Bureaus/Tafels

Bureaus/tafels Op de webshop Kantoormeubelen.net vindt u de bureaus/tafels die het beste bij uw kantoorinterieur horen. Op de website vindt u de nodige inspiratie indien u nog niet echt weet welke stijl bij uw bedrijf zou passen. Neem daarom ook eens een kijkje op de inspirerende blog van Kantoormeubelen.net. Zo komt u meer te weten over de nieuwste bureaus/tafels en leert u zaken over kantoormeubelen waarvan u niet eens wist dat ze bestonden. Voor een uitgebreid assortiment, een veilige manier van betalen en een snelle levering, moet u bij Kantoormeubelen.net zijn.

Het ruime assortiment bureautafels

Om het voor u gemakkelijk te maken vindt u op de website van Kantoormeubelen.net een overzichtelijke verdeling van de soorten bureaus/tafels die de webshop te bieden heeft. Het overzicht bestaat uit kantinetafels, hoekbureaus, bureaus, vergadertafels, aanbouwtafels, directiemeubilair en flexwerkplekken. Op elke pagina vindt u de nodige informatie over de soorten bureaus/tafels en vindt u het ruime assortiment per soort terug. Als u gaat zoeken, kunt u ook gebruik maken van de handige filters. Filter op merk, uitvoering, afmetingen, verstelbaarheid en kleur. Op die manier vindt u in een mum van tijd wat u zoekt en verliest u geen tijd met urenlang zoeken naar bijvoorbeeld het gewenste model of kleur.

Soorten bureaustafels

Zoals de naam het al doet vermoeden, zijn kantinetafels de tafels die u zult plaatsen in de kamer waar uw werknemers hun lunch kunnen benuttigen. In het assortiment bureaus/tafels van Kantoormeubelen.net zult u de kantinetafels vinden die precies bij uw wensen passen. Hetzelfde geldt voor de hoekbureaus die verkrijgbaar zijn in verschillende afmetingen en kleuren. De bedoeling van een hoekbureau is om uzelf of uw werknemers extra werkruimte te bieden. Ook aanbouwtafels creëren een extra werkruimte aan uw bureau. Zo kan een collega een bakje koffie drinken terwijl die samen met u een dossier doorneemt, zonder daarvoor op elkaars vingers te moeten kijken.

U bent misschien zelf directeur van een bedrijf. Dan weet u ook dat uw bureau een beetje macht moet uitstralen en zich dus moet differentiëren van de andere bureaus/tafels in het bedrijf. Daarom vindt u bij Kantoormeubelen.net ook een uitgebreid assortiment aan directiemeubilair. Klaar om uw bureau een nieuwe look te geven? Geen bedrijf dat zonder vergaderingen kan, het neemt een groot deel van de werktijd in. Daarom zijn goede en stevige vergadertafels ook aangeraden. In de webshop vindt u dan ook vergadertafels in alle vormen, kleuren onderstel (aluminium, antraciet, wit en zwart en afmetingen. Een kleine vergadering onder collega’s of een belangrijke meeting met aandeelhouders. Bij Kantoormeubelen.net is er een vergadertafel voor elke gelegenheid.

Als laatste biedt de webshop nog tal van mogelijkheden om flex werkplekken te creëren op kantoor. Misschien bent u zelf wel iemand die af en toe alleen moet werken, maar dan plots met een aantal collega’s moet samen groepen om een project in goede banen te leiden. Daarom zijn flex werkplekken bijna in elk bedrijf een must geworden. Dit kan gaan van duobureaus tot een grote ruimte die volledig is ingericht met het doel tot flexibel werken. Neem zeker een kijkje in het assortiment van Kantoormeubelen.net en laat u inspireren door de vele mogelijkheden.

Eenvoudig bureautafels bestellen

Neem vandaag nog een kijkje op de overzichtelijke webshop Kantoormeubelen.net en bestel uw nieuwe bureaus/tafels. Betalen doet u in een veilige iDEAL betaalomgeving daarnaast kunt u ook uw bestelling betalen aan onze chauffeur zodra hij bij u langskomt voor de levering. De levering gebeurt in de meeste gevallen tussen de drie tot vijf werkdagen door een chauffeur in eigen beheer, dus geen derden. Op die manier kunt u altijd zeker zijn van een professionele afhandeling van uw geplaatste order. Indien u voor meer dan 150 euro aan kantoormeubelen bestelt, komen wij het gratis leveren en monteren op de plek van bestemming. Natuurlijk kunt u bestellingen onder de 150 euro ook door ons professioneel laten monteren. Kantoormeubelen.net helpt u graag een handje verder, zowel voor, tijdens en na de levering van uw bureaus/tafels.

Garantie en service

Als u bij Kantoormeubelen.net bestelt, geniet u ook een garantie van liefst 24 maanden op elk product uit ons assortiment. Dit is het minimum, want op een aantal producten krijgt u zelfs een garantie van 60 maanden. Als u klikt op een van de bureaus/tafels ziet u meteen hoeveel maanden garantie u hebt op het product. Indien er problemen zijn of indien u vragen hebt, kunt u steeds contact opnemen met de klantenservice. Dit kunt u doen door middel van het contactformulier, de chat, de mail of telefonisch.

Houdt u eerder van persoonlijk contact? Draai dan het nummer 035 52 357 64 en kom zo in contact met een van onze medewerkers. De klantenservice kunt u op alle werkdagen van maandag tot en met vrijdag contact met ons op nemen. Wij zijn bereikbaar van 08.30 tot en met 18.00 uur. Indien u buiten deze kantooruren met een vraag zou zitten, dan is het aangeraden om een e-mail te sturen naar info@kantoormeubelen.net.