Browse by category

Staffelkortingen op bureaustoelen

Geschreven door Kantoormeubelen.net in Nieuws
Lees verder 0 Reacties

Vanaf begin juli krijgt u hoge kortingen indien u kiest voor meer dan één bureaustoel, geniet van hoge kortingen d.m.v. staffelkortingen. Kortingen oplopend in sommige gevallen tot wel 20% zonder dat u er iets voor hoeft te doen, dat wilt u toch ook? Realiteit bij Kantoormeubelen.net

 

Tegenwoordih hoeft u geen offerte meer aan te vragen, de scherpste prijzen staan al op onze webshop. Op den duur zullen hopelijk al onze producten zijn voorzien van een staffelkorting.

Een opgeruimt bureau, productiever?

Geschreven door Kantoormeubelen.net in Tips
Lees verder 0 Reacties

Psychologisch bekeken, is een opgeruimd bureau beter voor de geest, want je eet rustig en gezonder, je bent gul en je werkt gestructureerd. De mens neigt eerder naar het zekere dan naar het onzekere. Bovendien vormt het voor de mens een stimulans om hetgeen te doen wat er van je gevraagd en/of verlangd wordt. Hetgeen kan resulteren in een toename van klanten, dus winst. Een rommelige bureau leidt snel af, in tegenstelling tot een net bureau, waarbij je je beter kunt focussen op zaken die er gedaan moeten worden.

Een trendy wit bureau, echt iets van nu

Geschreven door Kantoormeubelen.net in Tips
Lees verder 0 Reacties

Een wit bureau vormt nu de trend. Vooral in hout geeft een sprankelend wit bureau warmte, maar is daarnaast ook zeer modieus.


Wit is bovendien tijdloos, fris, dromerig en vriendelijk, en mooi te combineren met andere kleuren, zoals donker bruin. Wit, zwart en hout vormen een mooi strak uiterlijk. Doordat de kleuren wit en zwart vrij strakke kleuren zijn, breek je dit af met hout, hetgeen warmte naar voren doet komen en getuigt van plezier, klasse (bijvoorbeeld een zwarte of houten pennenbak).

Roldeurkasten, verkrijgbaar in diverse maten en kleuren

Geschreven door Kantoormeubelen.net in Tips
Lees verder 0 Reacties

Roldeurkasten zijn voor zowel op kantoor als thuis, handig in het gebruik. Deze kasten kunnen splinternieuw aangeschaft worden, maar je kunt vanzelfsprekend ook gebruikte kasten kopen. Roldeurkasten zijn verkrijgbaar in standaard maten, de hoogte, de breedte en de lengte kunnen variëren, al naar gelang wat je zelf wenst en nodig hebt. Deze kasten kun je kopen en/of geleverd krijgen in verschillende kleuren en merken.

Zit/sta bureau, ideaal voor rugklachten

Geschreven door Kantoormeubelen.net in Tips
Lees verder 0 Reacties

Veel zitten is belastend voor de rug. Sterker nog, zitten is belastend voor de rug. Hieruit volgt dan ook logischerwijs dat veel zitten kan leiden tot rugklachten. Want tenzij jouw bedrijf over zit/sta werkplekken beschikt, breng je als werknemer vele uren zittend achter je bureau door. Als je je daarbij ook zittend naar je werk verplaatst en je je vrije tijd ook nog eens voornamelijk zittend doorbrengt, is dat niet alleen belastend voor het bewegingsapparaat maar ook van invloed op je werkprestaties. Een andere werkhouding kan veel klachten voorkomen en daarmee ook het ziekteverzuim terugdringen.

Vergaderruimte inrichten, waar moet je op letten?

Geschreven door Kantoormeubelen.net in Tips
Lees verder 0 Reacties

Als je het doel van de vergadering kent weet je welke inrichting van de vergaderruimte de voorkeur geniet. En afhankelijk van het doel van de vergadering kies je bij de inrichting van een vergaderruimte voor de juiste aanvullende details. Het kennen van je vergaderdoel is niet alleen belangrijk om de gewenste resultaten te behalen maar ook om zo effectief mogelijk de tot je beschikbare middelen in te zetten. Van sfeer tot audiovisuele techniek, bij het inrichten van de vergaderruimte staat om te beginnen de vraag wat je met de vergaderingen en meetings wil bereiken centraal.

Wat is de juiste zithouding?

Geschreven door Kantoormeubelen.net in Tips
Lees verder 0 Reacties

Of je nu paard rijdt, op je mountainbike zit of achter een bureau, een juiste zithouding is belangrijk. En wist je dat je met een correcte zithouding je je leer- en studeerprestaties kunt verbeteren? Ook voor betere werkresultaten is het belangrijk hoe je zit. Maar als jij een verkeerde zithouding hebt sta je daar niet alleen in, ongeveer 85 % van de Nederlanders heeft een verkeerde zithouding. Door te letten op je houding en stabiliteit bij het zitten kom je al een heel eind bij het aanleren van een goede zithouding. Daarnaast is het prettig om als je veel moet zitten, je ook comfortabel kan zitten.

Hoe hoog moet een nieuw bureau zijn?

Geschreven door Kantoormeubelen.net in Tips
Lees verder 0 Reacties

Bij de aanschaf van een nieuw bureau speelt de vraag wat de juiste hoogte van een bureau is een belangrijke rol. De Nederlandse Arbo-norm schrijft een instelbare hoogte voor van 62 – 86 cm. Wordt het bureau door meerdere mensen gebruikt dan kun je het beste een in hoogte verstelbaar bureau aanschaffen. Waar je verder vanuit kan gaan is dat bij de ideale hoogte de benen horizontaal blijven, en het bureaublad daarnaast ook afgesteld is op de armhoogte van de gebruiker. Bij gebruik van een bureau door meerdere personen is er een handigheidje om de juiste hoogte per individu te bepalen. Je kunt dit doen door eerst even ‘alsof’ achter je bureau te werken, door in de lucht aan een denkbeeldig bureau, op een denkbeeldige pc te typen.

Welke bureaustoel is geschikt

Geschreven door Kantoormeubelen.net in Tips
Lees verder 0 Reacties
Het kiezen van de juiste bureaustoel kan een lastige opgave zijn maar na het lezen van deze tips ben je helemaal up to date voor wat betreft de aandachtspunten die van belang zijn bij het kopen van een geschikte bureaustoel. Het aanbod is groot en er is keuze uit verschillende soorten en maten maar het gaat erom een stoel te kiezen die het beste bij jouw specifieke wensen aansluit. Het maken van de juiste keuze hangt onder andere weer af van de persoon, en de werkplek.

Het voordel van nieuw kantoormeubilair

Geschreven door Kantoormeubelen.net in Nieuws
Lees verder 0 Reacties
Nieuw kantoormeubilair biedt jouw bedrijf vele voordelen. Zo houd je hiermee bijvoorbeeld je personeel tevreden. Want met een nieuw interieur, aangepast aan de meest recente ergonomische eisen, investeer je automatisch ook indirect in de gezondheid van je medewerkers. Tegelijkertijd geef je met het vervangen van je oude meubilair een nieuwe look aan je kantoor middels een frisse uitstraling. En deze voordelen betalen zich weer terug in de vorm van een enthousiast team medewerkers, iets wat op zijn beurt weer resulteert in betere bedrijfsresultaten.