Aanbouwtafels

Aanbouwtafels banner

Aanbouwtafels zijn tafels die u aan uw bureau kunt monteren. Op die manier creëert u meer ruimte en heeft u dus meer plaats om al uw dossiers en ander kantoormateriaal op te bergen. Neem vandaag nog een kijkje in het ruime assortiment aanbouwtafels van de webshop Kantoormeubelen.net. Indien uw gekozen product in voorraad is, krijgt u de aanbouwtafel al binnen de drie tot vijf werkdagen geleverd.

Hoekbureau met ladeblok

U kunt met het staande ladeblok met een verlengd topblad zeer eenvoudig een hoekbureau creëren. U of wij, monteren de staande ladeblokken vast aan uw rechte bureau, op deze manier creëert u een hoekbureau naar eigen wens, en creëert u tevens de nodige opbergruimte!

Rond, druppel of trapezium

Als u regelmatig mensen moet ontvangen aan uw bureau is een bezoekersdeel uiterst handig. Gewoon een bakje koffie drinken, samen werken aan een project of samen zitten voor serieuzere zaken? Dankzij de aanbouwtafels van Kantoormeubelen.net zorgt u voor de perfecte ruimte hiervoor. De ronde bezoekersdelen zijn 160 centimeter breed en worden geplaatst tegen de kopste kant van twee bureaus. De poten zijn instelbaar, het onderstel is epoxy gelakt en verkrijgbaar in zwart, antraciet, aluminium en wit. Het kunststof blad is afgewerkt met PVC stootrand en tevens beschikbaar in verschillende kleuren.

Net zoals de ronde aanbouwtafels, dient een druppel altijd gemonteerd te worden aan een bureau. Dit komt omdat deze tafels niet op zichzelf kunnen staan. Een druppel bezoekerstafel biedt de mogelijkheid om uw klanten of uw collega’s mee te laten kijken op uw scherm. De poten van deze tafel kunt u instellen naar de gewenste hoogte. Het epoxy gelakte onderstel is verkrijgbaar in het zwart, antraciet, aluminium en wit. Ook voor het kunststof blad - afgewerkt met PVC stootrand - kunt u kiezen tussen verschillende kleuren.

Een laatste mogelijke vorm is de trapezium aanbouwtafel. Ook deze tafel kan niet op zichzelf staan en dient u dus te monteren aan uw bureau of dat van uw werknemers. De poten zijn in de hoogte instelbaar, het epoxy gelakte onderstel is beschikbaar in het zwart, antraciet, aluminium en het wit, en het kunststof blad is afgewerkt met een PVC stootrand. Neem een kijkje in de kleurenmonsters op de website en kies daaruit het gewenste kleur voor uw tafelblad. Het assortiment kleuren is ruim zodat u zeker de kleur vindt die bij uw bedrijf en uw smaak past.

Voordelen van de webshop

Na jaren actief te zijn in de kantoorbranche, beslisten we om een webshop te starten. Bij Kantoormeubelen.net bieden we enkel kwalitatieve kantoormeubelen aan. Of u nu op zoek bent naar een goede bureau, een nieuwe vergadertafel of een enkele aanbouwtafels, bij Kantoormeubelen.net zit u op het juiste adres. Op onze webshop kunt u rustig op zoek gaan naar uw kantoormeubelen en andere kantoorartikelen. Per product vindt u ook een uitgebreide productspecificatie. Lees deze altijd aandachtig door alvorens u bestelt.

U zult zien dat wij altijd een scherpe prijs aanbieden. Dit komt omdat we alles online verkopen en slechts een showroom hebben in Huizen (Noord-Holland). U kunt enkel langskomen in onze showroom nadat u een afspraak hebt gemaakt. Nadat u een keuze hebt gemaakt, kunt u online betalen in de veilige SSL betaalomgeving. Leveren duurt tussen de drie tot vijf werkdagen. Indien u een product of kleur kiest dat niet in voorraad is, kan de levertijd duren van vier tot zes weken. De levertijd staat altijd bij het product vermeld.

Klantenservice

Mocht u verder nog vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan op het nummer 035 - 52 357 64 van maandag tot en met vrijdag. En dit telkens van 08.30 tot en met 18.00 uur. U kunt ons ook mailen via het e-mail adres info@kantoormeubelen.net. Op de website vindt u ook een contactformulier dat u kan invullen. Ook voor een afspraak in de showroom kunt u ons op dezelfde manieren contacteren.

4 product(en)

producten per pagina

 • Aanbouw bezoekersdeel halfrond

  Heeft u een bureau waar met regelmaat mensen aan komen zitten voor een bakje koffie of voor serieuzere zaken? Dan is een bezoekersdeel wellicht een product wat u zult bevallen, dit bezoekersdeel is 160 cm breed en word geplaatst tegen de kopse kant van twee bureaus (let op: bureaus van 80 cm breed) en is voorzien van o.a.:

  • hoogte instelbare poten volgens de nieuwe normering!
  • epoxy gelakt onderstel in de kleuren zwart, antraciet, aluminium en wit
  • kunststof blad afgewerkt met PVC stootrand

  De bezoekersdelen worden compleet geleverd inclusief poten echter kan dit bezoekersdeel niet op zichzelf staan en dient dus te allen tijde gemonteerd te worden aan de bureaus.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 132.00 inclusief. BTW: € 159.72

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Aanbouw bezoekersdeel druppel

  Een druppel geeft u de mogelijkheid om klanten te ontvangen en ze indien gewenst te laten meekijken op uw scherm, daarnaast is het ideaal om dingen te bespreken waarbij je de computer bij de hand dient te hebben. De druppel aanbouw is voorzien van:

  • hoogte instelbare poten volgens de nieuwe normering!
  • epoxy gelakt onderstel in de kleuren zwart, antraciet, aluminium en wit
  • kunststof blad afgewerkt met PVC stootrand

  De druppels worden compleet geleverd inclusief poten echter kan de druppel niet op zichzelf staan en dient dus te allen tijde gemonteerd te worden aan een bureau.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 136.00 inclusief. BTW: € 164.56

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Aanbouw bezoekersdeel trapezium

  Vergroot uw bureau met een trapezium aanbouw bezoekersdeel, verkrijgbaar in dezelfde kleuren als het bureau en is voorzien van:

  • hoogte instelbare poten volgens de nieuwe normering!
  • epoxy gelakt onderstel in de kleuren zwart, antraciet, aluminium en wit
  • kunststof blad afgewerkt met PVC stootrand

  De trapezium bezoekersdelen worden compleet geleverd inclusief poten echter kan de aanbouw trapezium tafel niet op zichzelf staan en dient dus te allen tijde gemonteerd te worden aan twee bureaus.

  Klik hier voor meer informatie!
  € 145.00 inclusief. BTW: € 175.45

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net
 • Standcontainers met verlengd topblad

  • metalen standcontainer met 4 of 5 laden
  • verkrijgbaar met 4 gewone laden + pennenlade en met 3 gewone laden, hangmappenlade + pennenlade
  • epoxy gelakt, verkrijgbaar in de kleuren aluminium, antraciet, wit en zwart
  • laden zijn voorzien van telescoopgeleiders
  • laden uitgevoerd met zijgrepen
  • afsluitbaar door middel van cilinderslot
  • inclusief 2 bijbehorende sleutels
  • topblad van 80 x 60 cm (BxD) in gewenste kleur

   

  Klik hier voor meer informatie!
  € 279.00 inclusief. BTW: € 337.59

  Meer informatie


  Huislijn Kantoormeubelen.net

4 product(en)

producten per pagina