Archiefkasten

Archiefkasten banner

Archiefkasten zijn uit de meeste kantoren niet weg te denken. Ze worden gebruikt voor de opslag van administratie, voor een voorraad kantoorartikelen of bijvoorbeeld voor het handig opbergen van vakliteratuur. Ieder bedrijf is anders en stelt daarom andere eisen aan een archiefkast. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment archiefkasten aan. Door de ruime keus kunt u altijd de archiefkast vinden die het beste aan uw wensen voldoet, of u nu een kast zoekt voor in een aparte opslagruimte, of een kast met een mooi display voor tijdschriften voor bijvoorbeeld in een wachtruimte.

De juiste archiefkast

Wat voor kast u nodig heeft, hangt uiteraard allereerst af van uw wensen. Maar ook de ruimte en het interieur kunnen een rol spelen bij de juiste keuze van een kast. Een sober interieur kan bijvoorbeeld opleven door het plaatsen van een open archiefkast, waarin al uw opgeborgen materialen goed zichtbaar zijn. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een stellingkast, een eenvoudige en betaalbare oplossing, of voor een roldeurkast waarbij u de deuren open kunt laten staan zonder dat deze ruimte in de kamer in beslag nemen.

Een opgeruimd kantoor

Misschien kiest u voor uw kantoor liever voor een gesloten kast, waarin u uw ordners of andere materialen aan het zicht kunt onttrekken. Een gesloten kast geeft tevens een opgeruimd en rustig beeld in de kamer. Er zijn in ons assortiment diverse kasten te vinden die afgesloten kunnen worden door middel van roldeuren, draaideuren of schuifdeuren. Het voordeel van een archiefkast met deuren is dat deze standaard voorzien zijn van een cilinderslot, zodat u belangrijke documenten veilig kunt opbergen.

Optimale ruimte door een efficiënt opbergsysteem

Ook de beschikbare ruimte kan een rol spelen in de keuze van een archiefkast. Ten eerste zijn de buitenmaten van de kast van belang om te bepalen of een kast op de daarvoor bestemde plek zal passen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen of u uitslaande deuren wilt, zoals bij een draaideurkast, of liever deuren die geen ruimte in beslag nemen wanneer ze open staan. Hiervoor hebben wij roldeurkasten en schuifdeurkasten in ons assortiment. Bij deze kasten kunt u rustig de deuren op laten staan zonder dat ze in de weg staan. Zeker in een krappe ruimte is dat handig, maar ook wanneer u spullen in de kast bewaart die u regelmatig nodig heeft.

Roldeurkasten

Zoals de naam al zegt, beschikken onze roldeurkasten over deuren die eenvoudig en naadloos weg rollen in de kast. Dit is ideaal wanneer de ruimte beperkt is of wanneer u de kast veelvuldig open heeft staan. U heeft dan immers geen last van uitslaande deuren. Binnen ons assortiment zijn dit de meest verkochte archiefkasten. Deze robuuste kasten zijn te verkrijgen in diverse maten en kleuren. Het zijn mede hierdoor dan ook zeer gebruiksvriendelijke kasten die eigenlijk geschikt zijn voor elk kantoor en iedere opslagruimte.

De eigenschappen van onze roldeurkasten

Onze roldeurkasten bestaan uit een stalen constructie met kunststof roldeuren. De stalen constructie is volledig gelast en is epoxy gelakt in vier verschillende kleuren. U kunt daarbij kiezen uit aluminium, antraciet, wit of zwart. De kasten hebben een hoog draagvermogen en door de gelaste constructie zijn ze zeer sterk, waardoor ze geschikt zijn voor bijvoorbeeld de opslag van vele mappen met administratie. Ze zijn leverbaar in zes verschillende maten en afhankelijk van de gekozen maat zijn ze voorzien van één tot vier legborden.

Uitbreidingsmogelijkheden bij de roldeurkasten

De roldeurkasten worden geleverd met standaard legborden, maar zijn naar wens uit te breiden met bijvoorbeeld uittrekbare hangmappenframes, uittrekbare lades of uittrekbare legborden. U kunt de kast dus aanpassen aan uw eisen, afhankelijk van wat u er in op wilt gaan bergen. Zo kunt u de ideale kast samenstellen voor uw kantoor. Bovendien kunt u voor het topblad een keuze maken uit zeven kleuren. Tot slot worden de roldeurkasten standaard geleverd met een cilinderslot en twee sleutels.

Schuifdeurkasten

Als u op zoek bent naar een lage archiefkast, dan bent u wellicht geïnteresseerd in onze schuifdeurkasten. Dit zijn metalen kasten in de kleur aluminium, met een topblad in een kleur naar keuze. Voor het topblad kunt u kiezen uit zeven kleuren. Het handige van deze kasten is dat ze een handige opberg ruimte bieden voor bijvoorbeeld administratie en ordners, maar dat ze tevens te gebruiken zijn als aflegruimte om wat extra spullen op kwijt te kunnen. Denk bijvoorbeeld aan spullen die u niet meer op uw bureau kwijt kunt, maar die u wel voor het grijpen wilt hebben staan, of een dienblad met koffie voor uw bezoekers.

Geperforeerde schuifdeuren

De schuifdeurkasten zijn uiteraard voorzien van twee schuifdeuren, waarmee u de kast eenvoudig opent of sluit, zonder last te hebben van uitslaande deuren die ruimte in beslag nemen. Daardoor is de kast ook geschikt voor kleine ruimtes of om neer te zetten op een krappere plek. De schuifdeuren zijn geperforeerd waardoor er frisse lucht in de kast kan komen en u geen muffe geur krijgt wanneer u de kast langere tijd niet opent. De kasten zijn vervaardigd uit metaal en voorzien van epoxy lak. Ze zijn in twee maten verkrijgbaar.

Schuifdeurkasten deluxe

Onze schuifdeurkasten deluxe worden eveneens geleverd in twee maten en beschikken over twee legborden aan de linkerkant en twee legborden aan de rechterkant. Dit in tegenstelling tot de standaard schuifdeurkasten, die geleverd worden met één of twee legborden, afhankelijk van de gekozen maat. Alle schuifdeurkasten zijn standaard voorzien van een cilinderslot met twee sleutels. Ook de schuifdeurkast deluxe heeft geperforeerde deuren en kan tegen een meerprijs geleverd worden met een topblad naar keuze.

Draaideurkasten

Ons assortiment draaideurkasten bestaat uit degelijke metalen kasten, die uitermate geschikt zijn voor het opbergen van ordners of andere kantoorbenodigdheden. Zoals u uit de naam kunt opmaken, beschikken deze kasten over twee uitslaande draaideuren. Het voordeel van de draaideurkasten is dat deze eenvoudig naar wens in te richten zijn, zodat u uw spullen op een optimale wijze kunt opbergen. Zo zijn de legborden bijvoorbeeld in hoogte verstelbaar, maar u kunt ook denken aan een uitbreiding met uittrekbare hangmappenframes. Door middel van het cilinderslot is de kast ook goed af te sluiten, zodat u uw kantoor kunt verlaten in de wetenschap dat uw spullen veilig opgeborgen zijn.

Draaideurkasten in maten en kleuren

Onze draaideurkasten worden in diverse maten geleverd. Zo kunt u altijd een kast kiezen die op de daarvoor bestemde plek in uw kantoor of magazijn past. De kasten zijn gemaakt van metaal en voorzien van stevige deuren. Ze zijn verder afgewerkt met epoxy lak in de kleuren lichtgrijs, antraciet en zwart. Epoxy lak is zeer krasbestendig, zodat uw kast lang mooi blijft. Bij het cilinderslot waarmee elke kast is uitgevoerd, ontvangt u standaard twee sleutels. Deze kasten zijn hierdoor een praktische oplossing voor het veilig en efficiënt opbergen van uw kantoorartikelen, administratie of vertrouwelijke documenten.

Stellingkasten

Onze stellingkasten vormen een snelle en betaalbare oplossing om iedere ruimte snel van praktische opbergmogelijkheden te voorzien. Stellingkasten zijn degelijk, eenvoudig te monteren en makkelijk uit te breiden, en geschikt voor zowel een bedrijfs- als een woonomgeving. Ze bezitten een draagvermogen van 110 kilo per legbord, zodat u de kasten voor talloze doeleinden kunt gebruiken. Of u er nu materialen in een werkplaats of magazijn in wilt opbergen of dat u de stellingkasten in een kantoor gebruikt als archiefstelling. Met stellingkasten zijn de mogelijkheden en aanpassingen eindeloos.

Hoogwaardige kwaliteit voor een kleine prijs

Onze stellingkasten zijn vervaardigd uit gegalvaniseerd staal en beschikken standaard over vijf legborden van één meter breed en 30 centimeter diep. Door het hoge draagvermogen kunt u de kast naar hartenlust inrichten met boeken, ordners, gereedschappen of wat maar van toepassing is voor uw situatie. De eenvoudige montage maakt het makkelijk om de stellingkasten uit te breiden wanneer u meer opbergruimte nodig heeft. En dat alles voor een zeer schappelijke prijs, die eraan bij draagt dat u deze stellingkasten op menige locatie zal tegen komen.

Tijdschriftenkasten

Onze tijdschriftenkasten bieden de mogelijkheid om opbergmogelijkheid te combineren met de mogelijkheid om folders of tijdschriften te presenteren aan uw klanten of bezoekers. Het zijn kasten die bij uitstek geschikt zijn om te plaatsen bij bijvoorbeeld een receptie of in een wachtkamer. Op de opklapbare legborden kunt u magazines of voorlichtingsmateriaal uitstallen, zodat deze goed zichtbaar zijn voor uw bezoekers. Deze opstelling nodigt bezoekers uit om de uitgestalde leeswaar te bekijken en op te pakken, en is daardoor zeer gebruiksvriendelijk. De kasten zijn afgewerkt met epoxy lak in de kleuren lichtgrijs en zwart.

Opbergen en tentoon stellen

Het gemak van onze tijdschriftenkasten zit hem in de gecombineerde gebruiksfunctie. De kast beschikt over vijf opklapbare legborden waarop u uw tijdschriften of folders kunt laten zien aan uw bezoekers. Achter deze opklapbare legborden bevinden zich tevens vijf gewone legborden, die u kunt gebruiken voor opslag van materialen. Wanneer de opklapbare legborden neer geklapt zijn, zijn de materialen die erachter liggen aan het zicht onttrokken. Zo houdt u uw wachtkamer of receptie netjes en overzichtelijk. Wanneer u bijvoorbeeld een grote stapel voorlichtingsmateriaal heeft, dan kunt u deze in de kast leggen, waarbij u één exemplaar op het opklapbare legbord plaatst.

Producten 1 t/m 10 van 12 totaal

producten per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Producten 1 t/m 10 van 12 totaal

producten per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2