Directiemeubilair

Directiemeubilair banner

U bent de baas, uw kantoor dient wel enige klasse en macht uit te stralen. Een bureau waar de dossiers netjes gestapeld zijn, waar u voldoende opbergruimte heeft en waar u met trots werknemers, klanten en leveranciers kunt ontvangen. Daar is elke baas/directeur naar op zoek en daarom heeft Kantoormeubelen.net een speciale lijn met directiemeubilair. Op die manier vindt u snel het soort kantoormeubilair dat uw stijl vorm geeft. Neem snel een kijkje in de webshop en ontvang binnenkort iedereen in uw nieuwe, stijlvolle kantoor.

Eigentijds en veelzijdig

Deze twee woorden omschrijven het directiemeubilair van Kantoormeubelen.net het beste. donker antraciet of walnoot bruin, de keuzestress op het gebied van kleur is beperkt. Dit zijn dan ook de twee kleuren die het beste passen bij de stijl van een directeur. Kies bijvoorbeeld voor de Manager Desk die is voorzien van een melamine blad van 38 mm dik en 210 x 90 cm groot is. Daarnaast zijn de stootranden gemaakt van kunststof PVC en heeft dit bureau een vaste hoogte van 75 cm. Stijlvol en functioneel, check.

Wie het graag wat compacter wil, kan voor de Manager Balie Compact kiezen. Deze is verkrijgbaar in melamine antraciet en walnut. De afmetingen zijn standaard 200 x 100 cm en het bureau is 110 cm hoog. Let wel op dat het niet mogelijk is om de hoogte te verstellen. Omdat er een topblad - uitgevoerd met gehard melkglas - is, is de actuele hoogte van het werkgedeelte 75 cm. Daarnaast zijn er ook kunststof stootranden van 2 mm dik. Tevens zit er een kabeldoorvoerdop in om zo het slingeren van de kabels rond uw bureau te beperken.

Ten slotte laten we u graag nog kennis maken met de Manager L-Desk. Zoals de naam het al doet vermoeden is de vorm van dit directiebureau de letter L. Dit bureau is vooral handig voor managers en directeurs die veel tijd spenderen aan hun bureau. Op die manier heeft u voldoende opbergruimte en plaats om al uw dossiers op te leggen. Deze manager desk is voorzien van een melamine blad van 38 mm dik, is 210 x 90 cm groot en krijgt er met de aanbouwtafel met ladeblok nog 120 x 60 cm bij. De stootranden zijn gemaakt van kunststof PVC en zijn 2 mm dik. Het bureau heeft een vaste hoogte van 75 cm en is dus niet in hoogte verstelbaar.

Deze drie bureaus zijn maar een kleine greep uit het ruimte assortiment van Kantoormeubelen.net. Neem dus zeker een kijkje op de webshop en bestel vandaag nog het directiemeubilair dat perfect bij uw stijl en manier van werken past. Betalen doet u in de veilige iDEAL betaalomgeving of als onze chauffeur uw nieuwe bureau komt leveren. De levering is in de meeste gevallen tussen de drie en de vijf werkdagen. Indien u voor meer dan 150 euro bestelt, is de levering en montage gratis.

Wie is Kantoormeubelen .net?

Waarschijnlijk heeft u ooit al gehoord over onze webshop. Sinds de start als kantoorfabrikant/-leverancier in 2004 bouwden we een uitgebreide en vakkundige kennis op van nieuw en tweedehands kantoormeubilair. Meer en meer lag de focus op nieuw kantoormeubilair waardoor u bij ons niet meer terecht kunt voor gebruikte kantoormaterialen. Wel kunt u bij ons nog steeds rekenen op een zeer scherpe prijs voor uitstekende kwaliteit. Dit is mogelijk doordat Kantoormeubelen.net zich volledig spitst op de webshop. Er zijn dus geen dure showrooms nodig om u kennis te laten maken met ons ruime assortiment.

Indien u dat wenst kunt u altijd eens langskomen in de showroom in Huizen, in de provincie Noord-Holland (opgelet: wij zijn uitsluitend geopend op afspraak). Bij Kantoormeubelen.net snappen we dat het soms handiger is om bijvoorbeeld uw directiemeubilair eerst in het echt te zien, alvorens het aan te schaffen. Toch mag u er gerust van zijn dat alle foto’s bij onze producten waarheidsgetrouw zijn. Ook de vermelde product informatie kan u verder helpen bij uw beslissing.

Klantenservice

U kunt onze klantenservice van maandag tot en met vrijdag bereiken op het nummer 035 - 52 357 64, en dit van 08.30 tot en met 18.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar info@kantoormeubelen.net of het contactformulier op de website invullen.

6 product(en)

producten per pagina

6 product(en)

producten per pagina