Archiefkasten

Heeft u een grote hoeveelheid papier, maar niet genoeg opbergruimte? Gebruik archiefkasten om de rommel weg te werken. De gehele administratie kan achter de gesloten deuren van de kast netjes worden opgeborgen, totdat u het een keertje nodig heeft. Kantoormeubelen.net biedt zes verschillende modellen archiefkasten aan.

Voor elk project de juiste archiefkast!

Interieur

Welke kast u kiest, ligt aan het interieur van uw kantoor, maar ook aan de functie die de kast krijgt. Heeft u een sober interieur, dan kan een open archiefkast uw inrichting opfleuren. Kies voor een archiefstelling, die naast goedkoop ook zeer praktisch is. Als u tijdschriften wilt tentoonstellen of bewaren, kunt u ook voor een speciaal daarvoor gemaakte tijdschriftenkast kiezen. U kunt tijdschriften tentoonstellen, maar u kunt ook kiezen om de magazines in het niet zichtbare gedeelte van de kast te leggen.

Gesloten

Houdt u liever van een opgeruimd interieur en wilt u de archiefmappen niet zien, dan kunt u voor de gesloten kasten van Kantoormeubelen.net kiezen. De gesloten kasten zijn er in een aantal vormen; kies voor draaideuren, roldeuren of schuifdeuren. Alle vormen zijn af te sluiten met een cilinderslot, zodat belangrijke documenten goed opgeborgen zijn. Het is mogelijk om in overleg met Kantoormeubelen.net uw eigen kasten samen te stellen. Er zijn per kast verschillende opties voor de inrichting van de planken. Kantoormeubelen.net is uw expert op het gebied van archiefkasten.

Grootte

De archiefkasten van Kantoormeubelen.net zijn in verschillende groottes en kleuren verkrijgbaar. Kies voor een kleur die matcht met de ruimte, er zijn vele opties mogelijk. Qua grootte kunt u met de kasten experimenteren. Kies bijvoorbeeld voor een aantal lage archiefkasten van bijvoorbeeld 100 bij 40 centimeter en stapel deze op elkaar. U kunt archiefkasten van verschillende grootte in één ruimte combineren. Het maakt de kamer speels en fijn om in te werken. Op Kantoormeubelen.net kunt u voor elke ruimte de juiste archiefkasten vinden.