Bureaus

Bureaus Banner

Bent u op zoek naar bureaus voor uw nieuwe zaak? Dan vindt u in het uitgebreide assortiment van Kantoormeubelen.net zeker wat u zoekt. De webshop is er zowel voor particulieren als ondernemingen. Als u bestelt bij ons kunt u rekenen op kwalitatief hoogwaardige bureaus die uw kantoorinterieur helemaal zullen afmaken. Is uw bestelling trouwens groter dan 150 euro, dan word uw complete bestelling gratis geleverd en gemonteerd op de gewenste bestemming. Bij Kantoormeubelen.net laten we niets aan het toeval over. Uw gemak komt altijd op de eerste plaats.

Een goed bureau

U merkt het vast zelf wel: als u een aangename en leuke werkplaats creëert voor uw werknemers, zijn ze vanzelf veel gelukkiger op de werkvloer. En dat is toch de wens van elke werkgever? Vele experts deden al onderzoek naar wat nu de perfecte werkplek zou zijn. Daar kwamen enkele goede antwoorden uit zoals 20 tot 25 graden als perfecte temperatuur. Ook is het noodzakelijk om te kijken voor een goede lichtinval op het kantoor. Als u bijvoorbeeld een brainstormsessie wil houden, is het aangeraden om het licht te dimmen. Op die manier stimuleert u de creativiteit bij uw werknemers en bij uzelf. Fel licht zorgt er dan weer voor dat u en uw werknemers zich ten volle kunnen focussen.

Andere factoren die leiden tot een goede werkplek zijn het geluid, het uitzicht en de aanwezigheid van planten. Maar natuurlijk spelen ook de bureaus een belangrijke rol. Bedenkt u zichzelf even hoeveel uren u wel niet spendeert achter uw bureau. Per week zijn dat ongeveer 34 uren (exclusief pauzes) of soms misschien zelfs meer. Dan is het natuurlijk normaal dat uw bureau onberispelijk dient te zijn. Alles start natuurlijk met de aankoop van kwaliteitsvolle bureaus. Zorg bijvoorbeeld voor voldoende opbergruimte zodat uw werknemer geen reden heeft om er een rommeltje van te maken. Hoe minder rommel op de bureaus, hoe beter uw werknemers zich kunnen focussen op een klus.

Wat uw bureau over u zegt

Hoe zou u uw eigen bureau omschrijven? Ordelijk, warrig of gewoon in orde? En hoe zou u de bureaus van uw werknemers omschrijven? Wist u dat een bureau heel wat over uw persoonlijkheid zegt? Dat bleek uit een onderzoek van de Amerikaanse psycholoog Sam Gosling. Misschien bent u zelf wel de grote baas van een bedrijf, of misschien gaat u vaak naar het bureau van uw baas. Valt het u dan ook niet op dat alles er heel netjes en ordelijk bij ligt? Boeken en dossiers mooi geordend op formaat, alle pennen mooi op een rijtje en natuurlijk geen stofje te bekennen (met dank aan de schoonmakers natuurlijk). U weet dus meteen dat uw baas waarschijnlijk weinig fouten tolereert.

Wandel eens langs de bureaus van uw collega’s of werknemers. Een geordend bureau wijst op een net en georganiseerd persoon. Een bureau vol krabbels, een prullenbak vol brieven, dossiers met koffievlekken en post-its all over the place, zijn maar enkele van de aanwijzingen dat hier een impulsief en chaotisch karakter aan het werk is. Ook de zogenaamde identiteitsclaims vertellen veel over de persoonlijkheid van uw collega’s of werknemers. Dit kunnen een fotolijst, een souvenir of een ander persoonlijk voorwerp zijn. Neem dus snel eens een kijkje bij elkaars bureaus en kom meteen heel wat meer te weten over elkaar.

Op zoek naar bureaus

Investeren in goede, kwalitatief hoogwaardige bureaus is dus een must als u een leuke werkplek voor uw werknemers wilt creëren. Bij Kantoormeubelen.net mag u zeker zijn van deze kwaliteit en daar betaalt u een scherpe prijs voor. Alles wordt meteen geleverd van leverancier tot particulier, waardoor u geen extra kosten betaalt. Via de website kunt u in een veilige iDEAL omgeving betalen en u kunt er trouwens ook voor kiezen om te betalen aan de chauffeur zodra deze langs komt met uw bestelling. De chauffeur is trouwens niet via een derde partij geregeld, maar werkt rechtstreeks voor de webshop.

Om er zeker van te zijn dat u de bureaus heeft gevonden waar u naar op zoek was, kunt u op de website gebruik maken van verschillende filters. Dankzij deze filters verliest u ook geen uren zoektijd en kunt u uw kostbare tijd ook in andere zaken investeren. Zo kunt u filteren op merk, uitvoering, afmetingen, kleur en verstelbaarheid. Bij uitvoering kunt u kiezen tussen rechte bureaus, bureaus met slinger en zit sta bureau. Bij de afmetingen van rechte bureaus heeft u de keuze uit de volgende maten: 120 x 80 cm, 140 x 80 cm, 160 x 80 cm, 180 x 80 cm en 200 x 100 cm. Zorg ervoor dat u altijd goed nadenkt over de afmetingen zodat u de meest geschikte bureaus aanschaft.

Bij verstelbaarheid kunt u kiezen tussen hoogte instelbaar door middel van inbus, handslinger verstelbaar en elektrisch verstelbaar. Het grote voordeel van verstelbare bureaus is natuurlijk dat u de bureaus op persoonlijke hoogte kunt aanbieden aan uw werknemers. Bij de filter kleur kunt u kiezen voor een aluminium onderstel, een antraciet onderstel, een wit onderstel of een zwart onderstel. Denk ook bij de kleur goed na welke stijl u wilt gebruiken voor uw kantoor. Deze filters samen zullen u sowieso al heel wat verder helpen bij het kiezen van de gepaste bureaus voor uw bedrijf.

Verschillende bureau series

Natuurlijk heeft u ook de keuze uit verschillende series van bureaus. Zo zijn er de FIXX kantoortafels, de PINTA! serie rechte bureaus, de TORO! serie rechte bureaus, de NOW! serie rechte bureaus, de I-TURN bureaus met slinger, de DOQ! serie rechte bureaus en de CASA! serie rechte bureaus. Elke serie beschikt over eigen specifieke kenmerken en zo is er wel een bureau voor elke smaak. Dankzij het uitgebreide assortiment weet Kantoormeubelen.net veel particulieren en ondernemers te bereiken.

De klantenservice

Mocht u voor, tijdens of na het bestellen met vragen zitten, dan kunt u steeds contact opnemen met de klantenservice van Kantoormeubelen.net. Contact opnemen kan via verschillende manieren. Zo kunt u het contactformulier op de website invullen. Dit formulier vindt u terug als u gaat naar de pagina contact. U kunt ook zelf een e-mail sturen naar het e-mail adres info@kantoormeubelen.net. Ten slotte kunt u ook van maandag tot en met vrijdag bellen naar een van onze medewerkers op het nummer 035 - 52 357 64. De klantenservice is op deze dagen bereikbaar van 08.00 tot en met 18.00 uur.

U kunt tevens via hetzelfde telefoonnummer contact opnemen om een afspraak te maken in om de showroom te bezoeken in Huizen, centraal gelegen in Nederland, in de provincie Noord-Holland. Let wel op dat u de kantoormeubelen enkel kunt gaan bezichtigen nadat u een afspraak heeft gemaakt. Ook als u nog niet zo gewend bent aan bestellen via online webshops, kunt u gewoon uw bestelling via e-mail plaatsen. U kunt natuurlijk ook bellen om uw bestelling telefonisch door te geven. Kantoormeubelen.net gaat met de tijd mee maar verliest zo zeker niet de service naar de klanten toe. De leuze is en blijft: Klant is koning.

Neem dus vandaag nog een kijkje op Kantoormeubelen.net en vindt precies de bureaus die u zoekt. U kunt trouwens ook voor bureaustoelen, archiefkasten, ladeblokken en andere kantoorartikelen terecht in onze webshop. Zo kunt u makkelijk alles op een plek aanschaffen. Na drie tot vijf werkdagen wordt alles netjes bij u op kantoor geleverd en indien gewenst gemonteerd.

Producten 1 t/m 10 van 37 totaal

producten per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • FIXX Kantoortafels

  De FIXX-Serie bureautafels zijn voorzien van:

  • vaste hoogte (76 cm incl. blad)
  • vierkant zeer stabiel buisframe van 5 x 5 cm
  • stelvoetjes
  • kunststof blad afgewerkt met PVC stootrand.

  De FIXX-Serie is tevens op maat verkrijgbaar, standaard maten zijn uit voorraad leverbaar.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 135.00 inclusief. BTW: € 163.35

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • PINTA! Serie recht bureau 120 x 80 cm

  De smalle T-poot uit de PINTA! Serie is een stijlvol smal model welke goed te combineren is met elke kantoorinrichting en is voorzien van:

  • in hoogte verstelbaar, epoxy gelakt onderstel
  • volgens de nieuwe maatvoering
  • melamine blad voorzien van PVC stootrand

  De PINTA! Serie bureaus zijn uit voorraad leverbaar en binnen 3 tot 5 werkdagen geinstalleerd in uw kantoor of werkplek.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 157.00 inclusief. BTW: € 189.97

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • PINTA! Serie recht bureau 140 x 80 cm

  • strakke smalle T-poot
  • onderstel verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, aluminium, wit & zwart
  • eenvoudig in hoogte verstelbaar d.m.v. inbus
  • 140 x 80 cm
  • melamine blad 25 mm met kunststof stootrand

  De PINTA! Serie rechte bureaus zijn uit voorraad leverbaar en binnen 3 tot 5 werkdagen in huis.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 162.00 inclusief. BTW: € 196.02

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • PINTA! Serie recht bureau 160 x 80 cm

  • strakke smalle T-poot
  • onderstel verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, aluminium, wit & zwart
  • eenvoudig in hoogte verstelbaar
  • 160 x 80 cm werkblad
  • blad melamine 25 mm met kunststof PVC stootrand

  De PINTA! Serie rechte bureaus 160 x 80 cm zijn uit voorraad leverbaar en binnen 3 tot 5 werkdagen in huis.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 164.00 inclusief. BTW: € 198.44

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • PINTA! Serie recht bureau 180 x 80 cm

  • strakke smalle T-poot
  • onderstel verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, aluminium, wit & zwart
  • eenvoudig in hoogte verstelbaar
  • 180 x 80 cm werkblad
  • blad melamine 25 mm met kunststof PVC stootrand

  De PINTA! Serie rechte bureaus 160 x 80 cm zijn uit voorraad leverbaar en binnen 3 tot 5 werkdagen in huis.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 167.00 inclusief. BTW: € 202.07

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • TORO! Serie recht bureau 120 x 80 cm

  De T-poot uit de TORO! Serie is een tijdloos bureau, al jarenlang word dit model goed verkocht. De TORO! Serie bureaus zijn voorzien van:

  • hoogte instelbaar onderstel, volgens de nieuwe normering
  • epoxy gelakt en leverbaar in de kleuren aluminium, antraciet, wit en zwart
  • Werkblad 120 x 80 cm
  • kunststof blad afgewerkt met PVC stootrand

  De TORO! bureaus zijn in hoogte verstelbaar van 62 cm tot 86 cm en zijn tevens uit voorraad leverbaar in elke afmeting en kleur. Dit model is tevens verkrijgbaar als hoekbureau, klik hier om naar de hoekbureaus te gaan.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 178.00 inclusief. BTW: € 215.38

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • PINTA! Serie recht bureau 200 x 100 cm

  • strakke smalle T-poot
  • onderstel verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, aluminium, wit & zwart
  • eenvoudig in hoogte verstelbaar
  • 200 x 100 cm werkblad
  • blad melamine 25 mm met kunststof PVC stootrand

  De PINTA! Serie rechte bureaus 160 x 80 cm zijn uit voorraad leverbaar en binnen 3 tot 5 werkdagen in huis.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 182.00 inclusief. BTW: € 220.22

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • TORO! Serie recht bureau 140 x 80 cm

  De T-poot uit de TORO! Serie is een tijdloos bureau, al jarenlang word dit model goed verkocht. De TORO! Serie bureaus zijn voorzien van:

  • hoogte instelbaar onderstel, volgens de nieuwe normering
  • epoxy gelakt en leverbaar in de kleuren aluminium, antraciet, wit en zwart
  • Werkblad 140 x 80 cm
  • kunststof blad afgewerkt met PVC stootrand

  De TORO! bureaus zijn in hoogte verstelbaar van 62 cm tot 86 cm en zijn tevens uit voorraad leverbaar in elke afmeting en kleur. Dit model is tevens verkrijgbaar als hoekbureau, klik hier om naar de hoekbureaus te gaan.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 184.00 inclusief. BTW: € 222.64

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • NOW! Serie recht bureau 120 x 80 cm

  1 Review(s)

  Een van de sterkhouders binnen ons assortiment is toch wel de NOW! serie. Prachtig vormgegeven onderstel, verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en direct uit voorraad leverbaar, o.a. voorzien van:

  • in hoogte verstelbaar onderstel volgens nieuwe maatvoering
  • epoxy gelakt onderstel verkrijgbaar in aluminium, antraciet, zwart en wit
  • te verfraaien met een zichtschot (zoals foto)
  • 120 x 80 cm

  De NOW! bureaus zijn op een manier ontworpen zodat het net is alsof het blad wat op het bureau komt lijkt te zweven. Binnen de NOW! serie vind u onder andere vergadertafels en hoekbureaus, zie hiervoor onder aan het product.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 185.00 inclusief. BTW: € 223.85

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • TORO! Serie recht bureau 160 x 80 cm

  De T-poot uit de TORO! Serie is een tijdloos bureau, al jarenlang word dit model goed verkocht. De TORO! Serie bureaus zijn voorzien van:

  • hoogte instelbaar onderstel, volgens de nieuwe normering
  • epoxy gelakt en leverbaar in de kleuren aluminium, antraciet, wit en zwart
  • Werkblad 160 x 80 cm
  • kunststof blad afgewerkt met PVC stootrand

  De TORO! bureaus zijn in hoogte verstelbaar van 62 cm tot 86 cm en zijn tevens uit voorraad leverbaar in elke afmeting en kleur. Dit model is tevens verkrijgbaar als hoekbureau, klik hier om naar de hoekbureaus te gaan.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 189.00 inclusief. BTW: € 228.69

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net

Producten 1 t/m 10 van 37 totaal

producten per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4