Bureaus & hoekbureaus

Bureaus & hoekbureaus

De bureaus binnen het assortiment van Kantoormeubelen.net zijn in de meeste gevallen in hoogte verstelbaar volgens de nieuwe normering van 62 tot 86 cm, mits anders aangegeven. Wij hebben een brede keuze als het gaat om uitvoeringen, maten en kleuren. U heeft bij ons keuze uit vier verschillende onderstellen, elk in vier verschillende kleuren, verkrijgbaar in 5 verschillende maten en de bladen zijn leverbaar in 7 verschillende kleuren. Klinkt ingewikkeld, maar dat is het niet, onderstaand vind u een greep uit ons assortiment bureaus, kies het bureau wat het beste bij u past en vervolgens kunt u bij elk product aangeven welke kleurstelling uw voorkeur heeft en welke maat u nodig heeft.

Een greep uit ons assortiment nieuwe bureaus

Voordelige bureaus

Bent u op zoek naar een goed en goedkoop bureau? Kijk dan op onze website waar u deze kunt kopen. Bij ons vindt u alle soorten en maten en in verschillende kleuren en vormen. Wat dacht u van een bureau met mooi afgeronde hoeken? U kunt uw bureau altijd precies afstemmen op de ruimte. Kies bijvoorbeeld voor een hoekbureau om de ruimte optimaal te benutten en uw werkvlak te vergroten.

Een absolute trend is dat de werknemers aan een zo'n klein mogelijk bureau komen te werken, in veel gevallen zijn het flex werkplekken van 120 x 80 cm tot 160 x 80 cm, uiteraard hebben wij ook grotere bureaus voor degene die nog wel dagelijks aan een bureau werken met vaste computer apparatuur, of de voorkeur gaat uit naar hoekbureaus waar u bijvoorbeeld klanten aan kunt ontvangen of gewoon veel ruimte over houd voor papierwerk e.d.

Of heeft u liever een hoekbureau?

 

Bureau of hoekbureau?

Wij kunnen niet in uw portemonee of kantoorruimte kijken, tevens hebben wij geen idee wat voor werk u doet aan een bureau, voor ons is het dus onmogelijk om een advies te geven of u nu voor een recht bureau van 160 x 80 cm zou moeten gaan of voor een CAD-hoekbureau van 200 x 160 cm, dat is iets persoonlijks, het hangt er volledig van af wat u doet aan een bureau. Werkt u uitsluitend met een laptop dan is wellicht het bureau van 160 x 80 cm de ideale optie, maar werkt u met bouwtekeningen, dan kunt u beter gaan voor het CAD-hoekbureau van 200 x 160 cm. Het enige verschil is de prijs, zowel de rechte bureaus als de hoekbureaus zijn in hoogte verstelbaar en verkrijgbaar in de genoemde kleurstellingen. Tevens zijn zowel de rechte bureaus als de hoekbureaus binnen het assortiment allen uit voorraad leverbaar en binnen 3 tot 5 werkdagen in huis.

Heeft u een mooi bureau gezien wat aan uw wensen voldoet, dat is fijn, alleen nog uw oude bureau kwijt zien te raken en binnen een week kan het nieuwe bureau uw nieuwe werkplek zijn. Wij zorgen voor het bezorgen en monteren van het bureau en daarnaast nemen wij het verpakkingsmateriaal weer mee retour. U hoeft ons uitsluitend te vertellen waar en hoe u het bureau graag heeft staan en wij doen de rest, zodra het bureau gemonteerd is, kunt u beginnen met werken en heeft u nog de mogelijkheid om uw bureau in hoogte te laten stellen door een van de medewerkers van Kantoormeubelen.net

Bureaustoelen en accessoires

Niet alleen voor een bureau bent u bij ons aan het juiste adres. Ook hebben wij een ruim assortiment aan bureaustoelen. Kies de stoel die het best bij u en uw interieur past. Een klassieke zwarte look of een moderne strakke stoel in een felle kleur? Het kan allemaal bij Kantoormeubelen.net. Alle stoelen zijn af te stellen naar persoonlijke voorkeur en ergonomisch verantwoord. Zo heeft u de keuze uit een stoel met schuifzitting voor langere personen. Verstel uw stoel in hoogte door middel van het eenvoudige 'lift-o-matic'-systeem en stel zelf de gewenste veerkracht in. Verder behoort tot de mogelijkheden het kantelen van de rugsteun en zitting en wielen die op de vloer afgestemd zijn (harde of zachte vloer). Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden.


Daarbij kunt u bij ons terecht voor accessoires. Bijvoorbeeld PHD-wielen voor uw bureaustoel in verschillende maten of CPU-houders om aan uw bureau te hangen of in de verrijdbare variant. En archiefkasten en ladeblokken behoren ook tot ons assortiment.

Uw bestelling snel en voordelig in huis of op kantoor

Bestellingen vanaf €250,- worden gratis bezorgd én gemonteerd binnen heel Nederland. Onze kantoorartikelen kunnen voordelig geleverd worden omdat we geen dure showroom hebben waar u aan meebetaalt. Al onze producten staan overzichtelijk op onze website en worden vanuit onze opslag direct aan u geleverd. Zo bespaart u een hoop kosten en krijgt u toch goede kwaliteit. Bestel nu en u heeft u bureau snel op de juiste plek.