

5 product(en)

producten per pagina

 • PINTA! Serie hoekbureaus

  De PINTA! Serie hoekbureaus zijn de goedkoopste hoekbureaus binnen ons assortiment en zijn voorzien van o.a.:

  • melamine blad voorzien van stootrand
  • zowel links als rechts te plaatsen
  • hoogte verstelbaar onderstel volgens de nieuwe maatvoering
  • onderstel is epoxy gelakt en leverbaar in de kleuren wit, aluminium en zwart

  De PINTA! hoekbureaus zijn uit voorraad leverbaar in alle afmetingen.

  Hoekopstelling mogelijkheden

  Klik hier voor meer informatie!
  € 195.00 inclusief. BTW: € 235.95

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • TORO! Serie hoekbureaus

  Net als de rechte bureaus uit de TORO! Serie zijn ook de hoekbureaus een sterkhouder binnen ons assortiment. De TORO! hoekbureaus zijn voorzien van :

  • hoogte instelbaar onderstel, volgens de nieuwe normering
  • epoxy gelakt en leverbaar in de kleuren aluminium, antraciet, wit en zwart
  • kunststof blad afgewerkt met PVC stootrand

  De TORO! hoekbureaus zijn in hoogte verstelbaar van 62 tot liefst 86 cm en uit voorraad leverbaar.

  Hoekopstelling mogelijkheden

  Klik hier voor meer informatie!
  € 219.00 inclusief. BTW: € 264.99

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • NOW! Serie hoekbureaus

  Net als de rechte bureaus uit de NOW! serie zijn ook de hoekbureaus een zeer gewild product binnen ons assortiment, prachtig vormgegeven onderstel, verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, standaard voorzien van:

  • in hoogte verstelbaar onderstel volgens nieuwe normering
  • epoxy gelakt onderstel verkrijgbaar in aluminium, antraciet, zwart en wit

  De NOW! hoekbureaus zijn op zo'n manier ontworpen dat het net lijkt alsof het blad wat op het bureau komt zweeft. Binnen de NOW! serie vind u onder andere vergadertafels en rechte bureaus.

  Afgebeelde producten zoals het ladeblok en de bureaustoel zitten niet in de genoemde prijs, zie hiervoor rechts de bijpassende producten.

  Hoekopstelling mogelijkheden

  Klik hier voor meer informatie!
  € 237.00 inclusief. BTW: € 286.77

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • DOQ! Serie hoekbureaus

  De DOQ! Serie hoekbureaus, strak design en geven het idee dat het blad zweeft boven het onderstel, de hoekbureaus zijn standaard voorzien van:

  • in hoogte verstelbare epoxy gelakte poten
  • verkrijgbaar in aluminium en wit
  • kunststof blad voorzien van PVC stootrand in zeven verschillende kleuren
  • ook maatwerk mogelijk

  De hoekbureaus uit de DOQ! Serie zijn uit voorraad leverbaar en tevens verkrijgbaar als rechte uitvoering of als vergadertafel.

  Afgebeelde producten zoals het ladeblok en de bureaustoel zitten niet in de genoemde prijs, zie hiervoor rechts de bijpassende producten.

  Hoekopstelling mogelijkheden

  Klik hier voor meer informatie!
  € 283.00 inclusief. BTW: € 342.43

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • CASA! Serie wingbureau 180x80/120 cm

  CASA! Serie hoekbureau voorzien van i.h.v. onderstel

  • CASA! serie wingbureau
  • v.v. in hoogte verstelbaar 62 tot 86 cm verstelling
  • 180 x 80/120 cm
  • epoxy gelakt onderstel leverbaar in aluminium, wit en zwart
  • blad leverbaar in zeven verschillende kleuren

  De wingbureaus zijn uit voorraad leverbaar

  Wingbureau

  Klik hier voor meer informatie!
  € 319.00 inclusief. BTW: € 385.99

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net

5 product(en)

producten per pagina